@sw2019
Zeer mooie nieuw gecreëerde plek. Als de struiken en struiken nog groter worden kun je 9-10 punten geven. Afvoer en water zeer goed gedaan. Om ook elektriciteit te krijgen. Grote dank aan de stad.
Alles wordt vernieuwd en is nog niet afgerond. Verwijdering moet dan ook water gaan. Hoe kan ik op dit moment niet precies zeggen. Maar je kunt goed staan. Ook lange voertuigen denk ik dat er plaats is voor 6 campers.
Heel mooie plek van de stad. Schoon en verwijdering is ook goed.
De plaats is echt goed en de gasten zijn goed geïnformeerd. Alles weer heel graag schoon.
De plaats is goed onderhouden sanitaire voorzieningen nieuw en schoon. Worden ook regelmatig schoongemaakt. Vriendelijk welkom ook in het Engels. Het is ook mogelijk om in ongeveer 20 minuten naar de stad te lopen. Douches hebben echt warm water.
Alles zoals beschreven. Een dergelijke plaats met de opdracht moet eerst worden gevonden. Gewoon heel leuk en gezellig.
Precies zoals beschreven. Een reis naar het carnaval in Loulé werd zelfs gratis georganiseerd.
Sitecode: 19644
Alles zoals beschreven en goed.
Zeer mooie plek voor 3 campers in het achterland. Blijf 24 uur, goede afvoer en zoet water. Nabijgelegen restaurant. Leuke plek op de achtergrond.
Alles zoals al beschreven. Spoelwater is ook erg warm, er zijn 4 wastafels waarvan 2 met warm water.
Let op de oude parkeerplaats is gesloten. Nu is er een nieuwe parkeerplaats net onder de oude. In de Zona Alta. Neem op de rotonde Zona Alta, Zona Media en Zona Baja de laatste afslag naar de eenrichtingsstraat en sla hier rechtsaf.
Alles zoals beschreven. Zeer goede informatie over Granada en Sierra Nevada. Zeer mooi overzicht vanuit het restaurant. U kunt tot Afrika zien.
De politie heeft vanavond het plein vrijgemaakt. Waarom, omdat campers zich weer niet aan de regels hielden. Jammer dat het echt een leuke plek is. De borden laten duidelijk zien wat er aan de hand is.
Zeer rustige plaats. Nu geen mensen en campers. Goede wandelpaden en MTB-tochten mogelijk.
Echt een goede plek. Hier nuttig. Alles daar en schoon.
Rustige plek zo nu en dan een auto 's nachts. Goede plek om te wandelen en MTB-tochten. Verwijdering alleen grijs water geen toilet
Ruimte voor slechts één nacht. Nu kalm maar in de lente en zomer veel jonge mensen met auto's en muziek. Nu waren er jonge mensen daar maar vertrokken rond 23.00 uur. Geen voorraad
Nu heeft het bedienend personeel snel geleerd. Alles weer goed. Ze zorgen voor de gasten. Van 9-10 uur en van 17-18 uur is er daar een placekeeper. Het afval kan dan ook worden verwijderd. Anders zijn de containers gesloten. Dit is voor de netheid.
Ja, een leuke plek. Asfalt maar niet bepaald recht. Wedges zouden goed zijn. Er is geen elektriciteit meer. Goed uitgangspunt voor wandelen en fietsen met e-bike
Ja alles zoals beschreven. De donatie voor de nacht 4 € wordt in de doos bij het bergingsstation gegooid.
Verwijdering zonder problemen en voor 4 € donatie echt goed. Er is ook een informatiebord waar de staanplaatsen zijn en u kunt de douche gebruiken voor 1 € in de jachtclub. Gaat tot 1. november
Alles zoals eerder beschreven. Eigenaar was een beetje verrast dat iemand anders in de herfst komt. Maar geen probleem. We werden graag gezien.
Goede plek nabij het centrum. Geen infrastructuur, dat hebben we niet nodig met camper. Toeristische informatie op loopafstand. Er is nu nog een parkeerplaats. Dus in het dorp nu 3 parkeerplaatsen. Deze liggen allemaal heel dicht bij elkaar. Op elke plaats staan twee parkeerboxen voor campers.
