@tegearre
- 2014
- Fleurette Migrateur
- 2019
goede camping aan zee. via de achterdeur kom je op de boulevard. brood service. en supermarkt. centrum op ongeveer 2 km lopen via de boulevard. plaatsen zijn ruim maar wel zand. komen terug
een hele fijne camping die ik bijna nog prettiger vind dan sarlatta. Sarlatta is hethele jaar open. sanitair wordt bijna constant schoongemaakt. restaurant, zwembad en brood service. ruime plek maar denk om de duiven. zijn echter schijters. gewoon een super camping.
hier geweest op 8 oktober. was gesloten.
vreemde camping. Sanitair is super de lux. Het is raar dat de receptie maar beperkt open is, zondags zels gesloten terwijl de campi6vol is. Dat nog de zwerfkatten die hier iedere dag worden gevoerd. prijs is slechts 17 euro maar het blijft strange.
voor nood hier gestaan voor 1 nacht. Sanitair stamt uit de we wereldoorlog. Wel een warme douche. we waren de enigen doch later kwamen er nog 2 equipes bij.
grote camping. toen wij er waren was het nagenoeg leeg. sanitair kan wel een boost gebruiken. Er komt een bakker op de camping tuut tuut. fietstocht via verde gedaan tot aan de vale gieren. de weg terug naar het dorp is heeeel steil. dorpje is mooi. Ook het kasteel bezocht waar je een mooi uitzicht op de omgeving hebt.
fijne camperplaats. heeft een boven en onder gedeelte. Boven gedeelte met de voorzieningen voor chemische toilet vuilwater en water innemen. Mooi uitzicht.
niks griezels aan. gewoon een stierevechters Arena. Aanmelden is een fluitje van een cent. Alles bij de hand beha8de douche en wc maar die hebben we zelf. we stonden er alleen. Dorpje stelt niets voor. Pandaria in de buurt
ik hoef aan de vorige reviews niets toe te voegen. Het is hier gewoon een paradijs en dat voor slechts 36 euro per nacht.
gesloten en niemand telefonisch te bereiken.
enkele nachten hier gestaan mooie ruime rustige camping. genoeg fiets mogelijkheden. klein winkeltje met ijs, worst, zuivelproducten. wat je uit de kast haalt zelf afrekenen. Een minpuntje (daarom geen 5 sterren) op de 30 staanplaatsen is maar 1 heren toilet. Dit is te weinig. iedere ochtend in de rij aansluiten.
mooie CP. nieuwe sanitair. als receptie is gesloten kun middels een envelop inchecken waar je het geld voor de dagen dat je wilt verblijven in doet. de gratis WiFi werkte bij ons niet. mooie uitvalsbasis voor fietstochten.
leuke camping vlakbij Muse Frederiksberg. geen afgebakende plaatsen. je wordt naar een plek gebracht. broodjes service. sanitair super deluxe en brandschoon. leuk fietsen in de omgeving.
grote familie Camping aan zee. het strand stelt niet veel voor. douches gaat met muntjes. broodjes service. schoon verwarmd sanitair. je zit wel in de middel of nowhere. Nykobing op 13 km fietsen. saaie camping
een hele fijne kleine camping met veel vaste gasten. beheerder zeer vriendelijk. alles kan op de rekening die je betaald als je vertrekt. broodjes Service. sanitair is goed en schoon. mooie omgeving om te fietsen. camping is voor Deense begrippen goedkoop. alle plaatsen zijn niet even ruim.
camping met centraal sanitair bij de receptie. ruime plaatsen. sanitair verouderd maar goed schoon. broodjes in het dorp bij supermarkten of bakker. vergeet niet een bezoek aan de reuze troll te brengen. mooie fiets omgeving.
een fijne camping bij de haven. zicht op de Dodkaliten als je de goede plek hebt. broodjes bij kobmand nabij haveningang. sanitair schoon. met de veerboot kun je naar verschillende eilandjes. vanaf camping is het 3 km wandelen naar de dodekaliten.
Een echte basic camping. Zoek een plaatsje en meld je de volgende dag. Stoom is redelijk dichtbij maar water moet je van voren halen. 4 douches is echt aan de magere kant. Het sanitair is verouderd en redelijk schoon. In verhouding tot de prijs is hij echt wel prijzig. , Broodjes service. voor iemand die van rommelig en vrij en blij houd de perfecte camping
mooie camping met grote plaatsen. Hij is echt aan de prijzige kant maar dat zijn bijna alle campings in Denemarken. je krijgt er veel voor terug. Sanitair wordt 2x of schoon gemaakt. Broodjes service. Vlakke plaatsen. vriendelijke behulpzame receptie. gewoon een fijne camping.
fijne kleine camping. Werden bij aankomst getrakteerd op een welkomstdrankje.Zeer vriendelijke receptioniste. Broodje service. Prachtig eiland om te fietsen. Centrum op loopafstand. sanitair was ruim voldoende en schoon. wij betaalden voor 2 personen incl stroom 260 dkk. Camping om terug. tekomen.
kregen een plaats die uitzicht had op de brug. Verkeers lawaai niet gehoord. wij betaalden voor 1 nacht, 2 pers, stroom en douche 230 DKK.
