@teddy474
alle plaatsen hier verboden voor caravan. Ingangshoogte 2 m
vraagt 18€ voor primitieve plaats. grote voertuigen hebben een groot probleem
Vrije ruimte zonder V & E Maar bedekt beton als basis, schoon
Absoluut een brutaliteit op deze manier, ruimte voor 3 Womos vereist 15 €, wang
absoluut ongeschikt voor grote voertuigen, wil ook € 20 niet gerechtvaardigd. allemaal vol met bomen
Super plek ongeveer 5 km van Manavgat vanaf 01.01.23 6 € maar inclusief. water en elektriciteit. Fietspad naar het centrum
Het is november, maar ik kan me de zomer niet eens voorstellen, alles is onverzorgd en overwoekerd
de ingang is een verwarrend spel, je hoeft niet linksaf te slaan om je in te schrijven zoals aangegeven, maar er is geen andere weg in de richting van het rijverbod. Naast de € 8,- is er een eenmalige toeslag van € 1,50 voor afval
Ruimte goed voor Bulgaarse normen, maar voor campers 28 lev zijn 14 € hond extra
voor Dikschiffe enigszins smalle benadering is ruimte beschikbaar. steil rotsachtig strand prijs ok
normale parkeerplaats op het strand zonder slechte toegang, maar ook te doen voor grote?
Zoals altijd kun je niet iedereen tevreden stellen. Voor mij een prima plek Vorst Gedeeltelijk op het gazon, vers gemaaid alles goed voor 9€ inclusief stroom
weer zo'n geweldige plek die niets kost en alle voorzieningen heeft.Dankzij deze gemeenschap
geweldige plek goede wandelroutes
absoluut geweldige omgeving, alles past hier en dat voor 5 € inclusief. elektriciteit en water
Voorzichtigheid met grote Womo's kan een val worden, slechts één parkeerplaats die vol was en niets werkte
vier en de verwijdering is geopend. Niet parkeren tussen 22.00 uur en 08.00 uur
Vanaf morgen camperverbod, er worden verbodsborden geplaatst
Prima plek met restaurants, ook voor dikke schepen schuine ligging Spar discounters slechts 100 m
zeer smalle grotere parkeerplaats in de haven Vrijdagmarkt zonder V U E
ligt direct aan zee, maar ver van het schot, eenzaam in de doodlopende straat, restaurants gesloten geen V & E
Gravelbaan, winderig dus veel stof, vond het extreem ik reed door
schone betonnen plaats met keerlus aan zee, vuilnisbakken beschikbaar
Geweldige plek op een landtong aan beide kanten zonder V & E
zeer mooie locatie zonder V&E, helaas maar voor 48 uur, politiecontrole strikt
praktisch grote parkeerplaats goedkoopste u meest centrale plek naar het centrum zonder comfort Aldi 200m
super gratis plaats zelfs met douche alleen voor max. 3 dagen
zei allemaal geweldige plek voor een tussenstop?
Een droomplek die zelfvoorzienend is naar de haven 300 m direct aan het strand Fitness voor de deur, bedankt Spanje voor zulke plaatsen
Nog geen 100 m verder is een grote parkeerplaats met V u E voor ongeveer 40 stacaravans - gratis
ja allemaal gezegd geweldige plek met een goede omgeving
Momenteel niets mogelijk zie mijn foto, ijsbaan opgezet
Ik kan niet bij mijn voorgangers, ik ben hier voor de zoveelste keer, een van mijn favoriete plekken, nu er een nieuwe burgemeester is, het verbodsbord is verwijderd en het legaal is. V u E alles op zijn plaats, de hele geweldige omgeving is wat het voor mij maakt
Sitecode: 20676
Absolute topplaats biedt all inclusive voor 13 €. Elektriciteit douches drinkwater V u E
Kan de meningen van de voorgangers niet uitstaan, ik ben hier voor de derde keer, heb nog nooit iets ergs meegemaakt. Enorme ruimte voor meer dan 100 stacaravans. Promenade ongeveer 5 km, gewoon geweldig. Het wordt hier nooit saai. Donderdagmarkt, winkelcentrum dichtbij en strand voor de deur.
