@stipopstap
wijntje gekocht, hier alleen toiletten (de douches zijn bij de CP bij de buurman). Het dorp stelt niks voor
gebruik adres Herrgottruhstrasse nr.27 of nr.22, dus zeker géen nr.29 want dat huis ligt aan de andere kant van de begraafplaats. deze CP is in het dorp, aan het eind van Pater FranzReimisch Strasse
idyllische hellingen met wijnranken. CP net buiten dorp naast de sporthal en achter de glasbak. Super rustige nacht gehad
achteraan op een parkeerplaats van de plaatselijke sale du fete. €10 betalen in (brievenbus van) het gemeentehuis. Tegenover een kleine (15 tenten max.) camping municipal. Heel brede plekken aangegeven met boompjes. wasmachines in de straat, naast een 'alles-te-koop' winkeltje
wat een verrassing, bovenop een berg naast een klein middeleeuws dorpje, een keurig (zichzelf reinigend) openbaar toilet naast de donjon. lonks en rechts een speeltuintje
geen herrie van treinen,de straat die langs de CP loopt is snachts rustiger, inmiddels €13 50 zonder elektra, de ingang is (vanuit het dorp) ná de autoP waar een balk (2,1 meter) boven hangt
bijzonder dorpje, openbare toiletten om de hoek van de CP, we staan wel schuine, hoor maar ja
dit is een grindbak, maar als je langs het hek staat heb je een groen uitzicht op de berg. Langs het prachtige meer vele bankjes voor eigen drankje of een duur drankje (🤭) bij een van de vele barretjes. wat een gezellig stadje. Hier geen voorzieningen. Afvalwater lozen en water tanken in nabij gelegen dorp Schwyz bij een autowasserette
fijn hoor, zulke plekken om te lozen. er kan ook drinkwater worden getapt, 100 liter voor 1 zw.fr.
deze hooggelegen CP is inmiddels verboden, dus alleen de laaggelegen CP is open
luifeltje uit en voetjes in het gras. Alleen de medewerkers van de farmacie (staan erachter geparkeerd) willen om 20.00 uur met de auto erlangs. Pizzeria aan een pleintje , op woensdag gesloten
we zagen (terwijl wij aan de overkant langsreden) kano's liggen dus wellicht ook kanoverhuur. Verderop is een grote dam met groot water-hoogteverschil
iemand schrijft "met alles wat je nodig hebt" maar er is geen toilet . er is 1 waterpunt . er is stroom op elke plek
de meest rechtse plek heeft zelfs een privebankje, met je blote tenen in het gras ipv asfalt, langs een smal kanaaltje, openbaar wc op 30 meter en water vor de deur, koud bier op 50 meter bij de pizzeria/bar
leuk om de roeivereniging te sponsoren. U dient zich te registreren in het kantoor van de club, de trap op bij de hoofdingang. 8,50 p/p. plaatsen naast elkaar. Groen gras onder je voeten.
veldje achter het woonhuis, aan het eind van een weg met hoge verkeersdrempels. Er is 1 douche die overloopt. Naast de snelweg dus constant geluid
tot 20.00 uur is het druk met auto's met mensen die hun visje opeten van de take- away in de haven. daarna rustig. Op het infobord staat dat er betaald moet worden via paybyphone, maar de lokatiecode was 'onbekend'/nog niet aktief. Leuke dijk met bankjes
na alle keurige huisjes volgen de camperplekken. eerst een kiezelveld waar men dicht opelkaar staat, maar meer naar boven zijn er 10 plekken met steeds een grasstrook ertussen dus probeer daar een plekje te krijgen
ondergrond is grind. toiletten van het restaurant worden verbouwd dus er staat een wc-gebouwtje buiten dat 24/7 te gebruiken is