Goede camping. Zwembad. Broodje service. Met Acsi kaart stonden we voor 25 euro per nacht. Leuke omgeving om te fietsen. Restaurant op ongeveer 300 meter bij de haven. Op fietsafstand, 5-7 km, van het openluchtmuseum " oplevelsescenter Nyvang"
Ruime maar wel dure camping. Eigenlijk te duur voor wat er geleverd wordt. Stroom wordt via meter berekend. douche kun je alleen binnen met kaart maar geen extra kosten. Geen broodjes service. fietspad, 8 km, vanaf camping naar centrum Roskilde en Viking museum.
grote camping met veel locals. Ons toilet gebouw was in perfecte staat. Stoom betaal je via een meter en douche en warm water gaat via een kaart die bij vertrek word af gerekend. Vriendelijke receptionist. Broodje service. mooie omgeving om te fietsen.
leuke camping bij een fort. Inschrijven via automaat maar daarbij werden we door de receptie geholpen. Er wordt 200 kronen extra opgevoerd voor stroom en douche. Het te veel betaalde krijg je via een refund terug op de creditcard waarmee je betaald hebt. Die refund duurt lang. Na een week nog niets retour gezien. Afwachten of dat gebeurd. Hierdoor maar 3 sterren. Overigens een hele leuke camping met goede wifi
hier op 19 mei geweest. geen enkele camper of caravan. wel werklui. Een man vertelde dat ze wachten om de wc units en keuken te plaatsen. we waren te vroeg. camping was nog niet open. alles was wel keurig strak gemaaid zou zaterdag 24 mei open gaan volgens die man.
dit was de slechtste camping die we in Denemarken tegen kwamen. sanitair is verouderd en iedere 60 sec moet je 2 kroon in de automaat gooien. Allemaal vaste plaatsen die verhuurd worden aan oostblokkers die dan weer straal bezopen over de camping. lopen. Hier komen wij niet weer en de prijs 35 euro die is veel te hoog.
ruime camping maar de plaats indicatie is erg onduidelijk. we stonden hier 2 nachten op 8-9 mei. prijs voor 2 pers+camper+stroom is 350 DKK. dat is voor de geleverde service duur. sanitair is nog Oke en schoon. veel vaste plaatsen. Geen broodje Service. nykøbing ligt op ongeveer 3 km van de camping. mooie omgeving om te fietsen.
nette camping.mping. acsi kaart geaccepteerd. Broodje service. geen WiFi. zeer net en schoon sanitair. Wasmachine werkt met app. veel gedonder om te kunnen wassen. Bij ons werd het geld afgeschreven maar de machine weigerde. Zat een storing.. bij receptie werd gezegd dat de was machine van een andere firma was en dat we maar moesten bellen om het geld terug te krijgen. 4 euro kwijt en nog een smerige was.
perfecte camping. klein maar zeer fijn. vriendelijke ontvangst. zeer goede wifi. lekker warme douche. ruime plaatsen. Broodjes service. mooie omgeving om te fietsen. centrum op 100 meter lopen .wij betaalden, all-inn 2 pers. met camper 280 ddk per nacht. een aanrader.
kleine camping met zeer schoon sanitair. broodje service. perfecte wifi. De vermelde prijs is niet correct. wij betaalden voor 1 nacht incluis stroom en 2 personen 48 euro.
voor de 2e keer hier. plaatsen niet echt ruim maar voldoende. personeel is afwisselend en de tijden moet je met er korreltje zout nemen. Op bestelling brood bij de receptie.. mooie fietstocht naar Isla Canela. pontje tussen Isla Canela en Isla Cristina Bart alleen in hoogseizoen. Goede camperplaats
groot parkeerterrein op loopafstand van de historische stad. overdag zit er iemand die.toezicht houd en je een plek wijst. ik dank niet dat je hen hoeft te betalen maar we hebben dit wel vaker mee gemaakt. de man enkel euro's gegeven. het was zeer rustig gedurende de nacht. goede plaat voor 1 a 2 overnachtingen
een groot parkeerterrein met een onverhard en verhard gedeelte. i.v.m. de markt stonden we helemaal achteraan. waren veel campers daar. op loopafstand van de stad en de grotwoningen wat een aanrader is. Het Alcazar hebben we niet bezocht. brood kun je kopen in de panderia aan de toegangsweg. ongeveer 500 meter scat ik.
1 ster minder omdat je van 22.00 uur tot 07.00 uur geen stroom hebt. dit wordt om 22.00 uur uitgeschakeld. douches koster 0.50€ voor 4 min. komt een bakker om 09.30 uur langs. mooi fietspad naar Murcia. Plaatsen niet erg groot. Gewoon een goede camperplaats met ZEER vriendelijke uitbaters.
goede camping met ruime plaatsen een restaurant en een winkel. sanitair is verouderd en niet altijd heel. schijnen veel overwinteraars te komen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Men gaf ons de tip om heen acsi kaart te gebruiken omdat we geen hond hadden en de acsi dan duurder was. klopte. betaalden 22 € pn en er kwam 2 € stroom bij.
waren hier om 12.00 uur. bij de receptie was alles dicht terwijl hij tot 14.00 uur open zou zijn. niemand in de omgeving te zien. het geheel maakte op ons een troosteloze indruk. zijn naar de verder op gelegen camping gereden.
Nog niet eerder mee gemaakt.b Een grote zandbak waar je een plaatsje mag zoeken.Niets afgebakend. Let bij het uitzoeken op de afstand van de electrische kast. douche duurt 7 min. Kan langer dan moet je de knop op de. automaat opnieuw indrukken en die zit buiten de douche. Brood in het restaurant. centru6pp 1,3 km.
een super camping. Je kunt er bijna van de vloer eten. zo schoon. vriendelijke mensen. Zelf een plekje zoeken.. Winkel voor brood. Op loopafstand van het centrum
ruime plaatsen. sanitair verschild van gebouw. enige overlast van de blaffende honden van de locals. winkel om 9 uur open.. geen zwerfkatten gezien. met acci betaalden we 31 euro om met 2 pers.
Niets op deze camping aan te merken. Modern sanitair en brandschoon. Op loopafstand van het centrum (500m) en het huis van Dali (350m). Is soms behoorlijk steil. Plaatsen zijn niet erg ruim. Ja de prijs is misschien aan de hoge kant maar je krijgt er ook wat voor. het is de enigste camping in de plaats . En je moet maar zo denken; In het land der blinden is 1 oog koning.
