@teddekeijzer
- Buscamper
September 2026
7 foto's toegevoegd · 25 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
We waren hier op 27 juni 2026, onderweg naar het noorden (we wilden niet over de E6). Het is een modale camping, waar je zelf een plaats moet vinden. We betaalden 375 NOK (€34,65) per nacht, incl. elektriciteit. We kunnen de sanitaire voorzieningen en de camper-faciliteiten niet beoordelen.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
We waren hier op 24, 25 en 26 juni 2026. De camping is behoorlijk duur, 1050 NOK (€97,41) per nacht, incl. elektriciteit, maar er is nauwelijks een alternatief voorhanden. De camperplaatsen zijn ruim. De sanitaire voorzieningen zijn prima, m.u.v. de voorzieningen voor de afwas (veel te weinig plaatsen voor zo’n grote camping, dus lange wachtrijen). De camper-faciliteiten (drinkwater, grijs water, chemisch toilet - automaat) zijn goed.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
We waren hier op 23 juni 2026, onderweg naar Noorwegen via een binnendoor-route. We betaalden 470 SEK (€42,37) per nacht, incl.elektriciteit. De sanitaire voorzieningen zijn goed. Dat geldt ook voor de facititeiten voor de camper (drinkwater, lozen grijs water, legen chemisch toilet).
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
We waren hier op 22 juni 2026, onderweg naar Noorwegen via een binnendoor-route. De camping is bijzonder prettig. We betaalden 320 SEK (€28,85) per nacht, incl. elektriciteit. De sanitaire voorzieningen zijn goed.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
We waren hier op 20 en 21 uni 2026. De camping is vrij prijzig. We betaalden 460 DKR (€61,53) per nacht, incl. elektriciteit. De meeste plaatsen voor campers zijn nauwelijks afgebakend. Je kunt zelf een plaats uitzoeken. De sanitaire voorzieningen zijn redelijk tot goed. De voorzieningen voor drinkwater, grijs water en de chemische toilet zijn prima. Het centrum van Køge en de gezellige haven zijn niet ver weg (ongeveer 1,5 km lopen of fietsen).
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
We bezochten de camping op 19-06-2026. We betaalden DKK250 (€33,71) incl. elektriciteit. Aanmelden gebeurde bij een aanmeld-zuil. Dat ging eenvoudig, maar de toegewezen plaats bleek vervolgens bezet. Een telefoonnummer was niet beschikbaar. Een gast op een seizoensplaats was zo vriendelijk om de beheerster te benaderen, waarna een andere plaats werd toegewezen. Deze was prima. We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire faciliteiten.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
We waren hier op 18 juni 2026. We betaalden €21,50 voor het basisarrangement (we hebben geen gebruik van de sanitaire voorzieningen). Het aanmelden ging prima. De plaatsen zijn eenvoudig (grind met een grasveldje). Wij kozen voor deze CP omdat “Am Schaufenster” op loopafstand is: een gezellige verzameling restaurantjes en terrasjes aan de kop van de visserijhaven.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

We komen hier op 23 mei 2024, en blijven er 6 dagen. We betalen €29,80 per dag voor twee volwassenen, incl. stroom en toeristenbelasting. Het is een rustige camping in een rustige omgeving. De ontvangst door Paula en Jan is heel vriendelijk. De plaatsen, met verharding voor camper of caravan, zijn voldoende ruim. Het prefab sanitairblok is sober, maar schoon en goed bruikbaar. De camping leent zich goed voor fietstochten over Texel.