@stevpeer

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

gewoon doen als je in deze omgeving iets zoekt. zeker gezien het beperkte aanbod op Campercontact in de regio. relaxte mensen. groot vlak terrein. Als je geen stroom nodig hebt of wel heeeeel lange kabel, ben je niet beperkt in plaatskeuze. met het adres in Campspace kom je waarschijnlijk niet zomaar ter bestemde plekke. zoek in Google Maps op Herdade da Hera.

beetje ongeregeld zooitje. De camping is een gedeelte van een terrein van een handel in en stalling van campers. Er zijn een paar plekken beschikbaar op gravel. Sanitair en voorzieningen zijn van het niveau houtje touwtje knutselwerk. Ben je niet veeleisend, en bereid £30 neer te leggen dan is het geschikt voor een overnachting. de coördinaten in de campercontactapp zijn niet juist. Google maps weet het wel.

Deze camping bij het dorpje Thorpe maakt deel uit van een keten. Meest stacaravans, maar ook een aantal touring plaatsen op gravel en een tentenveld natuurlijk. sanitair is achterhaald (oud). voor de gezelligheid niet gaan staan, we mooie wandeling gemaakt door Dovedale. We betaalden £30 voor camper en 2 personen.

ongeveer 25 'touring pitches'. mooie plekken met gravel en ruim grasveld eromheen. Omgeven door hoge hagen. we betaalden voor 2 volwassenen en camper £32 per nacht inclusief. elektra. kraantje op de plek aanwezig.

Online gereserveerd. Geen probleem. Even opletten van welke kant je de camping benadert. Twee smalle weg waarop éénrichtingsverkeer is ingesteld. De ene is de toegang, de andere uitgang. op 20 juni 25 pond betaald excl elektra, voor 2 pers. en camper.

Wel 412 kronen betaald voor basisplaats met stroom! 2 volwassenen en camper