@stroem
voorbeeldig ontworpen. Met dank aan de gemeenschap. De locatie is niet ideaal, te luid, te veel verkeer.
V + E voorbeeldig! Eigenlijk geblokkeerd voor vrachtwagens; Toch parkeren er vrachtwagens die 's morgens vroeg de motor starten en zo de camperaars storen. Een gendarmerie die toevallig langskwam wilde er op ons verzoek niet voor zorgen; We begrepen de reden niet in het Frans.
Sitecode: 19642
V + E op voorbeeldige wijze gescheiden! momenteel wordt gebouwd op de oprit naar het plein. Zitplaatsen zijn dus beperkt... maar gratis toegang tot de dienst.
200 m stroomafwaartse afvalwaterzuiveringsinstallatie, om in geschikte windrichting te ruiken. voorste deel naast drukke straat. Management erg vriendelijk. Anders erg stil. Sanitaire voorzieningen voorbeeldig.
voorste deel van de plaats ligt aan een drukke straat ... met weinig water, de rivier is lelijk ... het terrein is zeer schoon ... overal goede schaduw .. exploitanten zijn erg leuk
Rustig, V + E gratis
Er zijn fiches voor water in het overdekte zwembad of in het Cafe am Hasesee. Weg erg dicht; daarom erg luid afhankelijk van het verkeer.
Rustig, groot panorama, in de buurt van de oude binnenstad. Water op de tap bij de eerste begraafplaats poort, de printer op de achterklep. Goede outlet voor honden.
Een rustige omgeving. In de buurt van het centrum. Camperservice.
Model V & E vrij; rustig
Zeer mooi en rustig. Wandelen en fietsen langs het nabijgelegen kanaal. Camperservice bij de kleine haven op 500m; Er is echter geen mogelijkheid om grijs water te lozen.
aangemaakt prachtig gelegen en onderhouden. Alleen E.
Verharde parkeerplaats achter de supermarkt. Camperservice bij het benzinestation van de supermarkt. Bij de camperservice sta je niet prettig, dus wat terug naar achter gaan staan. Doorrij hoogte 3.20m.
Camperservice. Winkelen in de buurt. Prachtige plek. In de buurt van een weg met lokaal verkeer, beetje onrustig.