@steveb2a2

we verbleven voor 4 nachten midden juni ... heerlijk zonnig weer 22/26 graden. camping zeer goed onderhouden, vriendelijke beheerder / personeel en wc's, douches en wasgelegenheid zien er gloednieuw en ZEER schoon uit. Standplaatsen goed genoeg en sommige erg schaduwrijk, bijna vlak. Goed café / bar. . . nog niet goed open omdat het nog steeds laagseizoen is. verwarmd zwembad geweldig ... vaak alleen wij 2. een beetje lawaai van de weg gedurende de dag maar vrijwel geen 's nachts ... heel goed geslapen. suspec v.druk in de zomer.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

geweldige plek om te verblijven. eet hier ook. we hebben echt genoten van de wandeling naar de tempel van Aphrodite. alles wat je nodig hebt en zulke betrouwbare hosts.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

geweldige kleine stop voor een nacht. plekken aan rand parkeerplaats, geen voorzieningen. Erg stil. De stad ligt op loopafstand, een paar restaurants, cafés en bars.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Vol toen we aankwamen, dus een kans nam en in de aangrenzende parkeerplaats bleef, die direct aan de rand van de stad ligt, dus we vermoedden dat niemand ons zou storen en beseffen dat de juiste site vol was. Even later kwamen er nog twee bij ons zodat we ons veilig voelden. Was een vreselijk winderige nacht tot 23.00 uur maar na goed geslapen en geen last van politie of iemand anders. De camping is typerend voor een kleine stad, maar kan geen commentaar geven op de voorzieningen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

We hielden van deze site, omdat; het is een privétuin en slechts een paar mensen, de gastheren waren als familie of oude vrienden die niet aardiger konden zijn, geweldige schone nieuwe voorzieningen (warme douches). Rustige en vredige en geweldige wandelingen in mooie omgevingen. Als je weer deze kant op zou gaan, zou je hier rechtdoor gaan. Toegang tot een beetje lastig ... neem de bovenste weg.

Sitecode: 20837

We vonden het fantastisch. Geweldige gastheren, eenvoudig maar heerlijk eten gekookt op open haard tegen zeer goedkope prijzen. Goede schone toiletten en douches (mooi en warm), alles voor 8 euro. Gastheren vonden het geweldig dat we een beetje Spaans spraken ... probeer het. mooie omgeving en wandelingen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Niet echt veel te zeggen, maar geen geweldige shakes en geen elektrische vanwege reparaties .. In principe een rij baaien langs de weg, dicht bij sportfaciliteiten .. dus vrouw af voor een duik. Het voelt veilig. Zo beetje luidruchtig, plus straatlawaai. Kom gewoon van leuke locaties in de bergen, dus een beetje teleurgesteld. Dicht bij alle voorzieningen van de stad. Dus oké voor overnachting.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

eens met bovenstaande. makkelijk te bellen en erg leuke politieagent kwam, die ons info gaf over winkels en restaurant. zei dat er 's nachts geen problemen mogen zijn met kinderen en als er problemen zijn. Bekeken vrouwen spelen Pastel..een soort van korte tennis geweldige elektrische waarde op 2 eu..watch films de hele nacht

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

niet veel om deze site aan te bevelen. het maakt deel uit van een kleine parkeerplaats en er is verkeerslawaai in de buurt, inclusief de vroege ochtend, en licht van straatlantaarns. We konden de wateraansluiting niet doorgronden, dus we konden niet vollopen ... misschien was een speciale kraan nodig. aan de positieve kant hadden we de hele nacht gratis elektriciteit, dus keken een paar afleveringen van boxset. met al een goede tussenstop als niet veel willen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

leuk plekje in klein dorpje. we gingen naar een dorpsoptreden en de lokale bevolking was erg vriendelijk.