@stephanerot
- 2016
Uitstekende locatie op het platteland Rustig Goed restaurant
erg stil Standplaats met gazon zeer aardige exploitanten Sanitair oud maar ok en schoon wij waren zeer tevreden
Wij waren er begin februari en waren zeer tevreden. Schoon en mooi sanitair. Dichtbij het strand. € 20,- per dag is absoluut prima
zeer mooie en rustige parkeerplaats perfect voor een tussenstop op weg naar Italië
een rustige parkeerplaats perfect voor een wandeling naar de Waldstein Elektriciteit, water en afvoer aanwezig zou graag terugkomen?
Zeer mooie plaatsen Sanitair nieuw en erg schoon De bus naar Merano is te voet in ongeveer 5 minuten te bereiken Prijsprestaties zijn geweldig super smakelijke pizza op pizza-avond. Zwembad erg leuk net een beetje fris We komen graag terug
Zeer goed uitgangspunt voor wandelen, fietsen en kanoën. Zeer aardige operator, alles heel schoon. De beste tijd om aan te komen is vrijdagochtend, omdat de stacaravanruimtes snel bezet zijn. De telefonisten sturen niemand weg en proberen altijd een plek te vinden.
Prima uitgangspunt voor activiteiten, aardige operators, schoon sanitair, we komen graag nog eens terug
Zeer mooie parkeerplaats, sanitairgebouw gesloten wegens corona, zeer goede locatie voor wandelingen en activiteiten. Rustige ligging.
Goede locatie voor activiteiten, sanitaire voorzieningen schoon, restaurant helaas al gesloten
We waren zeer positief verrast, elektriciteit, zeer schone toiletten, ligging direct aan de rivier, wat wil je nog meer? Na Cham centrum ongeveer 20 minuten
Zeer mooie sanitaire voorzieningen, zeer goede locatie voor een bezoek aan Lazise, eigen restaurant met goed eten. We komen graag terug
De locatie was fantastisch, geschikt voor mobiel tot 7 m, sanitaire voorzieningen oké
Zeer mooie staanplaats aan het water, sanitair erg schoon, leuke havenmeester, we komen zeker terug
Hier zijn 3 keer alles was super schoon, mooie en vriendelijke service, voor een camping zeer uitzonderlijk. Prijs boven het gemiddelde. We komen terug.
Ligt zeer dicht bij het centrum, sanitaire voorzieningen zijn in orde, vroege aankomst wordt aanbevolen, aangezien de Italianen graag met de camper reizen. De plaats is snel bezet. Helaas zijn de plaatsen wat krap. Op piek WoMo WoMo en geen ruimte voor stoelen en een tafel. We komen terug
Goed gelegen in de spa, te voet in 5 minuten, grote plaatsen, 14 € voor 24 uur
Rustige camping, schoon sanitair, taverne met goed eten
De locatie was erg goed, helaas vol, alleen geparkeerd en na de sightseeing voortgezet. Alles een beetje te strak
Rustige locatie in het prachtige spapark, dicht bij het centrum, een beetje goedkoper zou prettig zijn, prijs in november voor een nacht 13,80 €, elektriciteit kost extra
Zeer schone toiletten, aardige en behulpzame exploitanten, vele aanbiedingen
Zeer goede locatie, douches en toilet schoon, goed bezochte parkeerplaats, vanaf 10.00 uur weer veel gratis, redelijk geprijsd
Zeer mooie locatie, vriendelijke uitbaters, sanitaire voorzieningen schoon
Zeer mooie plaats op ongeveer 100 meter van de zee, sanitaire voorzieningen schoon, prijs voor 3 personen 200 kronen / nacht, helaas zijn er veel restaurants, laagseizoen, goed als u op zoek bent naar rust
Zeer grote camping, schone faciliteiten, in het dorp te voet 20 minuten
Zeer schone sanitaire voorzieningen, parkeerplaats bij de zee, voor late aankomst is een incheckautomaat, naar Visby te voet ongeveer 20 minuten
Kleine eenvoudige plaats, sanitair zeer schoon, Nara de sluis ongeveer 50 minuten lopen, gunstig 550 kronen voor 3 personen, een beetje bosrijk door dennennaalden
Schone sanitaire voorzieningen, naar het stadscentrum op 15 minuten lopen
Leuke camping, alles was zeer schoon, te Tübingen te voet ongeveer 20 minuten, helaas een beetje te duur voor een nacht (37 €)
Zeer schone toonhoogte, de sleutel voor de elektriciteit kan worden opgehaald naast de deur in het hotel, voor 9 € inclusief elektriciteit erg goedkoop,
Mooie rustige plek, sanitaire voorzieningen zijn schone, vriendelijke uitbaters
Rustige plek en alles was schoon, restaurant helaas gesloten, naar Zwiesel te voet ongeveer 20 minuten
We werden begroet met een handdruk en een drankje. De toiletten zijn erg schoon en worden vaak schoongemaakt. Het restaurant is ons goed bevallen, je eet daar heel goed. Naar Iseo te voet ongeveer 20 minuten, we komen graag terug, zo een plek vindt je niet vaak.