@tacmoth2
- 2000
Basic maar eigelijk, buiten douche en wc,(die hebben we toch zelf bij) alles aanwezig en zelfs sterke wiffi, en dat voor 12€!
Prima plaats. wij betaalden met 4711 app.7€. voegden daarbij 5x50ct voor stroom.De geruchten over de stroom bleken onjuist Fiets batterijen opgeladen, ijskast, computer,tv .....geen probleem. De volgende ochtend nog altijd power. Komen zeker terug. Mercy Malmedy.
2 dagen gepland ,werden er 4. winkeltje/eetgelegenheid geprobeerd, de halve kip viel zeer goed mee. Camping voorzieningen mogen worden gebruikt. Wij betaalden 25€ p/n. 5 sterren dus. Hier niet tevreden dan best thuis blijven. prachtig gefietst. Voor herhaling vatbaar.
Uitstekende camping. Heel vriendelijke beheerder. Terrasje met Goede wijn. Sanitair verouderd maar proper .Het kerkje (en omgeving) is de korte wandeling waard.
prima plaats....in midden van nowhere prachtig zicht op de Pyreneeën. Sanitair in orde. Naar commentaar van aanwezigen goede wandelmogelijkheden Fietsen..... heuvelachtig. Zijn geld waard en niet zo ver vd snelweg naar Bordaux
Prima camping. Uiterst vriendelijke uitbaters. Receptie tussen 13&15u gesloten. Links vanaf de camping(beveiligd poortje) prachtige wandeling langs de rivier naar dorp. Geeft een uitstekende indruk van de middeleeuwse gesvhiedenis.Rechts vd camping eveneens poortje. Dorp zelf goed voor een uur of 2. Dus ideale plaats voor maximaal 2 overnachtingen
Als er tien sterren konden gegeven worden.....dan ZEKER hier Sublieme plaats. Het dorp heeft buiten het reusachtige kasteel (12€) niets te bieden
Schitterende plaats. Alles is er. Het dorp zelf....verwaarloosbaar.
komen hier voor de derde maal. Uitstekende plaats. tenminste als je geen problemen met de elektrische installatie krijgt. onze stroom was na aanvang van een wandeling uitgevallen. Telefoon naar hoofdzetel. ondanks een vriendelijke jonge man die alles uit de.kast haalde om ons te helpen .....geen elect. Een Nederlandse man had hetzelfde probleem.
schitterende plaats aan de Altmuhl fietsroute. Aanmelden bij benzinestation lijkt me best voor men de cp oprijdt.
Wil je fietsen? Schitterende plaats. Alles is er. Wandelen naar dorp? Redelijk ver en dorp is niet heel bijzonder. Begin van de Altmuhl fietsroute.
inderdaad prachtige plaats. 17sep24 zelfs na 15u nog plaats. wel zonder electr. wil je stroom kom dan tijdig.
Prima plaats . Betalen via een app. Deze aanvaarde onze bankkaart niet. Telefoontjes met als resultaat niet betalen.Stad is schitterend. stroom 50ct/kw
16sept24. Vroeg aankomen is de boodschap. Stad is zeker de moeite waard. Het museum op de citadel is ook een bezoekje waard (wel steile klim!!). Wij bleven 2 nachten. Stroom was 75ct /Kw
Volgens de passerende politie werd overnachten gedoogd. Vind het wel een nare plaats. voor 8€ sta je achter de slagboom vd officiële cp. Wij kwamen met 2€ voor stroom toe op de officiële plaats
Alles reeds gezegd. Wij kwamen om tien uur aan we konden een plaatsje kiezen. Twee uur later nog alleen op deiddrnstrook plaats (gras en ver vd elec.aamsluitingen.)Beginpunt van fietstochten langs de Main. In de stad is vooral het Pontejanum interessant wij komen terugaar dan met de fiets.
Best tijdig áankomen. Nog vroeger om aan rivier te staan. prima plaatsje met toilet/douche. De onvermijdelijke meermaals voorbij denderende trein kan inderdaad het enige probleempje opleveren (alhoewel dat valt meel). Stopjes in de oren dus. De Marksburcht (12€pp) is de toch wel steile klim waard. wij stonden hier op 14.09.24.
Alles meermaals geschreven. Als je hier nog negatieve gevoelens hebt, denk dan eens aan een psycholoog. Wij gaan in 2024 zeker langs. (ook om onze vergeten afwas op te halen. Myriam Bedankt plaats🚩 voor. de telefonische melding)
Wij stonder er eenzaam (met veilig gevoel). In de morgen stonden er 3 campers. Zalig gezwommen meer. In dorp (loopafstand) niks te beleven. 1 restaurantje (gesloten). Voor een tussenstop een goedkope oplossing.
