@stinus

Ford
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Bezocht op 8 april met bijna zomers weer. Geen plassen om over te zeuren dus. Geen 12 euro (is het ondertussen volgens het bord bij de ingang) opgehaald. Jammer voor een nacht en service met plezier betaald om de kolonie zeehonden op het strand te kunnen zien. Fantastische ervaring, net zoals de Buchot mosseltjes van de fritterie/foodtruck bij de ingang. Aanrader!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Camperplaats is netjes met terrassen aangelegd. De grote bouwwerf erachter zorgt momenteel nog steeds voor wat lawaai. Een wandeling over de vestigingsmuren, bezoek aan de citadel en de horeca maken dat helemaal goed. Fijne tussenstop!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Bezocht op 11/4 om een dagje wellness mee te pikken bij het aanpalende Calypso Sauna und Badenland. Plaats wordt aangegeven en service ter plaatse mogelijk. Water was (nog) afgesloten. Wel behoorlijk veel lawaai van voorbijrijdende goederentreinen op het tegenoverliggende spoor.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Overnacht op 10/4. Perfecte ligging voor een bezoek aan de stad met vele vakwerkhuizen en horeca. Leuker dan Riquewihr. Perfect georganiseerde toegangscontrole CP en betaling. Aangenaam maar ook druk restaurant vlakbij gelegen aan het begin van de centrale straat: Au Cheval Noir.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Fijne camping om Straatsburg te bezoeken. Wie dat met een e-bike doet kijkt wel beter uit. Onze accu werd er gestolen uit een nagelnieuwe fiets (5km op de teller). Bij aangifte werd ons meegedeeld door een agent van de Police Nationale dat batterij e. fietsdiefstallen er een ware plaag zijn tegenwoordig. Een gewaarschuwd man/vrouw is er twee waard.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Aangekomen op zaterdagavond 6/04 plaats genoeg maar iedereen stond wel in de lengte geparkeerd. Terrein was droog maar de sporen van het natte voorjaar nog zichtbaar. Perfecte stop voor een bezoek aan de oude stad. Uitstekend diner in L’Auberge de la Petite Carcassonne vlakbij bij de Porte de Sierck.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Sitecode: 2061

Perfecte doorgangsplaatsen maar de stad Auxerre is als etappe zeker ook een bezoek waard. Uitstekende gastronomische diner bij 'Le Bourgogne' op wandelafstand van de camping aan de baan naar het centrum.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Erg vriendelijke ontvangst met handige wandeltips om het oude centrum te bezoeken.

Ter plaatse geen indicatie dat er wel of niet overnacht mag worden. Rustige nacht gehad na een leuk bezoek aan de Auberge op wandelafstand.

Was een leuke plek, meermaals gestaan de afgelopen jaren. Sinds eind 2020 definitief gesloten (mail van de eigenaar ontvangen bij navraag).

Even gaan kijken op 19 juli. Er was een nota uitgehangen: dagparkeren €10, nacht €40. Camping Le Paradis du Campeur is 500m dichterbij de abdij: €22 met stroom, sanitair en zwembad. P1 zal geen camperplaats meer zijn binnenkort; op de nieuwe zuil die de parking langs de baan aangeeft staat een pictogram welk aangeeft dat overnachten met de camper NIET toegelaten is!

Eerste halte op onze reis naar het zuiden, omdat er op het nabijgelegen France Passion adres niemand thuis was. Zondagnamiddag bleek het ganse dorp wat ingeslapen, plaatselijke horeca helaas ook. Maandagochtend alles weer open, maar wij weer op weg na een bezoek aan de bakker en de superette. Perfecte plek voor één nacht en een wandelingetje om de benen te strekken.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

De CP op zich is meer dan OK. Maar inderdaad toen wij er op 1/4 hebben overnacht leek het (te zien aan de autokentekens) er inderdaad op dat locals de plek als vaste stalling gebruiken.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Fijne plek achter de vuurtoren en boven de jachthaven. Op loopafstand van het centrum (900m) en via de 'corniche' wandel je naar de zandstranden op de Gironde. Kiezen tussen schaduw onder de bomen of satelliet. Bij het gemeentelijk sportcentrum is er een serviceplaats.

In tegenstelling tot de wijn van Saint-Estephe is het dorp niet de omweg waard. Bij afwezigheid van de France Passion wijnboer hier overnacht. Servicepunt al een tijd buitenwerking (enkel cassette lozen kan) loosplaats was feitelijk niet meer toegankelijk met de camper. Je kijkt er knal op de kerncentrale van Blaye aan de overkant van de Gironde.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Hier overnacht van 3 op 4 november, leuke plaats met heel wat horeca-aanbod. Een wandeling naar de Menhir du Champ Dolent loont de moeite als je van relicten uit de oudheid houdt.

