@tdktat
- 2018
naturistencamping
Super camping! Aardige beheerder, prachtig uitzicht! Loopafstand van het dorp met winkeltje en restaurants.
Een heel aardige doorgangscamping leek het en makkelijk te bereiken. De dame aan de receptie kon het allemaal niet aan. Ik ben zelden zo onbeschoft behandeld. Zodanig dat we ons genoodzaakt zagen te vertrekken. Maar laat u dit niet afschrikken, misschien heeft ze inmiddels ontslag genomen.
Camping was open! Weinig campeerders. Leuk rommelige camping op 2 km van Jaca. Plaats zonder stroom, maar met prachtig uitzicht op Jaca. In het midden is wel stroom, maar geen uitzicht... Bar aanwezig met kleine gerechten en brood in de ochtend.
Geweldige camping! Rustig, mooi uitzicht, aan het water. Ikzelf wil iets meer privacy bij het douchen en de broodjes kun je beter in de supermarkt kopen (1 km). Daarom geen 9.
Prachtige rustige camping, vriendelijk ontvangen. Sanitair gedateerd. Met de fiets en bus naar Riga (21 km) duurt anderhalf a twee uur. Beetje lang... maar te doen. Zorg voor voldoende proviand.
Prima camping! Sanitair ietwat gedateerd maar fijne douche. Enige nadeel is dat er geen broodjes zijn: vantevoren inkopen doen in Trakai is aan te bevelen (met een camper). Rustig, genoeg ruimte.