Enig minpunt(je) is de wifi. Alleen bij de ingang Maar gezien de prijs is dat wel ( de nodige investering) begrijpelijk. Elektriciteit en afvoer voorradig, dus eigenlijk goedkoop. Het kasteel is ongeveer 1,5km lopen (of fietsen) en is een bezoek meer dan waard. De stad heeft verder weinig te bieden.Aanrader voor max 2 nachten.
Gezellige boel. Laat de douches wat achter lopen, de sfeer ter plaatse maakt alles goed. Het terrasje is er vooral in de avond the place to be. Bezoek de dorpskerk eens. Verder is er behalve met de fiets weinig te doen maar wil je rust en alle voorzieningen voor een gering prijsje........dan een aanrader.
13,30€. Spotgoedkoop! electriciteit betalend. Wij hadden voldoende aan 3€/etmaal. Prachtige knooppunt wandelingen mogelijk. Toilet/douche Inderdaad niet nieuw maar proper. Enig minpuntJE is dat de voorzieningen een eindje lopen zijn. Maar we hebben alles zelf dus..... geen echt probleem. Heel vriendelijke ontvangst. (bedankt voor de stevige tas). Als cp vol is mag je op de camping aan gereduceerde prijs. Reserveren dus niet echt nodig. AANRADER.
Alles is reeds gezegd. Dank zij de bij de receptie gratise knooppunten kaart prachtige wandelingen gedaan. Vanaf de camping links 200m en je bent aan kp12 Of rechts tot grote weg en dan links bus halte naar Arnhem. Andere kant vd weg naar Apeldoorn. Beiden ook met de fiets mogelijk. Wij komen hier zeker terug, maar dan met de fiets.
3de bezoek. Prima voor meerdere dagen. Reserveren lijkt me aangewezen. Gezellig stadje op wandelafstand. Uitstekende fiets mogelijkheden. Een 4de bezoek zit er zeker in. Vergeet het plaatselijk museum niet te bezoeken.
Te nat in Spanje. Dus de Costa Biggekerke opgezocht. Schitterende camperplaats/camping. De eerste 5 sterren van de laatste 3 jaar. Middelburg en Vlissingen op fiets afstand. Zoutlande is mooi voor 1u. op de markt was er overheerlijke gebakken vis. op wandelafstand heel wat WO2 bunkers.
Wij waren eind maart nr 6. Gratis met stroom. Prima voor tussenstop. Dorp heeft niets te bieden.
Sitecode: 2061
Volledig akkoord met voorgaande. Ondanks ik mijn Asci kaart vergeten was toch verminderde prijs. Wil je TV dan best rechts vooraan tussen de bomen gaan staan. Nevers is heel zeker een bezoek waard. Kasteel is gratis te bezoeken. Beetje verder is Bernadette. (Lourdes) opgebaard. Haar rustplaats is eveneens gratis te bezoeken.
Stonden hier midden maart met 9. Is gratis maar wanorde is er troef. Stad is na 4 vorige bezoeken nog altijd de moeite waard. vooral de Cadet wandeling. 50m van supermarkt waar je 'goedkoop' kan tanken. Tijdig aan komen lijkt me aangewezen.
Midden maart stonden wij met 2. Schitterende cp. Alles automatisch. Mijn Electric. kabel bleek stuk. Dacht dat er een mankement was. Uitbaatster was op 5 minuten ter plaatse. Stadje goed voor halve dag tenzij je een bubbel fanaat bent.
Stonden hier midden maart met 3.Uitstekend voor een tussenstop. Dorp heeft buiten de omwalling weinig te bieden.
2nachten gepland. 5 gebleven. Met de fiets naar Straatsburg (25km) en naar fort Mutzich (steile helling). klooster muzeum met Bugatti afdeling de moeite waard. Uitstekend sanitair. Diesel bij U winkel. Absolute aanrader.
Sitecode: 2023
Stonden hier 2 nachten (mid september) Uitstekend sanitair. Indien je TV wil kijken dit wel bij de aanmelding zeggen. Langs achteruitgang kan je een rondje langs een riviertje maken. OPGELET: ASCI kaart periode wijkt af vd meer gangbare periodes.
Er is inderdaad alleen betalende electriciteit. Wordt per uur betaald. Wat wil je voor 6€.? Op 100m vd Rijnoever. Een hele reeks (drukbezochte) ZOMER BARS aan de oever. Centrum op loopafstand. Zijn 2 (rustige) nachten gebleven (midden september) Voor ons een aanrader.
2nachten gepland. 4 gebleven (Mid sept) . Jaarlijks Alpen Hoorn concert. Trein naar Freiburg en Münster. uitstekende fiets en wandelweg en. In dorp) lekkere wijn. Kobus kaart voor gratis openbaar vervoer. Winkeltje met mini restaurant . Wat wil je nog meer? Zelfs in september best reserveren.
