@tedjep

Lid van Campercontact sinds 2019

Prima camperplek aan t water in Vianden.in augustus '19 geweest en je kan nu WEL betalen met bankkaart. Sanitair is open en netjes en er is stroom. Verder geen voorzieningen. prima plaats voor 1 of 2 nachten

Mooie en nette camping met mini winkeltje. restaurant met normale prijzen. Sanitair is netjes. klein strandje (gras) onder aan de canmping. Alles prima maar relatief duur. Prijzen ca. €16 euro. voor plaats en €10.20 per persoon 1.25 tax en helaas altijd weer de belachelijke kosten opvoerende milieu bijdrage a € 2.50. voor 1 nacht en 2 personen totaal € 42,50

Zeer gastvrije ontvangst. Prima camping in het centrum, op 10 min lopen van het strand en 5 min van het station (centrum), om vanuit hier Cinque Terre te bezoeken. Plaatsen zijn niet groot maar prima te doen. €37 per nacht incl. stroom. Sanitair is prima.

Slechts een asfalt parkeerplaats langs een pittoresk kerkje. Er is niets en je kan hier niets. Slapen en weer door. Niet de moeite waard om heen te rijden. Zou uit de App verwijderd mogen worden.