De camperplaats is nu bijna geheel verhard. Er kunnen meer campers staan als niet iedereen ook nog een auto meeneemt. camperplaats is er echt op vooruit gegaan. Diverse bomen gekapt. Geweldige plaats om even het vestingstadje te bezoeken.
geprobeerd hier te komen echter we werden een landweggetje opgestuurd dat dood liep. ook nergens een verwijzing van een camping gezien. maar naar hookziel gereden.
perfecte Camping Alles zit er bij. broodjes bestellen via de app. App is zo gepiept. en!!! een afwasmachine die gratis was. Geen aanmerkingen opte maken. misschien komen we nog eens terug.
rommelig Camping. Plaatsen worden niet aangegeven dus je moet het zelf uitzoeken. camping was erg nat door regen. Sanitair is over datum. we stonden er 3 nachten en toen was het herentoilet niet 1 keer schoon gemaakt. Verder is het een prachtig eiland om te fietsen en we betaalden de Acsi prijs van 27 €. winkeltje voor broodjes. Dus niet te veel zeuren
goede camping met goed sanitair. Ruime camping aan zee dus veel wind. Van alle gemakken voorzien. Broodjes service. Douchen met een munt.
niets op aan te merken. Vriendelijke personeel Nieuw sanitair. winkeltje. men accepteert de acsi kaart. Vanaf zatermiddag is Ribe uitgestorven omdat de meeste winkels om 2uur dicht gaan. Ook het vinking centrum is in het weekend gesloten. Deze camping is een aanrader.
fijne camping. Ruime plaatsen. goed en schoon sanitair. Het acsi tarief is inderdaad erg aantrekkelijk gezien de doorsnee camping prijzen in Denemarken. lopend naar het Viking museum geweest. (2km). Supermarkt om de hoek voor broodjes.
Een leuke camping waar eigenlijk niets is op aan te merken. Sanitair is goed en schoon. wel voor broodjes. mooie plaats voor maken fietstochten. een aanrader.
fijne camping. Wij hadden een mooi uitzicht op zee. Broodjes service. douches met munt (10 Dkk). Betaalden 1 nacht +stroom 320 Dkk (43€) Mooi fietspad langs strand naar Sæby.
goede camping met schoon sanitair. douch 5dkk voor 4min. camping is een groot grasveld.. Als je het treft heb je uitzicht op zee met soms mooie zonsondergangen. Wij betaalde 2 pers met stroom260 dkk per nacht. Stroom is duur 55 dkk per nacht. broodjes service. Mooie fiets omgeving. Nordsoen niet vergeten.
een perfecte mini. camping. Douches kosten 10 kr voor 5 min. 1 nacht met 2pers + Elektra voor 180 DKK. Contant betalen of via een mobiel app. Staan op grasveld rond een visvijver. Kookgelegenheid aanwezig.
goede camping. familie douches zijn lekker warm en ruim. Bij receptie vertelde men ons de fietsroute naar het centrum langs de rivier. prachtige route. sanitair schoon. een aanrader.
goede camping. Alles is aanwezig. Je moet wel overal een toegangscode in toetsen. Dat is ook zo bij de douche maar daar moet je iedere minuut de code in toetsen omdat hij na 1 minuut stopt. Erg gebruiksonvriendelijk, irritant zelfs. vandaar een voldoende.
mooie camping met alles er op en er aan.. hij is prijzig maar dat zijn alle goede campings in Denemarken. Wifi is gratis maar dan moet je wel een w8woord hebben en dat was nergens te achterhalen. inchecken ging via automaat. Op sms berichten reageerd men niet. Niet vergeten een wandeling door het plaatsje te maken. Iseen mooi plaatsje.
op de camping weinig aan te merken behalve de prijs. Mooi dicht bij Legoland en daar betaal je dus extra voor. Ruime e familie douches. Alleen jammer van het vliegveld. de activiteiten beginnen smorgens al heel vroeg. Tussen 5 en 6 uur.
waren hier eind april 2 nachten en betaalden voor 2 pers. 2 nachten incl kruztax 78 eur. stroom gaat per Kwu. Prima camping met super sanitair. Wifi gratis maar geen goede verbinding.
Geeft een wat verwaarloosde indruk. Stroom voorziening is ook niet optimaal. Toen de camperplaats vol liep schakelde de koelkast over op gas. Kennelijk te veel mensen die stroom gebruiken . 6 AMP stroom is voldoende maar kennelijk kan men het peil niet vast houden als het volloopt. Buurman had het zelfde probleem
mooie camping met overwinteraars. zeer goed onderhouden. wilden staan met Acsi kaart maar de man achter de balie bracht hun eigen aanbieding in rekening die 3 euro per nacht goedkoper was. Super. Brood service. wij betaalden 21 euro pn.
een grote camping. Lijkt wel een Nederlandse enclave. sanitair is goed. 1 gebouw maar toereikend. Heet water. Wasmachines aanwezig maar vuil van binnen dus smerige was. Er stond compleet op het bord maar er was wel plaats. Dus even vragen. Receptie personeel was ongeïnteresseerd. le Bakker komt op camping rond 9 uur.
Fijne camperplaats. plaatsen zijn niet echt groot. wij hadden pech naast caravan te staan die erg veel rotzooi op de plaats had. Wifi is dekkend maar niet erg gebruiksvriendelijk. Sanitair is goed evenals de afwas en spoel mogelijkheden. Bakker komt langs behalve op Zondag. Door veel overwinteraars is het handig om te bellen of er plaats is.
