@tbr
- 2018
Voor
Voor.
Hele fijne plaats om te verblijven. veel paragliders maar in de omgeving is genoeg te zien en te bereiken op de fiets. Bewegwijzerde veilige fietsroutes in de directe omgeving. Hier en daar mist wel eens een bordje maar met de kaart lukt het prima. Schoon sanitair, lekker zwembadje om even af te koelen. Lekker eten eigen gebrouwen bier en prima wijn tegen normale prijzen. Echte aanrader.
Mega camping. Wij betaalden 100 euro per nacht. Alle voorzieningen aanwezig en mega groot strand. Sanitair vies. Restaurant matig.
Zeer vriendelijke en behulpzame Boer (Tonci). De plaatsen zijn in de tuin van het huis. Twee buitendouches (verwacht er niet te veel van). Toilet zelf met een emmer water doorspoelen. Strandje dichtbij (prima met fiets). Laat je even door Tonci de weg wijzen naar de beste strandplek. Ezels houden je gezelschap. Erg leuk als je basic wilt verblijven. Als je volledig zelfvoorzienend bent tenminste.
Rustig. Lekker zwembad en leuk restaurantje. Broodservice. Prima alternatief voor de drukke, te dure, strandcampings op Murter. De eerste indruk is niet perse positief maar verrassend genoeg is het een zeer fijne plek.
Goed verzorgde plek. Op de fiets naar Rothenburg en omgeving verkennen via duidelijke fietsroutes. Tweede nacht betaal je maar 16 euro.
Prima plek. Is onderdeel van park Plitvice. Wij stonden 3 dagen op deze camping. je hebt daarmee blijkbaar recht op een gratis tweede dag Park Plitvice. even melden bij de kassa van het park als je een tweedaagse kaart wilt kopen.
De moeite waard. Natuur, comfort, prima keuken, prima sanitair. er is sinds de vorige reviews veel vernieuwd.