@tassen43
- Weinsberg CaraCompact Andere
- 2022
- Mercedes
Een erg mooie camping met volop ruimte, zelfs voor campers van 7 meter. Zeer vriendelijke ontvangst. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig maar schoon. Een heerlijke, rustige plek om te verblijven. Het zwembad biedt volop mogelijkheden om af te koelen.
Dit was onze tweede keer hier en we waren wederom dolenthousiast. Een supervriendelijke ontvangst, je kunt je eigen kampeerplek kiezen, zo lang blijven als je wilt en op de dag van vertrek betalen, eersteklas sanitaire voorzieningen (meerdere keren per dag schoongemaakt) en het restaurant was heerlijk. Een charmante camping. Een geweldig uitgangspunt voor tal van activiteiten. Een echte aanrader.
Een erg fijne camping, eenvoudig maar met alles wat je nodig hebt. Schone en nieuwe sanitaire voorzieningen, heerlijke pizza en vriendelijk personeel. Een geweldig startpunt voor wandelingen. Een echte aanrader.
Een absolute aanrader. Alles goed.
Zeer mooie, kleine camping op korte afstand van de stad. Super aardige ontvangst door de eigenaar (spreekt goed Engels). De plaats is heel eenvoudig, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. De eigen producten van de boerderij zijn een echte aanrader. Bus op loopafstand tot middernacht. Supermarkt ook op loopafstand. Absoluut een aanbevolen plek.
Zeer leuke kleine camping. Zeer schoon sanitair, supervriendelijk personeel, klein winkeltje met zelfgebakken brood. Openbaar strand op loopafstand. Leuke joggingbaan niet ver van het plein. De omgeving is goed per fiets te verkennen. Alles goed. Zou terugkomen.
Wij waren eind juni (na het midzomerweekend) op de camping. Zeer mooie ontvangst. We mochten zelf ons veld kiezen. We stonden direct aan het strand en hadden een zeer leuke 3 nachten. In het hoogseizoen, kunnen we ons voorstellen, is deze enorme plaats erg druk. De sanitaire voorzieningen zijn schoon als de gebruiker ze achterlaat zoals ze ze hebben aangetroffen. Voor ons was alles geweldig.
Absoluut leuk kamperen. Klein en ver weg van de Halli Galli van de vele grote campings. Super aardig personeel, goede selectie groenten uit eigen productie, parkeerplaatsen voldoende groot en uitgerust. Sanitaire voorzieningen zeer schoon. Shuttle naar de veerboot naar Venetië en terug. Startpunt voor mooie fietstochten. Heel fijn verblijf.
Zeer mooie, verzorgde camping aan het meer. Uiterst vriendelijk personeel. De plaatsen zijn groot en goed uitgerust. Sanitaire voorzieningen geweldig. Een korte wandeling door het bos naar een mooie bezemkroeg. Redelijke prijs voor wat je krijgt. Kom weer.
Zeer mooie plaats. Vriendelijk en ontspannen welkom. Direct van aard. Mooi uitzicht op de zee op loopafstand. Absoluut een aanrader. We komen terug
Sitecode: 20532
Zeer mooie locatie. Vrije zitplaatskeuze, geen vakken. Misschien een langere weg naar de volgende stroomaansluiting. We voelden ons hier zeer comfortabel. Sanitaire voorzieningen schoon. We komen terug
Een stadscamping voor sightseeing in Oslo. Niets meer. Geprijst voor wat de plaats biedt, volledig overschreden met NOK 500 en niet zoals beschreven NOK 335. Sanitaire voorzieningen oke, elektriciteit te weinig beschikbaar. Zelfs als u de plaats met elektriciteit boekt, betekent dit niet dat u er iets in de buurt van uw stand kunt vinden. Maar onder campers helpt men uit en aanleggen met de buren.
Zeer goede plek voor een tussenstop of zelfs 2 nachten. Zeer schoon en nieuw. Super vriendelijke ontvangst door tuinman (vanaf 15:00 uur). Sanitaire voorzieningen en douches van de beste kwaliteit. Staan direct aan het meer. Prachtig panorama. Absoluut een aanrader.