Perfecte plek voor een bezoek aan Gibraltar. kleine plaatsen. WiFi oké. goed sanitair. Onbekend waar je chemisch toilet kunt legen. Er lopen soms wel mensen met een geestelijke beperking rond maar dat heb je absoluut geen last van.
vaker hier geweest. Het zijn en blijven kleine plaatsen. De tijd van het douchen is terug gebracht naar 3.30 minuten. Broodjes zijn verkrijgbaar evenals warme maaltijden. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Malaga. Op de fiets langs het strand.
perfecte plaats. Alles goed geregeld en zeer vriendelijk personeel zoals overal op de Algarve motorhomepark centra. Hier weinig bomen dus je staat in de zon. Mooie fietsomgeving. Komen er vast weer.
fijne camperplaats. fietspad naar Isla Cristina. douches zijn erg klein evenals de wc tenzij je de familie douche neemt die erg vaak bezet is. Broodjes service. Een prachtig natuurgebied gebied voor je neus als je 1 euro extra betaald. Helaas is het zwembad niet bij de prijs inbegrepen. Douche is 1 euro voor 5min.
mooie plaats bij vele grote winkels. Alles zit er bij. Douche=1 euro voor 5 min. Wc's met papier. s'Nachts rustig. 2 min puntjes; 2 schijnwerpers schijnen zo vel dat je kan worden doorgelicht. gelukkig gaan ze s'Nachts om 12 uur uit en het sanitair geeft vreemde luide geluiden als het wordt gebruikt. Daar wordt je wakker van. Verder een top locatie voor 15 euro pn.
Parkeerterrein met puin. wc's na een inspectie niet gebruikt evenals de douche die altijd op slot zit. Ons eigen buiten douche gebruikt. 10 amp stroom. Wij werden geholpen door iemand die GEEN woord Engels kon alleen Frans. s'Nachts veel industrie lawaai en blaffende honden. goed voor enkele nachten om Portimao en Farraguda te bezoeken. Geen hoogstandje. Lidl op 400 meter .
goede CP op loopafstand van het stadje. Kosten 6 euro. je vind dit briefje onder de ruitenwisser. de 6 euro in het plastic zakje doen en in de brievenbus stoppen bij de betaalautomaat op het grote parkeerterrein. In het houten huisje.
Moesten op het voeteneind staan. sanitair was voldoende en schoon. WiFi alleen bij de receptie. Broodje service. prijs was 23 euro pn voor 2 pers Incl stroom (met Acsi). Goedkoop tankstation vlak bij de camping.
5 sterren is te weinig. Dit is gewoon het shangri la. Ronny is bij alles behulpzaam. Pech onderweg met de fiets? Ronny haalt je op. Iedere ochtend 4 verse broodjes voor de camper. Alles zit bij de prijs inbegrepen stroom, water, douche, zwembadje, WiFi en dat alles voor de prijs van 10 euro pn. Er is een wasmachine en wasdroger die 4 euro per keer kosten. Bij dit alles wordt je sprakeloos. Bedankt Rony je bent een topper.
prachtige entourage. plaatsen zijn erg klein. Je kunt eigenlijk niet bij de camper zitten. Via achteruitgang kom je bij de kerk en kun je de trappen naar het dorp nemen. Omhoog een echte kuiten spanner. Stroom wil wel eens fluctueren. Bij ons ging de koelkast dan op gas. Broodservice. Eigenlijk en prachtige camping met kleine plaatsen.
camping heeft betere tijden mee gemaakt. Eerste gedeelte voor Campers. Zijn ruime plaatsen. Achterste hoger gelegen gedeelte is meer geschikt voor busjes en tenten. Wij hadden aan 25 meter kabel net genoeg om bij de stroomkast te komen. sanitair is verouderd maar schoon en de douches zijn heel warm. Centrum op loopafstand 700 meter. broodservice. Goede Camping. personeel vriendelijk en behulpzaam.
leuke camping zonder afgebakende plaatsen wat soms irritaties kan geven. betaalden 29 euro, 2 pers + stroom on. winkeltje voor brood. strand op 400meter lopen langs een parkje.. sanitair verouderd en soms kapot. maar schoon.
Sitecode: 12047
een echte camperplaats. waren er om 11 uur een uurtje later alles vol. op de fiets naar boulevard. s'nachts brand er zoveel verlichting dat er geen verschil is tussen dag en nacht. politie hield toezicht op de betaling en het camper gedrag. dus geen stoelen buiten of ramen helemaal open zetten.
parkeerplaats achter kerk. openbaar toilet voor de kerk. Hebben we maar niet gebruikt. Vuilcontainer aanwezig. 1 nacht gestaan op doorreis naar Spanje.
mooie plek. er is een vuilnisbak en je kunt er waterlozen. Stadje is prachtig om doorheen te zwerven. Wel vroeg komen wat de camperplaats is gauw vol.
geweldige plek. Het is gewoon een camping. Lekkere warme douche en schoon sanitair. koster 13 euro pernacht
Sitecode: 20499
verharde ondergrond. Redelijke plekken. stroom en water op de plek zelf. mooi uitzicht op zee. Antonio verzorgd eventueel de broodjes in de ochtend als je ze bestelt. 1 avond last gehad van jeugd. prima plek
kleine gezellige camping. Plaatsen zijn niet erg groot. Sanitair is goed en schoon. Broodjes service. Marsala op de fiets is goed te doen. De shuttle bus brengt je (tegen betaling) overal naar toe. Aangenaam verblijf gehad.
mooie beschutte camping aan zee. Plaatsen zijn niet erg groot en je hebt veel stelwerk. Douche perfect en brandschoon. Ondergrond zand met(op onze plek) veel mieren. Je staat bijna altijd onder de beschutting van naaldbomen.