Een plek in nergens, smalle nadering 2,5 km vlak naast de startbaan wilde keren maar dat kan ook niet
Alles past hier gewoon. Prijs prestatie toiletten douches. Ook kortingen voor langere periodes
Geweldige plek direct aan zee zonder V u E die zelfvoorzienend is, zal er dol op zijn. Zoals altijd, een kwestie van smaak, ik vind het erg lekker
wie zelfvoorzienend is, moet hier een stop maken ongeveer 50 Womos direct aan zee
Super ruimte dankzij de community, alles gratis VU E beschikbaar, zeker een beetje uit de weg, maar strand en boulevard zonder einde
Vandaag meer dan vol anders ok
De ruimte was vandaag meer dan vol, verder ok, nu is er ook een container voor verwijdering, levering ontbreekt
Geweldige plek midden in het centrum 200 m van het strand en de boulevard geen V + E voor zelfvoorzienende Womos uniek, alles aanwezig wat je nodig hebt
Geweldige plek met een geweldige locatie, momenteel gratis
Er zijn borden zelfs 3 dagen zonder probleem van 08.00 uur tot 15.00 uur eigenlijk verboden vanwege schoolwerking
15 € voor die steile straat, het laatste wat ik ooit heb meegemaakt, een wang
Mobiel bijna geen netwerk beschikbaar. Plaatsmanager komt na 4 uur en eist het dubbele van de prijs vanwege hangers, wang. Verlaat de plaats onmiddellijk
Alles gezegd geweldige plek die zelfvoorzienend is
Je begrijpt gewoon niet hoe RV-chauffeurs denken. Slechts € 2 dan voor de nacht € 10, je voelt je opgelicht op een plek waar je € 5 betaalt voor 24 uur die echt en duidelijk te begrijpen is.
Super ruimte ook goedkoop, helaas niet erg centraal
Leuke kleine parkeerplaats voor 6 mobiel met V & E gratis. Elektriciteit moet munten zijn. Carwash met podium naast de deur. Wenselijk op andere plaatsen. Super
Sitecode: 19999
Goede maar kleine ruimte niet zo geschikt voor dikke schepen
Sitecode: 19446
Normale parkeerplaats voor de luchthaven
Eenvoudige vuile parkeerplaats. Guardian eist 100 DH verontwaardigd
Sitecode: 19010
Deze plaats heeft het voordeel ten opzichte van relais, het is direct aan de straat gelegen. Relay heeft een wrede aanpak, er is geïnvesteerd in de sanitaire voorzieningen, zeer goed. Grote plaats met zwembad en prijs 75 DH
Zelden zie je zo'n schone stad niet begrijpen waarom er hier geen beoordelingen zijn. Zelfs de 10 km van de super snelweg Een plek die alles heeft. De gratis, schone parkeerplaats recht tegenover de politie
Sitecode: 20981
Geweldige plek voor freelancers die zelfvoorzienend zijn net zoals ik ervan hou. De plaats heeft veel charme, maar is ook permanent en loopt geen risico door de politie te worden weggestuurd. Afvalstation u water in ongeveer 800 m. Dit alles voor € 1,50 per dag
Sitecode: 20935
De plaats is momenteel overvol, dus er staan ongeveer 30 dames voor de deur, wat net wordt getolereerd en kost € 2. Het riad-plein op 2 km afstand wordt ook goed bezocht, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar
Sitecode: 20936
De reis is eindelijk geplaveid. De plaats is altijd goed bezocht, maar ook een beetje uit de weg
Het enige dat deze plek maakt, is de locatie. Anders kunnen alleen wrede douches met warm water niet slechter zijn. Nu zijn ook de prijzen gestegen. Vanaf 8 m wil je nu 150 DH. Bij aankomst was het 150 DH voor voertuig met aanhanger bij vertrek was het 190 DH. Voertuig 150 Trailer 20 en Smart weer 20 DH
Ruimte tot nu toe ok WiFi tot 15 Mgps. Op dit moment de hele dag bouwlawaai. 'S Nachts blafte een grote hond non-stop
Absoluut geweldige ruimte met alle voorzieningen 12 € elk moet afzonderlijk worden gewogen. Maar de reis ongeveer 18 km van de snelweg is al avontuurlijk
Gemakkelijk parkeren in het dorp direct aan de straat
Enorme grote ruimte alles super sanitair alleen Marokkaanse maar schone telefoonkaarten op het terrein. 8, - € inclusief. Snack op de plaats V u verwijdering inbegrepen
Vreselijke plek niet geschikt voor grote Womos waar ik meteen door reed
Goedkope plek met restaurant en bar, prachtig gelegen direct aan zee
Er is een plek aan de overkant van de straat op slechts 200 meter afstand, hij werd afgewezen. Maar als deze ruimte niet correct is, is het enorm. Heb met kampeerders gesproken die hier 2 jaar zijn geweest. Het is hier niet zo winderig als de Sueverplatz op het strand. Helaas geen V u verwijdering. Maar dat is 2 km in Tarifa
