@sunliving750s
- 2023
Dit is de camperplaats die eigenlijk elke stad gewoon zou moeten hebben. Dicht bij de binnenstad, waar meer dan genoeg te zien is, naast de winkels en eet gelegenheden. Wij hebben genoten van de wandeling in de botanische tuin in het park. zelf geen gebruik van hoeven maken omdat je je sanitair gewoon zelf bij je hebt. Maar het gebouw en de toilettes zagen er netjes uit. Wij hadden ook een heel veilig gevoel daar op de parking👍🏻
Wij hebben hier 1 nacht gestaan, mochten we nog eens in deze buurt komen, kiezen we zeker deze camping weer uit. Keurig netjes alles verzorgd, ruime plaatsen, mocht je kinderen hebben kunnen zij hun hartje ophalen in de speeltuin. Sanitair heel netjes. Gewoon prima dus
Wij hebben hier 1 nacht gestaan en het was een prima camperplaats. Lekker rustig, goede stroom voorziening, water en wc lozing goed op orde. Geld wordt opgehaald of je kan een envelop in de bus doen... niks mis mee
Prima ingedeelde camperplaatsen. Gemoedelijke sfeer, zaterdagavond pizza naar eigen wens uit de oven. Sanitair ruimte is gewoon keurig, alleen wat kunnen sommige mensen er een vieze bende van maken, zo laat je het toch niet achter voor de volgende. Grote dierenweide netjes verzorgd, wandel en fiets mogelijkheden genoeg. Je hoort ons niet klagen dus.
De ligging is prima en de man is vriendelijk bij de aankomst. Loopafstand van Stavelot langs een prachtig beekje. Het sanitair is idd verouderd maar het voldoet aan zijn doel. Het was voor ons wel de duurste camping tot nu toe.
Wij kunnen niet anders zeggen dan dat dit een super plaats is. Keurig verzorgd, vriendelijk, behulpzaam beheer. Heel handig bij de snelweg, prima omgeving om te wandelen of fietsen. Komt boven aan ons lijstje te staan👍
Wij hebben hier met plezier gestaan. Goed dat we ons niet hebben laten leiden door vorige reviews. Busje bracht ons na aanmelding netjes in Assisi en volgens rooster haalde ze je ook weer op. Sanitair netjes in orde. Goede plaatsen. Prima hier, ga zo door.
Wij hebben hier ipv 2 nachten, 1 extra bijgeboekt naar 3 nachten. Vriendelijk beheer en personeel, schattige dieren op het terrein vrolijken de boel nog eens extra op. Als je naar Napels of Pompeï wil gaan, zijn ze bereid je naar het treinstationnetje te brengen. Echt een plaats om te onthouden.
Sitecode: 20684
Vandaag geopend staat op de site, kom je daar hangt er een ketting aan het hek en is het er stil en verlaten. Jammer het zag er op zich wel fijn uit. Misschien meer werk maken van het bijwerken van de informatie, daarom maar 1 ster omdat ik niet lager kan
Wij zijn afgeslagen bij deze parking om te kijken of het toch wel iets was. We zijn gebleven om te overnachten er kwamen nog wat vrachtwagens en een camper. Uitzicht was mooi, vuilnis is voor de voorgangers lastig om gewoon mee te nemen omdat er geen vuilcontainer staat. Je kan je daar aan storen, maar dan doe je dit de hele route. Want trots op hun land zijn de Italianen blijkbaar niet en het is zo er prachtig!!
Nou deze CP komt op ons lijstje te staan hoor. Prima plaatsje waar je keurig wordt ontvangen, staanplaats was netjes, douche/wc ruimte schoon. Soms zijn het de bezoekers die er een bende van maken, dat begrijp ik niet! Voor die prijs moet je het bijna nog netter achter laten dan je het zelf aan trof. Ga zo door
Wij zijn op doorreis en het leek ons wel een handige plaats om te overnachten. Daar hebben we zeker geen spijt van want wij waren op tijd voor een plaatsje en zeer tevreden. Na de rit heerlijk naar het stadje gewandeld langs het water. Aanrader, wij gaan deze plaats zeker onthouden.