beheerder was bij aankomst en vertrek niet op zijn plek. Douche; je moet je af drogen a public, de euro is al op en dan heb je net tijd om je haar te wassen rustige plek vlak bij het strand. Vamn de andere aangeboden service geen gebruik gemaakt
fijne plek.. Ruime plaatsen. Nieuw sanitair. Aan kiezelstrand. Moderne wasmachine (6 euro). brood in restaurant. Rustige camping
we zijn hier geweldig geholpen door Gunther en zijn vrouw. zijn met ons een halve middag naar het ziekenhuis geweest voor medische hulp. sanitair toereikend. Heerlijk in de natuur met mieren. Günter en zijn vrouw hartelijk bedankt voor jullie uitstekende zorg. Was iedereen maar zo als jullie.,,👍👍🇩🇪
kan me helemaal niet vinden in vorige reviews. stonden met acsi en de engels sprekende dame vertelde direct dat we iedere dag 2munten voor de douche kregen. De tax koste 1 euro pp/pd. plaat en stroom oké. Op de fiets naar Valle dei Templi. was gratis omdat het de 1e van de mnd was. Prettig verblijf gehad voor 23 euro per nacht per persoon all inn.👍
leuke kleine camperplaats. Over sanitair niet zeuren het is hardstikke schoon. Stroom kun je upgraden maar dan moet je betalen. Wij betaalden 22.50 pn met 6 amp stroom. minpuntje is dat het vlak aan de weg is gelegen. S'nachts geen last alleen in de ochtend last van verkeer. op fiets naar Syracuse is goed te doen.
leuke kleine camping. Wij betaalden op 31 mei 22 euro pn incl stroom. Douche met munten. 1 euro pst. Supermarkt op ongeveer 600 meter. zwart kiezelstrand.
waren hier op 30 mei. Niemand gezien. Ook na telefonisch contact niets. site ziet er goed uit. Helaas geen faciliteiten terwijl er wc, douche en dergelijke zijn. Deze waren afgesloten. wel stroom kunnen gebruiken. Na de nacht maar weer vertrokken.
het is een grote verharde parkeerplaats aan een redelijk drukke weg. Op de coördinaten kwamen we niet op de plaats van bestemming. Na het adres te hebben in geklopt kwamen we op de juiste plaats. Centrum op 1500 'm.
er wordt geen onderhoud gepleegd. plekken zijn er klein. stonden nu op calle C maar daar heb je veel last van de weg. sanitair hopeloos verouderd. gelukkig deze keer wel een warme douche. 1 ster voor de warme douche en 1 ster voor het nabij gelegen fietspad naar Valencia.
Sitecode: 19539
1 woord perfect. Schoon sanitair. Goede WiFi. Op fiets naar Cartagena is goed te doen. ongeveer 12 km naar haven. Kosten all in slechts 12 euro. Bij benzinestation is brood te verkrijgen.
leuke camping waar je goed moet letten op de indeling van de plaatsen. dit loopt vreemd en voor je het weet ben je ingeboxt. Broodservice. Wifi alleen bij de receptie. Sanitair is gedateerd maar schoon. 20 euro borg voor toegangssleutel. prima camping.
vorige keer in la charofa gestaan. Dit is veel beter. 18 euro op acsi en 4 amp stroom. Gebruik je meer moetje bij betalen. Wordt opgenomen. sanitair perfect en brandschoon. Groot winkelcentrum op ongeveer 3 km. fietspad langs strand van 10 km. winkeltje aanwezig.
waren hier voor. 2e in 4 jaar. wenig veranderd. douches zijn goed. Van wc geen gebruik gemaakt. Gratis wifi is er niet. ook na tussenkomst van de receptie lukte het niet. Broodservice. fietspad naar centrum stad. 10 km.
mooie camping. Goed onderhouden. Sanitair is nieuw en schoon. zelfs zeep in de douches. vlakke ruime plaatsen. Er zou broodjesservice moeten zijn maar dat hebben we niet gevonden. Mercato was om 9 uur nog gesloten. receptie spreekt goed engels. prima camping.
goede verzorgde camping. Ook wat luidruchtig locals maar dat geeft wat Cachet aan de zaak. Schoon sanitair. Wel duur en klef brood. Wifi valt steeds weg. Rocio is niet te fietsen. Het is net of fiets je door het rulle zand van het strand. Veel drukte in Rocio op de zondag morgen. Kosten 22 euro om 2 pers. Elektra en Camper.
perfecte camperplaats met alle voorzieningen. douche 1 euro, wc 50 ct, wasmachine. Helaas moesten we deze keer verkassen i.v.m snoeiwerkzaamheden aan de hoge bomen. Jammer shit happens. Blijft een mooie locatie met vriendelijke beheerders.
geen acsi kaart geaccepteerd. Erg smalle plaatsen en paden is moeilijk manoeuvreren. Er zijn oude en nieuwe toilet gebouwen. Sanitair is goed schoon. Terrein goed onderhouden. We betaalden 24,50 PN voor 2 pers en camper. Wij vonden dit wat aan de dure kant, voor een obitur camping, maar verders een prima camping .
goede camping met winkeltje. schoon sanitair en de camping zag er goed onderhouden uit. Zanderig bodem dus vaak zand tussen de tenen. zeer goede wifi. zwembad is niet gratis. Geen afgebakende plaatsen.
waren maar weinig plekken waar je met een camper fatsoenlijke kon staan. Goed nieuw sanitair. Door energie crisis kennelijk geen gas want alles douches waren koud. konden douchen in een bungalow. Vriendelijk personeel. geen brood service.
Sitecode: 19325
prachtige camping. kregen een plaats toegewezen aan de weg. Plek was te klein door een boom middenoor de plaats. Kon toen uitzoeken uit 2 andere plaatsen terwijl er eerst geen andere plek was. lawaai weg valt reuze mee.
1 ster voor de receptioniste en de lekkere warme douche. Bij inchecken stroom genomen maar eenmaal binnen werd er verteld dat er alleen nog maar aansluitingen waren van 2 amp. Ja, daar heb je niets aan met een camper. Dus zonder stroom gestaan. Verplicht 2 nachten boeken. Terrein slecht onderhouden. Sanitair verouderd maar wel blinkend schoon Veel katten lijkt wel een katten Pension. Wij betaalden, zonder stroom, 2 pers. 14,40 pn.
Goede rustige camping. Plaatsen niet ruim en erg zanderig. Sanitair is goed en schoon. Winkel aanwezig, gaat om 09.00 uur open. zwembad niet gebruikt..
