@tamaramarcel
wij betaalden 85 euro voor 2 nachten. Veel voor wat het is. wat ons vooral tegen de borst stootte was het feit dat ze de tv niet wilden aanzetten toen de Belgen voetbalden op het WK. Enkel als Duitsland speelde werd hij aangezet. Triestige mentaliteit voor een campinguitbater.
wij kwamen er op het moment dat de noodtoestand was uitgeroepen. We konden de camper niet uit door de overvloedige regen, de straatjes op de camping waren veranderd in een riviertje. 35 euro is dan echt teveel gevraagd en dan moet je nog apart betalen voor de douches. Hier komen wij niet meer.
Heel mooie camping, zeer proper sanitair, mooi zwembad. Bus naar San Marino stopt voor de ingang van de camping. 2,40 euro voor een retourtje, te koop aan de receptie. Wij komen nog eens terug.
Goedgelegen cp. met het betalen van de elektriciteit ging er iets mis, gebeld naar de servicedienst. Die man beweert dat ik niet betaalde. Ik had een ticket en betaalbewijs maar hij loste niets op dus geld kwijt en geen elektriciteit. Dus een pluim voor de ligging maar een min voor dienstverlening.
Ruime plekken, aardige mevrouw, bus 511 naar Rouen stopt op 100m van de camping ( 2€/pp. slechts enkele bussen per dag) sanitair moet echt vernieuwd worden . geen winkel in de buurt. daarom prijs aan hoge kant.
Wij verbleven hier één nachtje. Heel vriendelijk ontvangen, ruime plekken, 30 min. wifi gratis. Het sanitair zou properder mogen zijn ( veel spinnenwebben)