Prachtige wandelingen (kaart beschikbaar aan 9€).Fiets??(bergachtig) .Heel vriendelijke ontvangst. Sanitair (douche/wc/afwas) prima. 1 minder puntje (heel zwak WIFI en G4) maar dat is niet aan de uitbater te wijten. Bijna iedereen een (probleemloze) hond bij. Asci niet aanvaard.Heb de indruk dat de prijs 23 € is. Een ECHTE aanrader als je van rust en wandelen houd. Best boeken. Wij gaan dat zeker nog doen (als blaren op mijn voet genezen zijn)
Sitecode: 42048
Alles eigenlijk al gezegd. In de buurt : IJzertoren en Doden gang. Fietstocht langs de IJzer naar Nieuwpoort. Fietsroutes bij I te Diksmuide.
plaats zelf uitstekend. Restaurant lekker en heel redelijk geprijsd. Wandel mogelijkheden beperkt. In tegenstelling tot wat eerder geschreven werd toilet van haven NIET beschikbaar. Ook niet met haven sleutel. Het werd te druk vertelde men mij. Wij komen eens terug om te fietsen .
21-23juli. Uitstekend om Zwolle te bezoeken. Heel goede ontvangst. De rest heb je allemaal al gelezen. Behalven dat de prijs voor stroom 2,50 (6amp) en 5€ voor 10amp is. de staanplaats kost je nu 20€. Taks democratische 1€/pp En dat is het waart.
17-20 julie20. Geen plaats op CP. Dus gereserveerd voor comfort plaats op camping. Viel reuze mee Heel vriendelijk onthaal, goede uitleg. Was niet echt goedkoop maar je hebt verlof dus..... Langs het kanaal is het ideaal om de hond uit te laten.Bourtange goed voor halve dag. Wandel mogelijk heden beperkt. Liefst fiets meebrengen (knooppunten).
Alles reeds vermeld Het enige dat ook mij stoorde was die kaart prachtig sanitair en uitstekend gelegen voor een bezoek aan Giethoorn. Oppassen dat je niet, zoals ik te veel op de kaart zet. De drie euro zijn (normaal) voor 6 kW. Ik moest midden in de nacht bij laden en overdreef. Kaart doorgegeven aan Arendonkenaren (👋😃hallo)
Voor de 4de keer onze Ardennentrip hier geëindigd. Overdag enig straat lawaai. Nacht rustig. 7€. Electriciteit 'lijkt' me heel wat duurder geworden tov vorig bezoek. Venn/Ravel fietsroute (Monshau/St Vith/Meer van Butchenbach/Trois Pont) langs de cp. Oplopend richting Monshau. Bij de kathedraal beginnen heel wat wandelingen.
Stonden hier drie nachten. Prima plaats. Probeer de fiets/wandelroute aan de andere kant van de Ourthe. Even voorbij W Bru (Hoofdstraat) is een heel goed It restaurantje (beter EN goedkoper dan op centraal plein). Bierdrinkers probeer de Durbuyse (blond), zal zeker meevallen (behalve misschien de prijs). Hier komen we terug. In de winter ??
Mooie plaats. Vriendelijk onthaal. Sanitair in Capitainerie (alleen tijdens de openingsuren) Voorzieningen inderdaad redelijk ver (te voet niet te doen). wij fietsten langs de Maas naar Charleville Mezieres (20km enkel). Givet is ook mogelijk. Frietkraam levert uitstekende fritten. Restaurant op de hoek. Beter (biertje) is de cafe 500m rechts over de brug (kruispunt)
Sept '20.Prima ontvangst. Prima sanitair . Kasteel van Sully is de moeite. Aan de overkant van de weg fietsen op Route du Loire. Wij bezochten Chateauneuf, Auditorium Carolilien, en de abdij van Fuilly met de fiets. Sully s/L heeft buiten het kasteel niets te bieden maar er is wel een CP zonder voorzieningen en gratis
Sept '20.Nooit een 4 gegeven. Nu wel. Ondanks mooie fietstocht langs het meer en het Canal de Bourgogne. En vooral het gratis museum (buurt vh station) (wandelafstand). Stad zeker de moeite. Een 4 voor de UITERST onvriendelijke ontvangst. Stonden op de camperplaats en mochten de wc's niet gebruiken. Deden we wel maar zo een vieze boel, nog nooit gezien. Vorig jaar nog gepoetst?
Prima ontvangst (als je het plaatje complet negeert). Mogelijkheid een tramkaartje naar Orleans aan te schaffen (halte Loret tot De Gaulle). Vergeet de nabij (2km) gelegen tuin niet (inkomkaart bij receptie te koop). Orleans (gratis plannetje bij de receptie) is een bezoekje waard (1dag volstaat echter) s'Avonds gezellig terras mer wiffi + bier/wijn aan democratische prijzen.