Sitecode: 42097
leuke kleine camping. zwembad gesloten. broodservice. sanitair verouderd en heeft halve deuren
camping heeft goed sanitair en in de ochtend ook brood verkrijgbaar. Sanitair is goed. Plaatsen zijn divers. wij hadden een kleine plaats met onze camper maar dat zal wel door de ACSI kaart komen. Mooi fietspad langs rivier naar Pamplona. Wij betaalden 22.20 per nacht.
2e keer dat we hier zijn. Het heeft nu geregend en dan zijn veel plaatsen erg drassig. Wordt dan gauw een smeerboel met de zwarte sintels. Wifi is slecht. Smalle plaatsen.
prachtige locatie. warme douches, perfect onderhouden terrein. alles zit er op en aan. niets op aan te merken. En dat voor 12 euro pn.
mooie goed onderhouden camping. ene plaats ruimer als de andere. konden zelf een plek uitzoeken. sanitair is een opknappertje. betaalden bijna 16 euro pn voor camper en 2 pers.
prachtige camperplaats bij een vestingstad als voetganger. vrij toegankelijk.
goede camping. vlak bij de opgravingen. Sanitair verouderd maar schoon. Plaatsen zijn klein maar bij ons loonde het de moeite om toch even rond te kijken. Slechts 1 tappunt voor warm water. Geen last gehad van de trein.
goede camping met kleine winkel. wij betaalden op 19 mei 2022, voor 2 pers 22 euro pn. hier kwam nog 4 euro belasting bij. Schone toiletten en van deze tijd. we stonden bij het zwembad. s' nachts stil. vliegveld kan bij verkeerde eind wel wat overlast geven. op de fiets naar Ostia antica geweest. heerlijke tijd gehad.
een heel hartelijk ontvangst. De camping baas communiceert met Google translatie. De vrouw kan engels. De camping is nog wat kaal. Een eigen sanitair tot je beschikking. broodjes service. wij betaalden 35 euro per nacht van 14 t/17 mei.
kleine camperplaats. 9 campers wordt moeilijk. Op loopafstand van centrum. Leuk plaatsje om te bezoeken. er vroeg bij zijn anders staat het vol. Wij waren er op 10 mei
een fijne camping. Goede faciliteiten. plaatsen zijn aan de kleine kant. Geen honden. Met de acsi kaart sta je bijna voor niets (20 euro). Waren er van 13 tot 16 mei. Leek wel hoogseizoen zo druk. Allemaal Duitsers.
voor de eerste keer hier. leuke plek. stroom is wat onduidelijk. Er zijn twee stopcontacten. je betaalt met je bankpas en dan kies je voor op de zuil in welk stopcontact je stekker zit. Geen idee hoe lang je strom krijgt.
heb verschillende negatieve reviews voor bij zien komen. Ik begrijp niet waar die op gebaseerd zijn. uitstekend geholpen bij de receptie en zeer vriendelijk. stonden op premium plaats met acsi kaart voor 28 pn, mooie grote plaats, we betaalden dus iets bij op de acsi aanbieding. alles op en top schoon. winkel en was machienes aanwezig. een top camping.,👍
Waren er voor de derde keer. Het sanitair bij het laatste veld wordt steeds slechter. 1 warme douche andere kapot maar wel 3 koude douches. Sanitair erg verouderd maar wel schoon. Wasmachine en droogtrommel beschikbaar. Kleine plaatsen. Broodjes service. Ideaal voor bezoek Valencia op de fiets via fietspad langs strand.
Sitecode: 19539
PERFECT gewoon. ruime percelen. douche en electra inbegrepen. goede wifi. haven Cartagena op 7 km. verzorgde locatie en dat allemaal voor slechts 12 euro. we komen zeker terug.
Rustige camping. Schaduwrijke plaatsen. Drinkwater is beperkt tot een aantal kranen op de camping. mooi gebied voor mountainbikers maar minder voor toerfietsers. Het ergste zijn de vliegen die hier met miljoenen zijn. ze zitten overal op. Daarom een ster minder. betaalden 20 euro PN met de acsi kaart.
eenvoudige parkeerplaats op gravel. Geen voorzieningen. wel afval bak in de buurt. Eerste deel nacht wat rumoerig maar voor de rest viel het mee. tip ga zoveel mogelijk naar achteren staan ( tegen de muur) Is gratis dus goedkoper dan 18 euro op de historico plek.
net sanitair. de rust is niet voor te stellen. je hoort alleen natuur om je heen. slechte wifi en wij hadden geen mobiele dekking. men spreekt op receptie alleen Spaans maar zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
aan alle reviews is eigenlijk niets toe te voegen. broodjes service was er nu niet maar supermarkt op 200 meter. camperplaats was iedere iedere dag vol. Personeel zeer behulpzaam met een noodoplossing. TOP locatie .
perfect sanitair De wifi maar vergeten want daar kun je geen mail mee ophalen. Brood service. Korting van 10% met Acci kaart. Wij kozen voor de graffel plaatsen omdat dit schoon is en vlak was. wel iets duurder.
perfecte plaats om kasteel te bezoeken.centrum loopafstand. Bleek ook nog gratis wifi te zijn. schoon water en zelfs nog koud douchen. en dat allemaal voor niets.
