@taste
Heerlijk hier gestaan met 1ste klas uitzicht op alle bedrijvigheid in de sluis. Alle winkels dichtbij en genoeg restaurantjes om uit te kiezen. lekker gelopen langs het kanaal met de hond. zeker een aangeraden een met Magic Earth navigatie makkelijk te vinden. voor ons met 6m met dan genoeg manoeuvreer ruimte.
leuke nette camperplaats bij lekkere pub. Stroom naar verbruik via kaart die je haalt bij de bar. Lozen toilet en drinkwater. £18 + elektra naar verbruik. Borg kaart £15
Toen we aankwamen moesten we even wachten tot we konden parkeren, de parkeerplaats is niet heel groot. Aardig personeel in de pub en lekker gegeten. Wel veel geluid van de weg, als je je daaraan stoort. Er is een vuilnisbak, verder niets
prachtig uitzicht en brandschoon sanitair. Fijne stopover
3 sterren vanwege de prijs : £44 per nacht. Toiletgebouw verouderd, wel functioneel, maar niet in verhouding met wat je betaald per nacht. Leuke attractie is wel dat de Jacobite steamtrain langs de camping komt
nette schone camping voor faire prijs : £28 per nacht incl stroom. Leuke wandeling naar kasteel en estate en heerlijk geluncht in nabij gelegen dorp waar ook een bakker, slager en groentenwinkeltje zitten.
hierbij rustig hier een nacht gestaan. schitterend lopen door de heide waar schapen alle ruimte tot hun beschikking hebben. wel veel schapen poep😉 toilet is schitterend, maar werd idd om 17.45 afgesloten. Er is echter wel een nacht toilet. Uiteraard niet toegestaan om dat je chemisch toilet te legen!
Fijne camping, in het schitterende Bunderbos. De vierde familie generatie heeft de camping voor een deel helemaal gericht op campers. Goed restaurant bij de camping en inderdaad lekkere ijsjes. In het bos lopen vele kreekjes met kraak helder water en kun je lekker met de hond lopen die gratis op de camping mag verblijven. Overdag komen er vliegtuigen over maar dit stopt snachts.. Treinen zijn nauwelijks hoorbaar.
Er is een nieuwe mooie grijswater loos plek. zie foto. Geen last meer dus van boten op de botenhelling
Mooie plaats aan het water, tegenover de vesting. betalen met Easy Park Europa App dus niet de nl versie. wc's douches en lozen cassette toilet + grijswater. hier heb je wel een slang voor nodig. ook schoon water is bij de prijs van 155SEK Inbegrepen
Prima camperplaats voor een nachtje. leuk lopen in de omgeving over fiets/wandelpaden. Voor e liefhebber is er een sauna boot die online te boeken is. Supermarkt Rema1000 op loopafstand over het fietspad langs het water. Ook apotheek en Vinomonopolet aanwezig
Mooie betaalbare camping in een schitterende omgeving. Wij betaalden 350 NOK en hadden het geluk om een plaatsje bij het meer te bemachtigen met prachtig uitzicht. er zijn slechts 4 plaatsen beschikbaar. De anderen zitten aan een mooi grasveld maar iets dichter bij de weg dus op tijd komen loont.
Fijne rustige plek, goed en schoon sanitair, en geen last van de drukke weg zoals de camperplaats iets verderop. beetje onduidelijke ingang gewoon doorrijden richting water. helaas geen loospunt dat kan iets verderop gratis bij de openbare voorzieningen
We waren opzoek naar een rustig mooie plek en dat is gelukt. mooi uitzicht vanuit de de camper over de haven en het landschap. kosten 200NOK inclusief stroom prima. makkelijk zo met de supermarkt erbij
Mooie CP, ruime plaatsen vooral in de lengte. je kunt dus voor een achter je camper zitten. helaas is het sanitairgebouw gesloten vanaf 31-8. Tarief is€12,- met sanitairgebouw €15,- Let op de plaatsen rechts naast de ingang hebben heb stroom!
heerlijke rustige en betaalbare camping. Mooie schaduwrijke plaatsen zeker groot genoeg voor de camper. Winkeltje met eerste levens behoefte (wijn/bier/brood) dus niets te klagen. We betalen met de nkc kaart slechts €18,- per nacht inclusief 6A stroom
Fijne camperplaats op 15min lopen van het strand. Mooie verharde plaatsen en goed sanitair. ideaal zo in november zelf nog buiten op het gras kunnen zitten. Moderne zelf check-in werkt goed al had ik wel verwacht dat de stroom dan op verbruik afgerekend kom worden. komen hier vast nog eens terug. internet werkte vanaf onze plaats 15 niet erg stabiel
heerlijke camping om even tot rust te komen. Ruime plaatsen verhard al heb je soms wel een blokje nodig. Redelijk sanitair wel een beetje gedateerd. vanaf de camping direct toegang tot een strandje aan de rivier. Woudrichem makkelijk te bereiken via een bruggetje. Wij komen hier zeker weer
ideale locatie op doorreis naar Italië. mooie omgeving om even te wandelen. bike vriendelijk. prijs klopt niet is €10,- voor de camper, €4 pp een hond gratis
Sitecode: 19130
mooi gelegen camperplaats met restaurant om de hoek. Goede wandel mogelijkheden en geweldig uitzicht. als je vanuit het westen de plaats nadert (met het meerde rechts) kun je er beter voorbij rijden op de rotonde in het dorp draaien en er dan makkelijk insteken. Anders moet je achteruit de berg op terug steken om de draai te kunnen maken.