@svanloo
- 2021
Zeer misleidende communicatie bij online reservering!!! Voor 1 nacht betaalde ik online 25€ voor 2 pers. en campervan. Dit leek te kloppen met info website (zonder tax), maar bij aankomst moest ik nog 26,50€ betalen en bleek die 25€ enkel reservering plaats!! Dit werd mij kortaf meegedeeld alsof het een evidentie was. Dit was nergens deftig te lezen noch bij het boeken noch op confirmatiemail!
super kleine parking, trekt op niets! langs drukke baan.
na telefonisch contact bleek deze camping niet toegankelijk voor campers omwille van ondergrond.
2022
Prachtige, rustige camperplek op erf van boer, met zicht op zee. op wandelafstand (wandelpad waar hond los kan lopen) van Ambleteuse waar veel restaurantjes zijn.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Kleine, gezellige en heel rustige camping (najaar althans)! Verwarmd en zeer net sanitair. Gezellig café/ tearoom waar je voor heel schappelijke prijs kunt ontbijten, eten, iets drinken. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Klein winkeltje met oa wandelkaart te koop. Wandelingen mogelijk vanuit camping. Inkopen mogelijk in Malmedy. Wij komen zeker nog eens terug!