Dachten 1 nacht (begin sept) te blijven. Werden er 4. Alles wat een camperaar nodig heeft is er. Zelfs meer. Grote homemade pizza aan ZEER democratische prijs. Drankjes: idem. Fietsroutes beschikbaar.8 km door golvende fietswegenen je bent in Gien. Wij gaan in '20 zeker een fiets tiendaagse (40€ all in ((BBQ, fietsvervoer, extras....))) meedoen.
Nette camping aan voet van fort. Fort is een bezoek waard. Stadje is niet echt veraf maar de terugweg is steil. Voor electriciteit moet je op sommige plaatsen een lange kabel gebruiken. Overdag wel enige geluiden van weg maar na 20u stil. Een aanrader op weg naar west of Noord Noorwegen.
Super grote camping aan fjord. Heel veel niveau verschillen. Wegje ernaar toe is land smal en bochtig . sanitair was netjes. Wel duur naar mijn smaak.
Waren hier 2juni 2019. Schitterende plaats. Geen enkele voorziening.Mooi panorama. Links en rechts een kleine bunker. Korte wandeling (links) naar haventje (15min.) Geel last van stank zoals eerder ergens vermeld. Weg ernaar is heel smal, opletten dus.
Waren hier eind mei2019. Aankomst rond 13u. Stond bordje dat alles bezet was. Een camperaar maakte ons attent op een plaatsje aan de haagkant. De receptie gaat pas om 16u open . 12€. Geen electriciteit (betalend maar niet echt nodig en in ons geval onmogelijk). Douche betalend. Het hanzestadje (5minuten lopen) is absoluut de moeite waard voor een hele dag.
Waren hier eind mei rond 15u. Indien electr. nodig tijdig aankomen. In teressante plaats vlak bij dorp( buiten de kerk uit 851 weinig te beleven). Indien latere aankomst kan je ook op de grasstrook voor de ingang parkeren (zonder voorzieningen). Best geschikt als tussenstop naar het Noorden (Dl Dk Se N)
Voor mij een tegenvaller. Na 1 nacht naar Camping Dresden verhuist. Enig voordeel was de nabijheid van Dresden waar de Herbstfeste plaatsvonden. Dresden, zowel het oude als het nieuwe is zeker de moeite waard. Camping Dresden(ASCI) is op fietsafstand (4km) van de oude stad. Op 1 kruispunt na (links) altijd rechtdoor over brede fietspaden.
Gratis (ook de wc) met betalende voorzieningen (redelijke prijzen). Slechts 4 plaatsen (electr.)maar parkeren op de rest vd grote parking gedoogd.(Al was deze ook volledig bezet met locals).Op wandelafstand van Bautzen. Veel torens in stad. Groot winkelcentrum. Bezoek aan ex-gevangenis de wandeling waard. Fietspad rond recreatiemeer. Goed voor een nacht of maximum 2.
Vlak bij Pirna (langs de brug 15minuten).Leuk stadsmidden met heel wat winkelstraten. Het kasteel boven de stad is op het terras na (trappen) niks bijzonders.Mooie fietspaden langs de Elberadweg. Tot in Königstein gereden. Vergeet niet in Rathen te stoppen (miniatuurtreintjes inkom 7€). Naar de Burcht met treintje (te gevaarlijk om te fietsen). Verschillende re-enacting groepen deden er hun best.
hadden (mid sept) geluk. Wij hadden de laatste plaats. Het is er tot nov druk. Best reserveren. Niet alle paatsen even mooi maar de sanitaire blok maakt dat goed (heel modern en netjes). Met de fiets richting Bovenste sluis en na de cafe 'on foot' (steil)door de bossen. Het bootje in de kloof is aardig maar niet spectaculair. Je vaart OP de Duits CZ grens.De weg naar Bad Shandau is een must.
Geen voorzieninge maar toch een 8 omwille van de plaats aan de Elbe onder het kasteel. Het dorp stelt eigenlijk ,buiten de Markt (vakwerkhuizen) niet veel voor. De wandeling naar het kasteel is wel prachtig (en soms steil) Op de kasteelplaats kan je een gratis busje naar de porceleinfabriek nemen. Wil je aan de oever vd Elbe staan is het raadzaam vroeg aan te komen.
Stonden hier(2deX) midden sept18 2 nachten. Rustig en eerlijke prijs. WC water; vuil water; electr. voor 6€. Tochtje naar Normannsburcht de moeite (maar steil). Met de bus (elk uur) naar Eisenach. Dorp een wandeling waard maar ook niet meer (vakwerkhuizen en DDRstraten).. Je kan er langs de Werra goed fietsen. Vanuit de bus ook andere fietspaden richting Eisenach gezien. Goed voor enkele nachten.
Zeer mooi gelegen (zeker om te wandelen). Vriendelijke (vlaams sprekende) uitbaters. Sanitair was inderdaad wat ouder maar proper. Goede restaurantje op loopafstand. Je plaats vrij uitkiezen (naseizoen). Zelfs zonder camper best mogelijk (houten huisjes). Vooral de wandeling naar Grabstejn (schrijfwijze??) (tussen de rotsen) is een aanrader. Voor de gps beter Huntirov (ivp Decin) intikken.
