@tablet2
heel rustige kleine camping met weinig luxe hoefden wij ook.niet. Sanitair gedateerd maar werkt uitstekend en is schoon. Mooie plekken in zo'n of schaduw met heggen ertussen. fietsen is erg heuvelachtig. Super U 1km. zeer goede wifi. Wij zijn dik tevreden
inderdaad super plek om Zaragoza te bezoeken prima geslapen tram voor de deur en bij halte net over de brug uitstappen ben je meteen bij de Info.
helemaal eens met vorige schrijver. prachtige plek met alles wat nodig is mooie nieuw sanitair gebouw restaurant in aanbouw en fijn plaatsen Dicht bij centrum en alles echt op korte loopafstand. Enig minpuntje, het zwembad sluit 1e week van september. Zeer vriendelijke ontvangst. Men spreekt goed Engels. Is voor herhaling vatbaar . Kost 19,00 euro p. nacht Ali in.
Prima kleine camping met schoon sanitair om Leipzig te bezoeken. 20 plaatsen, met fiets bijna helemaal over fietspad naar Leipzig geweest 11 km, bij Hauptbahnhof links is een fietsenzaak waar je de fiets kunt stallen voor 1,50 per dag. Je bent meteen in de Altstadt. Camping zelf kost 19,50 incl. stroom 2pers. . op 2 km eengroot winkelcentrum. om het meer fietsen is 10 km sept. 2017
Prima plek heerlijk rustig winkels op loopafstand verharde weg en kraan is prima je kunt ook je vuile water kwijt. Er is zelfs wifi maar dan moet je een Orange kaart hebben. Jammer dat er echt maar 4 plaatsen zijn. Wij kwamen om 16.00 aan en waren de 4de . Wij waren hier op 1 september 2015
We waren 31 augustus 2015 daar. Zeer moeilijk om de camper stabiel te krijgen alles loopt vreselijk scheef. Als het alleen is om het verbrande dorp te bezoeken zou ik een parkeerplaats nemen dicht bij de ingang, die zijn gratis en prima. Het is ong 20 min lopen vanaf camperplaats.