@tanguro
Het enige positieve zijn de toiletten en het zwembad. Camping is voornamelijk voor gasten. De oudere receptioniste was erg onbeleefd, ze vroeg 20 euro meer dan wat ik had moeten betalen voor een kaart die ze me bij de ingang nooit hadden gegeven. En toen ik vroeg om de video van mijn incheckregistratie te zien, weigerden ze.
Er wordt hard gewerkt aan de aanleg van een nieuwe camperparkeerplaats. Parkeren is daarom alleen mogelijk langs de weg achter het sportveld. Tijdens mijn stop stonden er ongeveer vijftien campers. Het enige parkeerverbod voor campers geldt in de zijstraten van het sportveld. Geen voorzieningen, alleen parkeren.
Sitecode: 20924
Goed georganiseerde camping, zeer ruime plaatsen, zwembaden voor kinderen en volwassenen, schoon sanitair, zeer vriendelijk personeel. Helaas zijn de plaatsen niet erg schaduwrijk, aangezien de camping vrij nieuw is en de beplanting nog klein is. Bus op 300 meter afstand, handig voor het centrum.
2022
Het is de enige camping in de omgeving, dus profiteer ervan door absoluut onevenredige prijzen te rekenen in vergelijking met het gemiddelde van vergelijkbare campings. badkamers zijn verouderd, enkele wc-brillen kapot. Daarnaast vragen ze € 15 per dag extra voor een staanplaats met zeezicht, waarmee het dagbedrag op ruim € 60 komt. overschat, aangezien er alleen restaurants en hotels op deze locatie zijn en het strand erg vies is. max verblijf 2 nachten
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.