@stelan
- 2011
- Carthago i51 Linerclass Three axled GW 5 500 kgs
- 2013
- Integraal
Eén supermoderne en zeer goed onderhouden plek! Drie dagen verbleven voor €11,20/24 uur incl. ontbijt. elektriciteit. Op loopafstand van het stadscentrum.
Nu 10A elektriciteit in de stopcontacten!
Plaats gesloten! Verkeerde informatie over het open seizoen, d.w.z. correct is 1 april - 30 september..
Prijs klopt niet 2023! Wij betaalden voor een Stellplatz 8 mtr lange camper, 2 personen, 1 hond incl. elektriciteit €41,39 voor één nacht in het laagseizoen… Let op: Kurtaxe incl. was €12,-, schandalig!
Prijs is nu €19,35/24 uur incl. full service faciliteiten en elektriciteit.
Zeer mooi en vriendelijk door een familie (3e generatie) gerund wijngaardlandgoed. Geen luxe maar schoon en goed onderhouden. Hondvriendelijk en 10 min. lopen naar de charmante stad Uzès. Exquise wijnen te koop & degustatie.
Een prachtige site in een prachtige archipelomgeving. De plaats is zeer goed onderhouden en de servicefaciliteiten zijn zeer goed onderhouden en comfortabel voor alle behoeften. Een leuke bistro ter plaatse krijgt een ster in ons boek.
Leuke plek met een prachtige omgeving aan het Vättern-meer. Leuke jachthavenomgeving inkl. de meeste levensbehoeften voor een nacht of twee. We moeten het charmante kleine stadscentrum en de historische abdijomgeving noemen.
Leuke plek met een prachtige omgeving in de archipel ten zuiden van Stockholm. Een jachthavenomgeving inkl. alle levensbehoeften voor een nacht of twee. We moeten het restaurant ter plaatse vermelden en ze een gouden ster toekennen voor de keuken / meny.
Leuke plek met een prachtige omgeving in de archipel in het uiterste zuiden van de Jungfrukusten. Eenvoudig en duidelijk inkl. alle benodigdheden voor een nacht of twee. We moeten het restaurant ter plaatse vermelden en ze een gouden ster toekennen voor de keuken / meny.
Prachtig panorama richting de oceaan rechtdoor.
Sitecode: 20737
Zeer mooie en goed beheerde camping met alle gemakken. Strategische ligging bijv. Op loopafstand van het prachtige strand Dunas de Artola o Cabopino en in het centrum voor Andalusische dagtochten naar een aantal zeer zeldzame gebieden, steden en dorpen. Echt een plek om te ontspannen en avonturen te vinden!
Mkt trevlig plats / camping m trevlig personal och bra restaurang. Lugna o stilla omgivningar samt promenadavstånd tot sandstränderna.
Trevlig plats i marinan, långt in totdat Malmö ...
Trevligt belägen plats med havsutsikt. Är belägen lite långt från city men m cykel är det inget problem.
En av de absolut bästa & vackrast belägna ställplatserna (Gästhamn) utmed kusten i Nordvästra Skåne. Gemakkelijke är hög men platsen är en verklig Vity Camp och erbjuder all bekvämlighet man kan önska sig 16Amp, bastu, duschar, tvättmaskiner, matlagningsplats, umgängesplatser för gemensamma måltider. På 5-10 min. promenad avstånd har man barer o förstklassiga restaurant.
Fin & rent och vacker plats vid hamnkanalen på asfalterat underlag. Citynära 10 minuten. promenad gebruikt in Nissan. Trevligt välkomnande och information av platsvärden.
Een gastvrije stadscamping-site, dwz schoon & alle diensten excl. gratis elektriciteit, goed verlicht van alle kanten 's nachts, mooie omgeving om te wandelen met de hond etc. Max. 72 uur tijdens een periode van 30 dagen, goed gedaan gemeenteraad van Pontevedra.