Leuke plek direct aan het strand gastronomie ook beschikbaar
Ruimte is niet bepaald geschikt voor grote mobiele apparaten. Korte wandeling naar de haven en de zee. Verschillende restaurants
Schone plaats zonder V & E metrostation recht voor de deur 1,50 € naar de stad winkelen mogelijkheden zonder einde
Geweldige locatie direct aan het water met verschillende bars. Ongeveer 50 Womos
Dus je kunt langer staan Womo 2, - € trailer en auto elk 1, - €. Zeer glooiend maar schoon direct aan de straat
Plaats is ok, zo niet erg groot. Bij WE wordt het krap vanwege veel PLW. Gewoon een parkeerplaats. Prijzen in het restaurant niet bepaald goedkoop
Ook hier is de ruimte geëgaliseerd met wit kiezelzand. Verblijf hier een week, prachtige plek met promenade op 500 m afstand
Vanaf maandag moet deze plek lange tijd gesloten blijven. Dient vervolgens als opslagplaats voor langere bouwwerkzaamheden
Enorme grote parkeerplaats veilig voor ongeveer 80 Mobile direct aan de promenade die voelt als 5 kilometer trekt. Met koffie en jachthaven. Vanmorgen heeft zelfs een gigantische wiellader het gebied verhard
Bij mooi weer zeker geweldig hier enorm met hangers geen probleem vandaag zag het er erg somber en winderig uit
Prachtige plek maar ruim 6 m is het al krap
Ja, vrije ruimte 1,5 km naar Alicante direct aan het water
Ja weer bijna een must hier op de Spanje-reis
Sitecode: 11999
Nogmaals, een plek waar alles bij prijsprestaties past. Anders wordt alles gezegd
Sitecode: 81938
Zeer mooie plaats met badruimte Sanitaire voorzieningen absoluut top Klein aanbod eten. Een geweldige bar voor de avonduren. De operator is erg aardig en behulpzaam maakt alles mogelijk
Goede goedkope plek waar veel wordt aangeboden. Tierpark, Sport, Aldstadt
Geweldige plek voor 5 €
Dus ik denk dat we hier een punt meer absolute top nodig hebben. Als zodanig een geweldige plek alleen top alles voor € 10 inclusief elektriciteit
Toegang op dit moment alleen voor kleinere mobiele apparaten mogelijk volledig omringd door bouwplaatsen die zeker tot het einde van het jaar waarschuwen voor grotere Womos absoluut onmogelijk
Zeer avontuurlijke benadering 500 m gravel De baan is tot nu toe in orde
Zeer mooie plek op een prachtige plek. Maar ook hier, een avontuurlijke reis
Ben meer dan teleurgesteld rijd extra grote omweg langs beide kanten slechte wegen dan een normale parkeerplaats
Was hier vandaag Auto moet zoeken naar ruimte Womos gaat niet 100 m verder groot gratis parkeren 0,50 cent / uur
Gemakkelijke plek voor grotere dames een beetje krap zat receptie ingewikkeld vanwege de bomen die ik kreeg voor 10 € ongeveer 400 m verder gedurende 2 dagen stond op een geweldige plek
Sitecode: 71962
De plaats is oké achter het hotel op een weide V + E zijn ook beschikbaar, echter, de plaats kost 40 € en niet 21 roebels die zo grad zijn 4 € Dus niet correct
In de zomer zeker een goede plek. Op dit moment is het een modderige woestijn. Vanwege de regen. Prijs is 8, - €, de machine accepteert geen kaart
Een goede plek in de zomer, zeker nu
Ja, eigenlijk zei alles dat je besefte dat de operator zelf Wohnmobilist hier echt alles is. Dus top
Wie geen elektriciteit nodig heeft, is hier optimaal. Scheepshelling slechts 100 m
Ja, deze plek zal niet zo lang worden gerucht. Het zou volgend jaar moeten worden gebouwd. Dus we genieten er weer van
Nogmaals, absolute topplaats met de beste prijs-prestatieverhouding
Geweldige plek nu met overal nieuwe elektriciteitspijlers verdeeld ja prijsprestaties niet tot Toppen inclusief afvoerwater ook op de plaats
Sitecode: 19789
Zeer grote parkeerplaats met elektriciteitskolommen toiletten u. Waschgelegenheit 250 m was de zomer in de vakantieperiode alleen al aan de vierkante haven met restaurants op 350 m afstand
Locatie is ok, maar dat is het. Trailertrailer moet twee keer worden geteld. Hoewel hij een uitzondering maakte voor mij met dank
Hoge achting voor de stad voor deze plaats goedkoop en oke
Ja, alles zei dat je van de prijs moet houden, maar hij is speciaal
Super grote plaats met alles wat je nodig hebt Prijs top dergelijke plaatsen we hebben meer nodig