Het enige probleem is dat er zelfs na 3 nachten doorlopend nadenken geen enkel negatief punt te vinden is. Dinsdag is er in het dorp (loopafstand) markt. Een grote pluim voor de persoonlijke ontvangst door uitbater en zijn schoonvader. Voor de rest is alles al gezegd vrees ik.
Waren hier in mei 4 nachten. Uitstekende plaats en vriendelijke uibaters (ook camperaars). Met behulp vd knooppunten prachtige fietstochten te maken. Oorlogsmuseum(3km) en Venray(7km) op fietsafstand. De 'Bevrijdingsroute' (niks bevrijding te bespeuren) is een aanrader.Recente knooppuntenkaart is wenselijk. AANRADER.
Is een prima parking.Geen voorzieningen, maar die hebben we bij. Op wandeafsand(±2,5km) van een charmant stadje met heel wat bezienswaardigheden(1/2dag volstaat echter).Vergeet vooral de monumentale stationtrap niet). Groot warenhuis om de hoek (50m). Wij stondenhier 18april HEEL rustig in de avond en relatief veilig(aan de poort van de guardia civil). Absolute aanrader(9 indien enige voorziening)
Wij waren hier riet verschillende jaren (telkens voor 1 nacht). Schitterende landschap. Het restaurant (normale prijzen) mag er ook wezen. Wij mochten gratis water innemen. Verder geen voorzieningen. Er is een 'camperplaats' in de buurt maar deze leek ons zeker geen verbetering. In 2018 gaan we 2 nachten blijven (wandelen). Van hier tot in ullapool is het een echt fotoboek. Absoluut een aanrader.
Stonden hier 1 nacht (sept).De CP is zijn geld niet waard (klein+duur,21€ met electr.) De camping kost met de ASCI kaart evenveel en heeft heel grote plaatsen met electr. en water. Douche(in ASCI begrepen) is uitstekend. Vriendelijke nl-talige beheerster. Stad is tegenvaller op uitzondering van het uitstekende MILITAIR MUSEUM (4€pp). Wandelen en fietsen langs de Sûre is een aanrader.Op 1/10dicht
Stonden hier 3 nachten. Rustige plaats. Restaurant is ok maar in stad kan je goedkoper goed eten. Fiets lijk mij noodzakelijk voor prachtige stad te bezoeken (Romeinse overblijfselen). De Moezel(mooi fietspad)is met de fiets bereikbaar Heb ook de indruk dat Stellplatz in functie van het restaurant is.
Stonden hier 1 nacht.Liefst achteraan gaan staan (lawaai weg).Stad (weinig te zien) met groot wijnvat en kuurgang (zoutwater) op loopafstand . Betalen met 1€ stukken. Fietsen (steile hellingen) mogelijk. Aanrader als tussenstop. Geen WC/douche.
Gratis.Stonden hier 3 nachten (sept). Electr.(10A) 0,50€Kw. Spoorweg zorgt voor enige overlast. Met dagticket (9,20€ voor 2pers.) naar Heilbronn (tegenvaller),Öhringen ,SCHWABISH HALL. En naar het FREI LAND MUSEUM (halte voor Schwabisch). WEIBERTRUE burcht ruïne boven dorp is een bezoek waard (steile weg met prachtig uitzicht).Romeinse badplaats op op de weg naar Lidl (hoofdweg links 800m).
Stonden hier 2 nachten.SCITTERENDE plaats.Op loopafstand van prachtig middeleeuws stadje (vergeet het park en de stadwal niet). Betalen met bankkaart (Maestro). Enig lawaai van de grote weg (niet echt storend). WC (heel netjes) en lozen gratis. Vroeg aankomen anders parking 1 (weinig electr.palen) Onvriendelijke dame bij toeristische dienst van de stad. Aanrader.
Gratis parkeergelegenheid met electr. (0,50 / kw) .Doorpark naar Stadje (goed voor 1 / 2dag) .Wc aan de overkant van de weg bij ingangspark .Los gratis. Stadswandeling bij Toeristische dienst. Fietsmogelijkheden (doenbare hellingen) in 2 richtingen (bewegwijzerd). Geen toilet / douche (maar hebben we nodig?) Dus: aanrader voor kort (2 dagen) verblijf.
Stonden hier voor 1 nacht. P1 parking was te lawaaierig dus op de andere oever de camping gekozen (ASCIkaart). electr. 10A, op gras. Douches proper maar kleren buiten laten (water tot aan de deur). 's nachts rustig.Redelijk vriendelijke ontvangst (kreeg echter heel weinig uitleg) Stad trap op brug en links. aardig stadje (500m) voor een uur of twee. Restaurant niet geprobeerd.
