@stulemeijer
Prima om te overnachten. Er zijn geen voorzieningen zoals water of lozen wel 4 elektra punten. Geen winkels in de buurt of dorpje. Weg ernaartoe is smal en er staat geen camperplaats bord buiten. Eten in restaurant is prima kwaliteit en ondanks luxe uitstraling redelijk geprijsd. Is trouwens niet verplicht
Heel netjes maar in het hoog seizoen is de plaats voor Italianen en die blijven ook staan. Maar ondanks dat het eigenlijk vol was werden we verwelkomt en kregen een niet officiële plek. Je wordt zo'n beetje door de gehele familie begeleid en geadviseerd wel in het Italiaans haha👍
Dit is geen camperplaats. Zou goed zijn als app eens wat selectiever met de info om zou gaan bv review foto enz. Is al de zoveelste niet kloppende info
Je kunt er prima staan. Natuurlijk hoor je bovenliggendeweg. Zit een prima restaurant boven en supermarkt vlakbij. Jammer is de staat van onderhoud. Veel rommel, langgras en elektra is allemaal kapot. Legen vuil water en innemen schoonwater gaat goed.
Prima plek. Naast sportaccommodatie. Netjes schoon. Water en lozen en tegen betaling stroom. Restaurantjes en supermarkt op loop afstand. Toen wij er stonden was er kermis met de nodige herrie maar die staat er denk ik soms.
Voor bij het strand redelijke plekken. Er loopt een spoorlangs en daar komt elke 10 minuten een lawaaiige trein voorbij. Dit spoor moet via een onderdoorgang gepasseerd worden om op het strand te komen. Strand zie foto. Dit is dan nog naast de drukke weg die overgestoken moet worden. Douche kost 1 euro toilet zonder papier.
Dit is geen camper locatie
Vriendelijke ontvangst. Staan boven omdat onze camper wat groot is. Sanitair is gedateerd maar werkt wel. Wij hebben in de camper gedouched is schoner en kost niets. Weinig lawaai ondervonden. Er is echter een nadeel aan onze plek wij staan boven de pizzeria en die hebben een houtgestookte oven. Gevolg wij zitten in de rook is echt niet fijn.
De weg ernaartoe loopt via een tunneltje wij konden er niet onderdoor. Wel rustige buren🤣😩 zo naast de begraafplaats
Vliegen vliegen vliegen je kunt er niets eten zonder vlieg. Verder slecht onderhouden en oud met boerderij troep
Slecht vies en rotweg om er te komen
Prima plek. Schoon bij mooi historisch dorp. Veel eetgelegenheden Bij voetbalveldje wat door de jeugd wordt gebruikt. Tijdens ons bezoek geen stroom die plekken waren afgezet met lint. Betalen? Geen idee geen automaat misschien komt er iemand. Deze camper plek is echt een uitzondering op de regel dat ze vies en slecht onderhouden zijn.
Gesloten
Ontvangst vriendelijk. Camping maakt verwaarloosde indruk. Slecht gemaaid gras. Te ver doorgegroeid heggen. Toilet zonder papier. Zwembad leeg. Alle horeca dicht al mogen inmiddels alle terassen open. Wij hadden bedacht gebruik te maken van het restaurant. Helaas niet mogelijk. En dan is de prijs fors voor wat je krijgt. Camping op zijn retour. Wij komen niet meer terug
Wij hebben hier prima geslapen. Niet bewust niet betaald we zijn eerst gaan eten in chauffeurs café prima eten zolangs de weg en besloten vervolgens te blijven slapen. Natuurlijk hoor je de vrachtwagens soms maar dat is het gevolg van onze keuze.
4-9-2019 Verbouwing is nog in volle gang 07.00-18.00 uur. Je staat op asfalt tussen bootjes. Op zich niet erg, maar als ze dan gaan klussen aan de bootjes is het toch echt minder prettig. Ik denk dat volgend jaar de plek de moeite waard van het kijken kan zijn, als de verbouwing af is. Plek is echt mooi, maar dan moet de verbouwing klaar zijn en de scheepswerkzaamheden gescheiden van de CP plek
Sitecode: 20274
Ziet er wel netjes uit maar echt een camping. Bij het inschrijven riedelde de beste man een aantal bedragen op en kwam de prij op bijna 30 euro per nacht. Terwijl mid seizoen prijs incl €19.50 was. Bij uitleg kwam er € 0.90 bij toeristenbelasting en de rest was voor 10amp stroom wat ik niet gevraagd had en daarbij € 3.95aan administratiekosten. Wij zijn verder gegaan in dorp gratis zonder stroom
Wij stonden Hier eind augustus helemaal alleen. In het dorp is niets maar als je rust ruimte en gastvrijheid zoekt ben je hier op de goede plek. €5 is incl. Stroom water en lozen en niet te vergeten wifi
Pas op mooie plek maar wij kwamen aan toen het hek openstond. Wij hebben plaats gezocht en ons geïnstalleerd. Blijkt dat je een uitrijcode nodig hebt en die krijg je bij het binnenrijden als het hek dicht is bij aankomst. Geen kaartje dan kun je er niet meer uit en je kunt ook geen kaartje meer kopen. Duurde 2 uur voordat er iemand kwam en die spreek ook nog uitsluitend Frans wees gewaarschuwd.
Zaterdag 15 juni plek is druk bezocht. Alles ziet er verzorgd uit. Prijs is inclusief alles en uitzicht is leuk op de bootjes en de Maas. De douche is heerlijk voldoende warm water en geen gedoe met muntjes.