Enorme camping met gematigde prijzen Restaurant op het plein goed ontbijt voor € 5,50
Sitecode: 19822
Geweldige plek voor kinderen die veel is geprijsd voor grote schepen, maar dichtbij is beloofd dat dit de komende dagen zal worden gedaan
Zeer mooie operator geweldig voor kinderen zwemmen mogelijk humane prijzen winkelen 3 km Ook beschikbaar voor grote mobiele telefoons
Ja, een vrije ruimte net naast de hoofdweg, maar vooral voor campers in de richting van het benzinestation
Extra aanbod op gemengde parkeerplaats naast een sportveld met aan-en afvoer. gratis cursus
Generous direct aan de wijnwinkel was vandaag niet één Womo dort.Anfahrt ok op ongeveer 700 meter van de hoofdweg
Zeer kleine plaats op afstand. niet echt geschikt voor grotere Womos
Zoals reeds beschreven voor campers met aanhanger of overhang niet geschikt. Moest het met de richtingen
Alles al gezegd populaire plek dus altijd druk bij voorkeur in de ochtend. Locatie optimaal. Twee dagen toegestaan 7 Mobile meer passen niet in
Super locatie vlakbij de zee en de luchthaven, maar ik had nauwelijks opgemerkt iets guller dan in de stad
mooi gebaar om deze plek gratis beschikbaar te stellen. Hoewel het is erg krap, maar 2 km is er nog steeds een vrij royale ruimte
Maar eigenlijk maar voor één nacht. Plak de grond als het regent moet je niet verlaat de Womo
Dus er is een parkeerplaats voor caravans've alleen gegaan over volledig verwaarloosd. Vandaag was niet één blijft. Conclusie kunt opslaan om te gaan
Het is de eerste sinds jaren waar ik extra te betalen voor de trailer. Dus Womos meer dan 8 m 12 € met aanhanger 15 €
Is niet erg gemakkelijk te vinden, anders slechts één van de perifere plek ongeveer 5 km van de snelweg
Locatie aan het water, goed voor de vissers een andere plaats ligt op 200 meter aan de overkant ook alle geteerd
Zandstrand geen spoor, maar u kunt het water steenachtig echt een maximum van 10 voertuigen kunnen gemakkelijk worden. overbevolkt momenteel bouwplaats met veel lawaai
Tol aangelegde plein met goedkopere variant is naast de deur op de natuurlijke grond zonder elektriciteit, maar het leger Horst een luchthaven met permanente offs zou moeten overwegen
Zeer succesvolle plaats, pas een maand open, voor meer dan 150 campers, goede WiFi op gehele terrein, Sanitair ook top, voorzieningen ook goed voor grote campers, een week 7 € inclusief stroom
Echt één van de beste plaatsen absoluut alle voorzieningen voor een geweldige prijs tankstation drinkwater in te vullen en super wassen goede WiFi
Plaats is oke is een beetje af met een klein restaurant WiFi erg slecht heeft alles wat je nodig hebt
De oude plek is bedekt met containers - maar bouwplaats 200 meter is een grote parkeerplaats 5 km tot de luchthaven
Place is oke. Zeer gunstige ligging ten opzichte Gibraltar waarschijnlijk de goedkoopste gasprijzen in Europa
Super plek voor Freihsteher ook water en afvoer gratis. op het bord vooraan letten , politie verdrijft alle voor het bord
Ik hou van deze plek met zijn promenade 2x per week markt voor de deur. Je staat weliswaar dicht op elkaar maar eenmalig
Zeer goedkope plaats voor 10 € inclusief elektriciteit 7 dagen naast de zee erg gunstig bij Malaga gelegen
optimaal voor een tussenstop alle winkels , goed te vinden
Geweldige plek met alles wat je nodig hebt. Goede prijs voor de Top. Deze beheerders kunnen ook de gasten samen brengen met grote programma's
Sitecode: 20316
Zeer vriendelijke beheerster. voor grote campers is de toegangspoort wel nauw maar het gaat
De locatie is natuurlijk top. ‘s Morgens nog leeg toen we met de camper aankwamen. Rond 10 uur is alles vol met personenauto’s. Moest ongeveer 100 meter achter uit rijden met een lengte 8,6 meter, niet gemakkelijk.
De locatie is natuurlijk top wat men natuurlijk in de prijs terug vindt.
Absolute top plaats voor € 8 elektriciteit, water en storten. De stad is de moeite waard.
Sitecode: 20950
De plaats is ok. The Get erger is, is niet 10 km ûbelste pistes. Dan is er in het midden van de woestijn niets. Verhuurder moet waarschijnlijk een hekel aan reizen Duitse me de waterslang uit de hand alleen het reinigen van de zonnepanelen. Geen draadloze geen telefoon. De receptie. nooit meer
Waren vandaag hier €18,- ; met kaart €15