@susane1987
We bleven een paar uur om wat te slapen. Voor ons een goede optie. Helaas geen toilet.
Zeer mooi!! Mooi servicehuisje en goede prijs! 37 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen met auto en tent. 2 euro voor een douche voor 3 minuten. Wij komen graag terug.
Hoewel we er een uur na sluitingstijd aankwamen, liet de receptioniste ons binnen. Ongelooflijk fris servicehuisje. Gezellig dorpje waar we 's avonds rondliepen. 37 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen met auto en tent. Goede prijs! We komen terug.
Perfecte stop voor ons onderweg. Wij kwamen laat aan, om 21.00 uur. 22 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen met auto en tent. Toilet en douche prima!
camping met veel seizoensaccommodaties en goed restaurant. leuk zwembad, wat de kinderen leuk vonden. toiletten en douches waren prima. wij verbleven er maar 1 nacht, 90 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen met auto en tent.
Prima camping voor 1 nacht, maar wel vrij duur. 50 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen met auto en tent. Toilet en douche inbegrepen, maar niet erg fris. Erg smalle tunnel onder het spoor, dus geen grote voertuigen kunnen de camping op!