@tapparella
Absolute rust, omgeven door groen, echt ideaal om de stad te verkennen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en kunnen je van alle lokale informatie voorzien. Schone badkamers en gratis warme douches. Een echte aanrader.
nu is het van naam veranderd maar het is dezelfde camping met veel staanplaatsen voorzien van schoon water laden en lossen met warm water en gratis douches rustig omgeven door groen niet ver van het centrum en de Lidl
niet eens een plek op de camping te hebben gevonden waren we tevreden maar ik moet zeggen dat het al met al handig is voor het stadscentrum een paar stappen gratis lossen en laden kolom een beetje luidruchtig maar als je ook fietsen en scooters hebt geniet je van de omgeving tot aan de oceaan
we hebben een geweldige tijd gehad kamperen midden in de natuur absolute rust schone toiletgebouwen goed bereikbaar handig bij haven en stad
camping op een uitstekende locatie aan de rue des douanebeambten grote plaatsen schoon sanitair gemiddelde prijzen
uitstekende locatie om Mont Saint Michel te bezoeken maar het dorp is een bezoek waard met zijn kathedraal de spartaanse maar goed verzorgde camping en wat telt de meeste schone sanitaire eenheden en de dame aan de zeer vriendelijke receptie
gemeentelijke camping echt top schoon sanitair met warm water en gratis douches aangezien je bij de receptie niemand kan vinden moet je bellen om hem open te krijgen en ondanks Italianen begrepen we elkaar en waren efficiënt in omgeven door rustig groen
prima gemeentelijke camping schoon sanitair met onbeperkt warm water gratis douches handig fietspad om blois en de kastelen aan de Loire te bereiken