Prima plek. Wij konden staan waar we wilde maar het was dan ook rustig. Complimenten voor ontvangst en sanitair. Prijs inclusief water. afvoer, sanitair, douche. stroom. belasting en hond 21,50, duurder dan een CP maar de prijs zekerwaard.
Kwamen aan na openingstijden havenkantoor dicht Borg sleutel sanitair 20 euro sleutel moet saldo opgezet worden voor douche en wc dan kun je erin. Daarnaast moet je voor een hond 2 euro per nacht betalen vind ik echt onzin er is geen enkele voorziening voor honden. Nog geen poepzakje gezien. Staat ook nergens dat je moet betalen. Zijn om die reden weggegaan in plaats van 3 nachten te blijven
Heerlijk gestaan. Goed om te wandelen en fietsen. LET OP CAMPING IS CONTANT BETALEN OOK IN HET RESTAURANT. PINAUTOMAAT IN HET DORP OP 3KM NAUWELIJKS WIFI SITUATI. APRIL 2019
Prima plek. Goed georganiseerd en ruime plekken.
Het is een zeer mooie plek met prachtig uitzicht. Naast een complete badkamer is er een kleinstukje lopen een zwembad bij het woonhuis wat gebruikt mag worden. Het dorpje heeft cafeetjes enbrestaurantjes. wij hebben echter gegeten bij de camperplaats zelf. Geen menukaart maar heerlijk gegeten en het was heel gezellig met de jonge uitbaters. Zij doen erg hun best je het naar de zin te maken.
plek aan doorgaandeweg. Tarief onduidelijk wij betaalden 5 euro voor een nacht. wij hadden luifel uit en wasgoed te drogen de hele dag toen mevrouw 16.00 uur kwam zeggen dat dit niet mocht. sprak alleen Italiaans dus het hoe en waarom is onduidelijk. verder staan er zowel bij de COOP parkeerplaats en de rotondes veel campers geparkeerd waar ook overnacht wordt.
De plaats is prima en het dorp ook. Maar toen ik op zondagochtend in mijn blootje uit mijn camperbadkamer stapte werd ik geconfronteerd met een vreemde kerel die zijn hoofd naar binnen stak. Op mijn verzoek te verdwijnen gezien mijn staat vertrok hij niet. Hij kondigde aan dat hij van de gemeente was en wij maandag een boete kregen. Wij waren daar de 4e maar stonden verkeerd. U bent gewaarschuwd.
aansluitend bij de voorgaande prima plek. Als aanvulling je kunt gratis gebruik maken van fietsen en als je het jaagpad langs het water volgt kom je uit in het dorp bij de Netto en Facta ongeveer 1.6 km. de toegang tot het jaagpad is links naast de fietsenstalling
Wij komen hier nu voor de 2e keer en zien dat er alles aangedaan wordt om er een fijne plek van te maken. De nieuwe wasgelegenheid en keuken die gebruikt kan worden echt super.Ook het dorp is erg leuk met winkeltjes en restaurantjes. Je zit tevens vlak bij de boot naar Tars dus je kunt heel snel en redelijk voordelig naar Kopenhagen of de boot naar Puttgarden
Wat een afgang na 2 weken Denemarken met uitzicht op zee. Staan nu op een propvol nat grasveld tegen de dijk aan. Water niet te zien, tenzij je de dijk op loopt. Onvriendelijk bij binnenkomst, eerst betalen en dan naar binnen. We hebben betaald, dus blijven we maar. Komen niet meer terug.
wat een leuke plek. wij hebben hier overnacht op onze laatste vakantienacht. Verouderd sanitair mischien maar schoon en gebruiksvriendelijk. leuk uitzicht op de bootjes en zowel supermarkt als pizzeria op loopafstand. prima plaats om hanze steden route te volgen. Vriendelijk havenmeester waar je contant mee afrekent.
Wij zijn in augustus 2017 hier geweest. Nette plaatsen. Betalen via automaat. Verplicht pasje voor wc en elektra. Is opgewaardeerd en bij inleveren wordt het verbruik berekend. Wat echt heel slecht is, is de afvoer van grijs water en toilet. Dit is bij de ferry opgang helemaal recht op het uiterste puntje van de landtong. Helaas konden wij daar niet lozen omdat er van alles voorstaat. Nergens aangegeven.
nette plaats. Er staat dat je je moet melden bij de info. gedaan er was echter niemand 4 x op belletje gedrukt maar er kwam niemand ondertussen werd mijn man onvriendelijk toegesnauwd dat hij niet op het gras mocht rijden - deed hij niet..De zelfde dame bonkte in de avond op de camper boos omdat wij nog niet hadden betaald. jammer nergens voor nodig. We blijven daarom maar 1 nacht
Super plek schoon goed verzorgd dorp op loopafstand. Fietspad vanaf de camperplek naar garda meer 5.5 km prachtig wandelgebied. Wij kwamen om te windsurfen maar aan het garda meer was geen enkele plaats te vinden. wat een geluk achteraf. Deze plek was vele malen beter en wij hebben voor onze surfspullen een locker gehuurd zo hoefde wij alleen maar heen en weer te fietsen
Prima plekken, wat een service. Het havenkantoor was gesloten bij onze aankomst en wij gingen eerst maar hapje eten ( Viel tegen fisch and chips bleek 1 gebakken aardappel en 3 stukjes kibbeling) en wij parkeerden de camper op de algemene parkeerplaats.Bij terugkomst vonden wij een folder en inrij pas op de voorruit de rest wees zichzelf net sanitair schoon en leuke plek aan het water.