Stonden hier 3 dagen). Prima! Was er een toilet/douche dan een DIKKE 10. Bus/tram (Karl Benz Platz) naar HEIDELBERG en Mannheim (mits overstap) 9€20 (2personen)voor dagticket. (Mannheim viel tegen) Schwetzingen (DOEN) met de fiets (16km). Stadje aardig (goed voor 1/2dag). Vriendelijke beheerster die prima uitleg geeft (bus fietsroute). In't kort : een absolute aanrader.
Stonden hier in juli met twee campers voor drie nachten. Uitstekende plaats (zie voorgaande beoordelingen). Dordrecht (aangename plaats met wandelmogelijkheden) kan met de bus of fiets. Vuil water lozen beetje omslachtig (met emmertje) anders, ook dank zij de vriendelijke beheerders, een dikke 10. Wil je stroom dan is vroeg aankomen wenselijk. Zonder zijn er zeker plaatsen beschikbaar. Aanrader!!!
Wij stonden hier in juli 4 dagen. Uitstekende plaats Ik kan alleen de vorige beoordelers gelijk geven. Dergelijke plaatsen moesten er meer zijn. Wil je fietsen dan heb je geluk. Voor zover wij vastgesteld hebben kloppen de knooppunten allemaal (kan niet van overal in NL gezegd worden). Besluit: Een aanrader (zeker als je op voorhand boekt).
Rustig in the 'middle of nowhere' (of toch bijna). Fiets is m.i. onmisbaar. Schitterende fietstochten zowel naar Nederland als Duitsland. De aanwezige 'langverblijvers' geven je prima streek-info. Wil je tv best aan de rechterkant staan.
Met WIFI zou het een 10 zijn. Prachtige fietstochten, oa over ex Britse luchtmachtbasis (geen gebouwen meer). Best voor een kaart met fietspaden (receptie) zorgen. Brüggen zelf (met de fiets goed bereikbaar) goed voor een uurtje of 2. (burcht, trein, watermolen).
Stonden hier 24.04.17. Eenvoudige plaats. stadje (winkels) op loopafstand. Een tweede plaats bij de abdijkerk iets verder maar makkelijker te vinden (wegwijze naar abdij volgen). Beide plaatsen geschikt voor bezoek aan stad of als doorgangsplaats. Wij stonden gratis.Op beide plaatsen is er een WC.
Waren hier 22.04.17. Schitterende plaats.Dorp met heel wat horeca op 100m. De (steile) wandeling naar de kapel op de rots is zeker de moeite waard. Prachtig uitzicht! Voor Tv onyangst best de rivierkant kiezen. Wij betaalden met de bankkaart (Maestro). Lozen van wc en vuil water en vullen watertank in prijs begrepen. In seizoen WC beschikbaar (bij ons bezoek dicht wegens werken (???))
Waren hier op 18.04.17. Stonden hier eenzaam (maar geen onveilig gevoel). Onder dorp dat bereikbaar is via een steile helling. Bezoek heel sterk aangeraden. Prachtige wandeling naar de kapel boven op de berg (wel klimmen geblazen). Een 7 omdat het sanistation vuil en smerig was (pas op 1.4 open) Maar lozen kon. Wij stonden er gratis.
Waren hier 20.04.17. ACSIkaart aangeraden. Heel goede sanitaire inrichting (werd aan gewerkt), winkel, wasmachines, restaurant. Uitstekend gelegen voor bezoek aan de pausenstad(toeristisch treintje =aanrader). Goed gelegen voor een wandeling langs de rivier. TV ontvangst uitstekend maar alleen langs de buitenmuur (rechts bij het inrijden) De andere plaatsen,onder de bomen, bieden wel meer schaduw.
Sitecode: 1985
Waren hier op 13 maart 17 overnachten. Zijn doorgereden. Plaats verlaten, sanitaire inrichting gesloten. Toeristische dienst ook dicht. Lijkt wel een degelijke plaats (in seizoen). Dicht bij meer en gezien het aantal wandelaars mooie wandelingen in de buurt. Uiterst geschikt voor camperaars die ook een brommer (moto...) bij hebben. Schitterende bergwegentjes in de buurt. Dus nog een 5.
Sitecode: 20216
Waren hier op 12 maart 17. Controleer ook even de prijzen van de camping (niet veel hoger). Blokken nodig (oneffenheden). Op cp geen wc/douche. Dicht bij stad (800m) (wintersportcentrum). Heel rustig. Lozen van wc en vuil water beschikbaar. Water indoen (met kan) in een klein houten gebouw. Betalen bij het inrijden met bankkaart (Maestro). Ingangscode na betaling.