Ben het niet met de vorige reacties eens. wij betaalden 30 euro pn voor 2 pers. camper en stroom. sanitair is gedateerd maar brandschoon. Kregen korting op NKC card. mooi fietspad naar Porto. AANRADER.
leuk campingkje wat voor de helft vol staat met vaste plaatsen. we waren de enige Nederlanders. receptie spreekt geen woord Engels. Wel gezellig al die Spaanse muziek en spraak om je heen
nette camping. wij hadden niet gereserveerd maar dat moest volgens de receptie wel ivm met de corona. Er werd ons wel 7 euro reseverings kosten in rekening gebracht. Erg vreemd. op de camping is weinig an te merken maar je moet wel je camper neer zetten zoals de receptie bepaald. we betaalde met acsi kaart 20,20 on.
zijn 3 nachten hier geweest voor 23.50 per nacht. Het is een camperplaats op gras. sanitair is gedeeltelijk aan vervanging toe. Douche met munten. Geen vriendelijk personeel. Ons werd gevraagd het eigen sanitair te gebruiken i.v.m. de corona. Weinig ontsmettingsmiddel aanwezig. wel mooie fiets omgeving.
perfect. mooi gelegen aan de fietsknooppunt routes. camping is goed verzorgd en het sanitair is nieuw. mooie ruime plaatsen. wij betaalde 20 euro per nacht all in.
15-10-2019. Kleine camping met veel beschutte plaatsen. Op fiets over fietspad naar Salamanca. Bij Romaans brug te voet de stad in. Tip: bezoek de klokkentoren dan loop je ook boven door de kathedraal. Sanitair is schoon en in goede conditie. Brood in het winkeltje. Afval buiten camping. Rustig geen last gehad van de weg. Lidl via fietspad te bereiken.
18-10-2019 sanitair goed. Brood te bestellen bij de receptie. Fietspad 10 km naar Pamplona is goed te doen maar wordt niet altijd even duidelijk aangeven. Rustige camping al hoor je de weg wel als de wind verkeerd staat. Redelijke plaatsen. Al met al een best leuke amping
Prima plek. Fietspad rechtstreeks naar de oude binnenstad. Van de tram halte tegen over de CP. Hier geen hinder van gehad. Schoon en afvalcontainers om de hoek. In de nacht zeer rustig. Topplek.
Camping 5 km van stadje. Op elek. Fiets wel te doen maar ehoorlijk stijl. Ruime plekken maar wel op het voeteneind van de camping. Sanitair schoon en goed. Wel veel katten. Betaalde WiFi. Mercato aanwezig. Behulpzaam personeel. Acsi prijs 21._ prima camping.
Stonden hier op 22 oktober. Viel wat tegen. Helft sanitair gesloten en wat open was functioneerde niet goed. Beetje rommelig geheel vooral wat de plaatsen aangaat. Stand vlakbij. Broodjes service. Dure WiFi. Ook stroomvoorziening wat krakemikkig. Verder wel in orde. Acsi 19 euro.
Ik sluit me helemaal aan bij de two-globetrekkers. Een perfecte camping met eigen sanitair. 4 nachten voor 54 euro met acsi kaart. De percelen zijn wat aan de korte kant maar er zijn grotere. Met de bus naar de oude binnenstad 1,10euro.
Hier enkele nachten gestaan. Camping is aan de prijs. Sanitair verouderd maar dat was 3 jaar geleden ook zo, maar is schoon. Alleen cash betalen. Op de fiets naar historische binnenstad is goed te doen. Zwembad dicht. Qua prijs heeft camping niets extras te bieden en eigenlijk te duur.
Er zijn op de 100 plaatsen 1douche en wc voor zowel dames als heren. Weinig privacy in de douche. Plaatsen zijn slecht aangegeven. Er is geen toezicht op het parkeren. Stroom aansluitingen voor enkele plaatsen. Weinig lawaai onder vonden van de haven. Een erg rommelig geheel afgestemd op geld verdienen. Ideaal voor bezoek Sevilla.
Fijne camping waar ook geestelijk gehandicapten aan werk zijn. S'avonds tot 22:00 uur wel last van luidruchtige tennissers. Geen bakker in de buurt. Kleine plaatsen. Op fiets naar Gibraltar is goed te doen. WiFi bij de receptie is goed. Mooie uitvalsbasis voor Gibraltar. 👍
Hadden een plaats aan het strand. Kaartjes voor Caminito del Ray werden door de receptie geregeld. Dat was perfect. Op de fiets naar Málaga via het strand. Het strand zo veel mogelijk aanhouden en dan kom je midden in de stad uit in de buurt van de kathedraal, alcazaba en het Romaans theater. Een goede CP met alles er bij.
Sitecode: 19539
Fijne camperplaats. Er is geen Mogelijkheid om te afwassen. De eigenaresse beval ons om wat langer te blijven ivm het fiesta Carthagineses y Romana. En dat was de moeite waard. Sanitair is wat verouderd maar schoon. WiFi is goed. Op de fiets naar Cartagena is ongeveer 7 km. Brood bij de benzine pomp. We komen nog eens terug bij deze lieve behulpzame mensen. TOPLOCATIE!!!!!!!
Waren hier tijdens het noodweer. S'nachts werden we geëvacueerd naar een veilige plek. De beheerder bracht ons weg en hield ons 2x daags op de hoogte van de situatie. Na 2 nachten konden we terug naar de camperplaats. Een hele fijne begeleiding van de beheerder en zijn lieve vrouw. WiFi en sanitair is goed. Wasmachine en droger aanwezig. Hopen dat we nog op de fiets naar Murcia kunnen. Een plaats
2 jaar terug hier oop geweest. Het sanitair met name de douches was al naadje maar het is nu helemaal niets. 2 douches bij de heren met warm water. Mijn vrouw heeft ook bij de heren gedoucht omdat er geen warmwater was. Wc's zijn ook geen hoogstandje. Positief is dat de prijs maar 12 euro is (acsi) je brood kan kopen en op de fiets naar valencia kunt. Bij ons heeft een mini camping meer comfort.
Zoals al vaak gezegd een nette camping met gedateerd sanitair. Daar is niets mis mee maar het moet wel schoon zijn. Wij stonden er van 20/6 tot 24/6 en toen was het vies en het stonk behoorlijk. Vraag me af hoe het dan in het hoogseizoen is.
