@sweboss
- Rapido Distinction i66
- 2019
- Integraal
2020
Handige plek om een nacht door te brengen en het prachtige Goslar te bezoeken. Geen enkele service, dus zorg ervoor dat u voor aankomst een leeg toilet en geen afval heeft.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Zeer schone en rustige plek om een paar nachten door te brengen. Het oude gedeelte van de stad is erg mooi. Nabijheid van Tarragona (treinstation op 500 m van de camping) is een pluspunt.
Gewoon een parkeerplaats, geen toiletten, maar elektriciteit en water beschikbaar, evenals grijs en zwart water dump. Toiletten in nabijgelegen supermarkt. Duidelijk te duur, net als de rest van Bled.
Prachtig dorp en goede toegang tot het openbaar vervoer naar nabijgelegen wandel- en andere voorzieningen. Je kunt ook de trein naar Ljubljana nemen gedurende de dag voor een retourtje van ongeveer € 15. Toen we eind september aankwamen, was het gratis om te blijven, maar er was geen water. Toiletten op het station zijn echter open. Sterk aanbevolen!
Absoluut te duur. Vies en modderig toen we in september aankwamen. Toiletten zijn walgelijk en de douches zijn gedeeltelijk ontmanteld. Nergens om zwart en grijs water te dumpen. Of dat komt omdat buiten het seizoen of niet, is onduidelijk, maar de prijzen blijven hetzelfde. OK voor een nacht, maar we zullen niet terugkeren.
Een goede plek om een nacht of twee te blijven, terwijl je de mijn en de stad bezoekt. Faciliteiten zijn OK, maar het gebrek aan grijs en zwart waterafvoer, hoewel het op de nabijgelegen camping kan worden gedaan, is een grote minpunt.
Voor 13 € zou ik verwachten dat in ieder geval het toilet en water worden leeggemaakt, maar nee. Alle service wordt betaald naast de € 13. De site is ook niet in goede staat, maar het kan zijn dat het vrij vroeg is. Liever de nacht doorbrengen op een parkeerplaats.
Het IS een camperstop, maar de positie bevindt zich op 50 meter van het tussenpunt, net aan de kant van de hoofdweg. Heel netjes en dicht bij het dorpscentrum. Sterk aanbevolen.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Heel eenvoudige site dicht bij de Main Street. Prijs is 10 € per 24 uur.