Waren hier op 11 maart 17. De gehele camping voor ons (wij + een Nederlander) alleen.Wij mochten onze plaats zelf kiezen. Uitstekende plaats om Langres en de stadsmuren te bezoeken. Stad zelf viel tegen. Er is in de omgeving een 'Voie verte'(fietsroute)(wel steil om er te geraken. De sanitaire voorzieningen zijn +++. Voor tv best linkerkant aan buitenkant. Zeker een aanrader op de weg naar het Z.
Waren hier midden maart 2017. Heel rustig en nog altijd gratis. 500m van stadje. Even voorbij de cp is er een prachtig uitzichtspunt. In de diepte zie je de Duivelsbrug (Pont du diable). Even voorbij het dorp links kan je naar deze brug wandelen. Een aanrader. Tijdens ons verblijf passeerde de politie 2x. In het dorp zijn er enkele horecazaken en een bakker. Dorp op 15' doorlopen.
Wij betaalden in maart2017 7,9€. Er was veel ruimte. De aangehaalde verder gelegen (school)P is nu betalend en er is geen gedoogbeleid meer. Een wandeling naar de hoger gelegen kasteelruïne is aan te raden maar heel steil (gelukkig kort). Vallon zelf leeft pas vanaf april. Is een ideaal startpunt voor de Gorge de l'Ardeche.
Stonden hierop 19maart.Ideaal voor bezoek Gordes en de abdij van Senanque (kozen de smalle eenrichtingsweg erheen PRACHTIG maar smal).Gordes heeft een 2de camperplaats een beetje verderop. Deze is meer geschikt voor een bezoek aan de Bories (wandeling 20') maar minder geschikt voor een overnachting. Van deze Cpl terug naar Gordes = er een uitzichtspunt. De parking was gratis.
Sitecode: 2051
Twee dagen gestaan. Hangjongeren? niet gezien wel spelende kinderen (aangrenzend speeltuintje). Na 8u rustig. Goede plaats om met de fiets de 'voie verte' richting Cluny of richting Chalon te volgen. WC van 8 tot 20u. Water aan servicepunt langs de weg. Op 11/03 stond het tegen de avond zo goed als vol. Is dan ook gratis (lozen en water ((in wc gebouw)) ) Voor mij een absolute aanrader.
Gewoon een camperplaats zonder toeters of bellen (geen enkele voorziening maar is gratis dus....). Ideaal om een uurtje het pittoreske Monreal te bezoeken (fototoestel niet vergeten). UItstekend uitgangspunt om te wandelen. Als je alleen voor een bezoek aan het stadje komt kan je m.i. beter na het bezoek andere horizonten opzoeken (tenzij je het spreekwoordelijke Middle of Nowhere hoog in het vaandel hebt).
Mooies situering. Tamelijk wanordelijk. WC/douche er wandelen indien op het einde aan het plein. (anders een 8). Ideaal voor een tweetal fietstochten langs de Moezel. Enkirch zelf is een typisch wijndorp. Aan het begin (onder de grote weg door rechtdoor) een klein italiaans 'restaurantje'. Goedkoop en lekker. Wc heel proper. De douches daarentegen..........
Prima plaats. 7,40€ pn. All (electra,wc,douche=0,50€, wifi,lozen) Tijdig komen wegens beperkte stroomaansluitingen. Mooie fietstochten mogelijk (knooppunten). Winkels (oa supermarktje) op 50m.Is zeker een aanrader. Betalen met bankkaart bij havenkantoor. Bij betaling wachten tot ook de sticker in lade valt. Sticker aan venster bevestigen). Wij komen zeker terug.
We staan hier op het moment. PRIMA plaats. Slechts 10€ all in. Ideaal voor fietstochten. (zie Route nl.) Heel goed verzorgde infrastructuur. Een aanrader zelfs voor meerdere dagen. Dorp(1,5km) is klein maar fijn. 's Avonds is de rock café (brugje rechts) eveneens een aanrader. Wij wilden na 2 dagen verder maar......we blijven!!!
Kwamen na 22u aan. Ruimte te over. Loopbrug naar stad op 20m. Oude stadskern zeker de moeite voor een paar uurtjes. Wij volgden de cadet-wandeling. Toerische dienst:brug over en rechts. Ideaal voor korte tussenstop (Spanje, Portugal). Buiten vuilcontainers geen voorzieningen.
Parking(bij kasteel) waar zeker 50 campers kunnen staan. We werden er 'verwelkomd'door aftroggelaar die 5€ vroeg. NIETS geven! =gratis. Door die aftroggelaar een onveilige indruk. Kasteel een bezoek waard. Na bezoek zijn wij verder gereden. Inderdaad aan 1 kant HEEL GEVAARLIJKE oprit. Mijn 6,5m lange camper (een 2800 tdi) had last met de korte oprit en schuurde over de grond. Best 1ste oprit nemen!!!