Ja, alles is waar wat eerder werd gezegd. Nu is alles een beetje krap, want de boten komen uit het water en staan op de velden. Alleen geopend tot 06.10.
Verwijdering echt goed
Direct na 16 september is de plaats gesloten. Op de camperplaatsen staan nu schepen. De berging is gesloten.
Deze plaats is afgesloten. Geen gebruik meer mogelijk. Naar de plek is alles nu geblokkeerd met stenen, over de gehele lengte. Jammer
Sitecode: 19216
Alles zoals de voorgangers hebben beschreven. Schoon ondanks de vele mensen goed.
Ja, echt een leuke plek. Grill is voldoende omdat hout of houtskool zelf moet worden meegenomen. Grijs water en toilet om goed te legen. Zoet water i. O. Genoeg parkeerplaatsen en deze zijn vrij om te kiezen. Voor stroom soms een iets langere kabel om te res
Geweldige plek alles daar. Vooral alles is zeer schoon, zelfs de afvalcontainers worden na het legen gereinigd. Meer plaatsen zijn bijna klaar. Deze plek is een echte aanrader.
Prachtige plek alles wat door anderen beschreven is van toepassing.
De beste plek op onze reis. Het past gewoon bij alles. De fietspaden zijn niet gemakkelijk te vinden, maar bij de receptie kun je helpen en dan zijn ze ook te vinden. Maar zonder een MTB kunnen ze niet worden gebruikt.
Mooie parkeerplaats. Dixi-toiletten werden 's avonds schoongemaakt. Het kasteel en de tuin zijn een must in Letland.
Zeer mooie plek op een grote weide. De operators zijn vriendelijk en helpen u graag. Taal Duits en Engels. Toilet kan worden verwijderd. Strand heel dichtbij.
Ja, alleen een plaats in de hoofdstad. Toiletten en toilet zijn schoon. Elektriciteit en internet kosten extra.
Leuke plek. Informatie over het Nationaal Park is te vinden in het informatiecentrum 3 minuten. van de plaats. Vriendelijke mensen en goede informatie. Kleine winkel op het terrein.
Mooie plek in de tuin van een gezin. De toiletcassette loopt goed leeg, er is geen toilet of douche. Maar erg behulpzaam. We rijden ook naar de bushalte om met de bus naar de hoofdstad te reizen. De ruimte heeft maar een paar rechte planken, maar met wiggen is het dan best goed. Vierkant als en.
Zeer mooie plek. Zwemmen in het meer is heel goed mogelijk. Plan voor een nieuwe sanitaire faciliteit hangt ervan af.
Geweldige plek. Zo schoon was geen plaats in Polen. We zouden graag hier terugkomen.
De plek is goed om snel met de trein naar Gdansk te komen. Treinstation ligt op 5 minuten van het plein. Ook is het strand gemakkelijk om te lopen. De toiletten zijn i. O. maar kan een beetje beter worden schoongemaakt. Maar wij kampeerders konden onze bijdrage aan reinheid veroorloven. Toen wij er waren, waren sommige mensen echte zwanen ....
Sitecode: 19114
Nu worden de sanitaire voorzieningen al oud. Of de vrouw met een goede 70 weer iets maakt, blijft open. Elektriciteit moet nu extra worden betaald en één keer wassen met de machine kost nu 30 zloty
Zeer mooie plek. Vriendelijk welkom. Taal alleen laag Engels. Super nieuwe toiletten erg schoon. Mooie kavels met elektriciteit en water.
Sitecode: 19492
Zeer mooie plek, vriendelijke persoon bij de receptie. Nu is er niets aan de hand, maar alles in functie.
Hallo, dat is een plaats bijna bij de brug is niet beter. Een douche is schoon. Prijs voor de plaats in orde. Motorhomes van meer dan 7 meter mogen niet de plaats in het oog innemen.
Het is belangrijk om te vermelden dat er 11 kg en kleine glazen flessen in aluminium zijn, zoals we die in Duitsland hebben. Geweldige service