Overnacht op 31/10, buiten seizoen, aangename plek voor wandelaars en natuurfotografen die de pointe willen verkennen. Winkel op loopafstand. Sommige App's geven aan dat er op het eind van de landtong kan geparkeerd/overnacht worden, maar die parking is niet (langer) toegankelijk voor campers. In de buurt helaas wat clandestiene parkeerders tegen gekomen terwijl er een perfect aangelegde plek is.

Perfecte plek om Cancale te bezoeken en er oesters te gaan eten. Aanrader. De korte plaatsen zorgen er wel voor dat sommigen zich nogal asociaal parkeren, dwars over de gemarkeerde plekken. Betaalautomaat werkt perfect met een VISA-kaart en de Franse Carte Bleu, Maestro idd niet.

Fijne plek om de Pointe de Saint-Mathieu te bezoeken, 5km verderop, waar er wel geparkeerd mag worden maar niet overnacht. Fort de Berthaume was gesloten, het stemmige dorpscafé gelukkig niet.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Gewoon een heel erg drukke autoparking waar je met een beetje camper niet eens tussen de lijnen van de parkeervakken past of kan manoeuvreren als je er toch maar op bent gereden omdat je anders te midden van een erg drukke meervaksweg staat te dubben. Komt voor ons niet in aanmerking als overnachtingsplek, volgende keer kiezen we voor de Camping Municipale.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Prima plek voor een bezoek aan Louvre Lens. WIFI van de McDonalds is aardig meegenomen. Oude mijnbouwstad ontwikkelt zich stilaan tot provincienest voldaan wat ketenwinkels. Resto l'Ardoise op wandelafstand valt aan te bevelen boven de hamburgerkeet. Spoorweg geeft wat nachtlawaai. Kijk uit voor voetbalwedstrijden in het naastliggende stadion! Hier overnacht op 1 april 2016.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Fijne plek voor een tussenstop, in het dorp beneden valt er weinig te beleven. Burchtruïne op wandelafstand, enkel geopend tijdens de zomermaanden. Het aangeboden sanitair omvat enkele uitgeleefde hurktoiletten en douches (voor de liefhebbers die het niet zo nauw nemen met de algemene toestand van de cabines), maar een camper heeft uiteraard zijn eigen natte cel. Hier overnacht op 31 maart 2016.

Nette camping, perfect voor een bezoek aan de stad en een rondvaart op het meer. Fietsen alleen voor echte klimmers, te voet ben je op een tiental minuten in het centrum.

Op de bedoelde plek was er op maandagochtend markt, servicepunt niet opgemerkt. Wij hebben wel overnacht op de camping municipale net om de hoek.

Op 5 juli even langs gereden omdat we van hieruit naar de Chantier Médiéval de Guédelon wilden fietsen. Schrale plek en zijn doorgereden omdat er net een rommelmarkt begon op de parkeerplaats bij het servicepunt.

Betaalsysteem nodeloos complex zoals anderen schreven. Eens binnen geraakt is het de beste plek op wandelafstand van het centrum en de befaamde bron, die helaas wat droog stond toen wij er waren.

Prima plek om de oude cité te bezoeken. Tourismeburo en restaurantjes en horeca op wandelafstand.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Prima plek. Als het te veel heeft geregend, zoals tijdens het 1 Mei weekend, sta je beter op het asfalt. Alle voorzieningen incl. WC en douche in het gebouw met de gastenverblijven. Vriendelijk onthaal en uitstekende Brut, Blanc des Blancs en Ratafia. De Rosé bleek voor ons niet zo in de smaak te vallen tijdens de degustatie. Hier komen we nog wel eens terug.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Hemelvaartsdag erg druk door mensen uit de regio die hier hun bij de speeltuin hun picnic nemen of een partijtje voetbalgolf spelen. Grosser Indemann 's avonds prachtig verlicht. Fijne keuken in het restaurant voor een eerlijke prijs. 's Nachts inderdaad behoorlijk wat leven op de parkeerplaats.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Hemelvaartweekend hier gestaan, de helft van de wegen in Aachen leek wel een 'Baustelle'. Plek terecht opgenomen in de Top-Platz catalogus. Perfect om de stad te bezoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Het weekend na pasen hier overnacht. Best druk overdag en tot 's avonds laat door af en aanrijden wagens, maar verder een prima plek voor een bezoek aan Gouda. We een gedoe met de stroomkabels die vanaf het ene zuiltje over de hele parking lopen.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Tijdens de paasweek bezocht. Ja het dagtarief ligt hoog, maar daar lig ik niet van wakker. Liever dat dan overdag op de naastliggende parkings te gaan staan om enkele euro uit te sparen. Fijne plek verder.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Op voorhand reserveren niet nodig klonk het, plaats genoeg. Toen wij er op het vooropgestelde uur aankwamen was er nog één plek te nemen of te laten. Een geploegde akker had er niets aan. Op eigen risico, bij vastrijden geen hulp van de uitbaters. De ligging mag dan al interessant zijn, aan de tramlijn, de omgeving niet fraai. Doorgereden naar camping De Badhoeve tot grote tevredenheid.