Goede plaats om Bom Jesus te bezoeken. Er kunnen ongeveer 20 campers staan. Buiten propvolle vuilbakken geen voorzieningen. Bom Jesus is met treintje te bereiken (20m na de trappen)(2€ heen en weer, best enkel heen). Terug over fenomenale trappen. Stad te ver voor benenwagen. Bus op regelmatige tijdstippen (er mogen geen honden op). Op de parking 'resideren' 2 oudere honden. Ze zijn totaal ongevaarlijk.
12/06/16:Schitterende plaats! Op 50m een kleine supermarkt. 100m richting stad WC-gebouw. In het kasteel(steile weg) goed restaurantje met terras. Alle voorzieningen gratis. Enig nadeel: geen schaduw (en het kan er warm, heel warm zijn). Vroeg aankomen is de boodschap!
Uitstekende plaats. Geen munten voor electriciteit meer. 5€40 per 24u te betalen in de receptie (uiterst vriendelijke mensen). De campingverantwoordelijke komt dan aansluiten. De bistro is een bezoekje waard om iets te drinken (eten iets minder). Wij hebben op de camping kunnen douchen. Stad is m.i. een maat voor niets (behalve voor kooplustige vrouwen). Best vroeg komen.
Inderdaad primpa plaats. Hou er wel rekening mee dat de waterslang voor drinkbaar water wegens voordurend diefstal niet meer vervangen wordt. Minstens 10 meter slang nodig. Stadje stelt niet veel voor. Op een half uurtje ben je overal geweest. De wandeling langs de vest is een aanrader (tot Bentheim-Hugel 3,5 kilometer). Een kilometer voorbij de brug (rechts), tegenover voetbalplein Schuttorf09 zit een prima Gatstätte (eten).
Schitterende plaats. Hou er wel rekening mee dat voor de elektriciteit alleen muntjes van 50 eurocent en voor het staangeld alleen eurostukken van 1 en 2 kunnen gebruikt worden. Kasteel, je kan er mooi rondwandelen, is zeker de moeite. Fietstocht 2 is aan te raden. Ze begint voor de camperplaats. Diverse winkels op 100 meter.
Mooie gratis plaats. Op 100m van middeleeuws kasteel waarond je een wandeling kan maken. Tv ontvangst is op sommige plaatsen moeilijk (bomen). Geen electriciteit of wc, maar hebben we dat nodig? Bezoek aan kasteel is (uiteraard) betalend maar zeker de moeite waard (al is de multimedia wel wat verouderd). Aan voet van kasteel eetgelegenheden aan schappelijke prijzen.
Prima plaats om Girona in detail te verkennen. Op zaterdag grote markt in het park. Slechts 200m. Lidl en Aldi vlakbij. Vriendelijke ontvangst. Opgelet: gesloten op zondag. Coordinaten kloppen als een bus. Aan kleine deur (naast poort)is een bel waarmee je de parkingwachter kan bereiken. Prijzen onveranderd.
Sitecode: 19469
Midden in het dorp (aan schooltje) en toch rustig. buiten de vier spaciaal voor campers aangeduide plaatsen werd de gehele parking overnachten gedoogd. Volgens een inboorling was er soms wel wat wrevel omwille van de grote campers die verschillende parkeerplaatsen innemen. Er is een 'via Verde' (oud treintraject) naar Girona (ongeveer 6km) dat heel goed te doen is.
Sitecode: 2037
We stonden hier begin april voor 1 nacht. Omdat we zeer laat (22u30) aankwamen was er alleen op de voorste parking nog plaats. In tegenstelling tot enkele vorige beoordelingen was het er zeer rustig. Als gratis overnachtingsplaats naar het zuiden zeer geschikt.
Alles wat de vorige beoordeler schrijft klopt. Alleen....ons werd 2€ voor een douche penning gevraagd((5minuten)). Gezien de beperkte mogelijkheden in de naaste omgeving echter minder geschikt voor een langer verblijf.
Sitecode: 19356
Stonden hier (2de keer)(begin 07.15)voor drie nachten. Uitstekende plaats en het buffet in het hotel (19€pp)mag er ook wezen. Heel vriendelijke ontvangst. Ideaal als uitvalsbasis voor bezoek aan Sneek en om te fietsen in de omgeving (routes aan de receptie). Bij deelname aan het buffet gratis. staanplaats. Onze vrienden (1ste keer) waren eveneens enthousiast. Tot volgend jaar (bij leven en welzijn).
Niet bepaald stil, maar ook niet echt storend. Ideale halte voor bezoek aan Harlingen en om met de boot (Andrea.....)naar de zeehonden te varen. Eveneens ideaal voor een dagtocht naar bijvoorbeeld Terschelling (5 minuten van ferry). Tijdig aankomen lijkt mij aangewezen. Zeker als je elektriciteit (1€ voor 2Kw) wil. Wc en douche op 500m (betalend en spijtig: NIET aangeduid) Aanrader voor een verblijf van 48.