Grote camping dus van alles voorzien. Ieder cm is benut. Acsi prijs was 20 euro en de dure plaatsen aan het strand waren met acsi 25 euro. Alles is aanwezig op de camping. Wel erg druk. Op de fiets naar Sibenik is 5 km maar wel steil is op de e-bike geen probleem. Camping is het geld dik waard.
Fijne kleine camping. Broodjes bij de ingang. Vriendelijk personeel. Goed sanitair, schoon en onderhouden. Mooie uitvalsbasis voor Trogir wat te voet is te bereiken via een short cut. Wel steil.
Terrassencamping. We stonden op een top plek aan zee voor de acsi prijs. Sanitair verouderd maar brandschoon. De winkel was nog gesloten. Is wel een steile terrassen camping.
Perfecte camping Campers. Alles netjes verzorgd. Jammer dat je er niet kunt pinnen. Vervelend is dat men een kopie van je paspoort maakt. Als de kopie terug vraagt dat wordt er nog een 📸 van de kopie gemaakt. 🙄😡
leuke camping. sanitair perfect zelfs airco in het toilet gebouw. vriendelijke personeel. Wel een steile wandeling naar het strand. er zijn geen afgebakende plaatsen en op de receptie zegt men als je een plek vindt waar je kunt staan dan kom je terug voor inschrijving. Het kan dus best zijn dat je bij terugkomst een vreemde tent voor of naast je camper hebt. al met al een goede camping.
18-05-2018 hier 3 nachten gestaan. je mag zelf een plek uit zoeken maar veel plaatsen zijn niet geschikt voor campers. Het had zwaar geregend dus ook veel plaatsen onbereikbaar voor de camper. sanitair heeft aandacht nodig. wij betaalden ongeveer 65 euro voor 2 pers + stroom voor 3 nachten. Gezien wat er geleverd werd vond ik dat dik betaald. wifi was uitstekend. Omgeving is perfect.
een 4 . sanitair erg verouderd. Veel kranen werken niet goed. Wel mooie ruim plekken. onplezierige bediening. kennelijk houd men er ook een kennel op na naast de camping wat overlast geeft overdag. s'nachts wel stil. Goede camping om Merida te bezoeken.
Kleine camping. Hij was tjokvol omdat er 3 campings gesloten waren. Men was zeer onbeleefd. Hadden, na reservering een mini plaats. sanitair aan de oude kant maar een mooie uitvalbasis voor Granada.
Mooie camping. Goed sanitair en mooie ruim plaatsen. We stonden hier op 15 september. Alleen jammer van die vele vliegen. het is echt een plaag. je benen zijn er zwart van als je niets doet. het is echt een plaag. Vandaar maar 4 sterren.
het enige positieve wat ik kan bedenken is dat de camping dicht bij Valencia ligt en dat er een prachtig fietspad daarna toe ligt. sanitair is bijna uit de middeleeuwen en werkt niet of slecht. Het lawaai was bekend. plaatsen zijn niet echt ruim. algehele indruk is erg verwaarloosd.
Wel een dure plaats. Nu meer douches beschikbaar dan vroeger (6). Wifi is slecht. Douchen kost 10 nok. Mooie uitvalbasis om Oslo te bezoeken.
Mooie camping. Wel duur stonden hier 1 nacht. Douchen kost NOK 10. Totaal inclusief stroom NOK 320 voor 2 personen.
Fijne camping. Wij betaalden op 24 juni 2017 NOK 160 voor 1 nacht. Op camping alles aanwezig. Eenvoudig sanitair, maar netjes en schoon. Aanrader.
Hier op 17 juni gestaan voor 1 nacht. Het is wel een zeer sobere camping. Het sanitair is zeer verouderd, maar het is wel schoon. De camping heeft totaal geen uitstraling. De prijs was NOK 185 inclusief stroom. Douche met NOK 20 munt. Goed voor 1 nacht.
Leuke camping aan de rivier. Wifi is perfect. Douche uit 1930. Nog net niet gezamenlijk douchen. Bij heren 2 douches afgescheiden door gordijn. Geen privacy. Douchen kost NOK 10.
Mooie camping met zandstrand. Sanitair zeer verouderd. wij betaalden NOK 285 voor een nacht inclusief stroom.
Sitecode: 19286
1 nacht gestaan. Zaten op een nieuw aangelegd gedeelte. Toiletgebouw ver weg. Sanitair zeer goed en schoon. Kosten SEK 230 voor 1 nacht. Is een reusachtige grote camping.
Sanitair is verouderd. Ruime plaatsen. Kookgelegenheid en gratis douchen. Leuke camping voor een ieder. Hebben hier gestaan op 19 mei 2017. Betalen kon alleen contant. Ligt eind van de weg af en is lekker rustig.
Sitecode: 20920
Op doorreis naar de Kaap hier 2 nachten gestaan. Vriendelijke behulpzame eigenaars. Sanitair is verouderd. Douche kost NOK 5 of NOK 10 (4-8 min douchen). Supermarkt op loopafstand. Prima camping.
2 nachten gestaan voor NOK 520 inclusief stroom. Sanitair is goed. Alleen jammer dat ook de wc's in de doucheruimtes zitten. Ruikt niet altijd fris.
Slecht aangeduide plaatsen. Sanitair is zeer gedateerd. 4 minuten douchen kost NOK 10. Voor 1 nacht is het te doen.
Ligt langs E4. Verkeerslawaai viel mee. Sanitair goed en schoon. Bij gesloten receptie moet je je melden in het restaurant Lunas.
Grote plaatsen. Prachtig zwembad. Goede fiets mogelijkheden. Ligt op ongeveer 1,5 km. Internet alleen voor app en mail. Aanrader!
viel ons tegen. Veel vliegen afkomstig van de kassen? Sanitair perfect. Strand viel ons tegen,veel stenen .
sanitair inderdaad gedateerd. drinkwater is maar op enkele plaatsen te tappen. weekends een invasie van de vaste plaatsen. Goede fiets routes in de omgeving over fietspaden