@tets
- 2004
- Carthago Chic c line T 4.9
- 2018
dit is een leuke en toffe cp,je wordt er vriendelijk ontvangen door Jackeline en Dick,en dan hebben ze nog een toffe lopis, topplekje
is mooie nieuwe cp,maar duurt inderdaad veel te lang eer je ingeschreven bent,kunnen gevaarlijke situatie ontstaan bij ingang op de baan,hebben zelf verschillende campers zien doorrijden
wat een prachtige cp,mooie grote plaatsen met veel groen,mooi uitzicht over de velden,zeer vriendelijke eigenaars,prachtig sanitair,topplaats
wat een mooie en verzorde camperplaats,de eigenaar is een top gast
mooie camperplaats,eenvoudig maar alles aanwezig,zo moet een cp zijn,een super vriendelijke eigenaar,en een vriendelijke dame die alles regelen,top
Sitecode: 22005
ik wou zojuist reserveren,tot ik schrok van de prijs,is niet 22€,maar 43 €,wie gaat hier in de fout,de camping of nkc
prachtige,mooie verzorgde camperplaats met toffe vriendelijke eigenaars
mooie camperplaats,mooie omgeving en vooral supervriendelijke eigenaars
super camperplaats,mooie omgeving,super vriendelijke eigenaar die voor alles klaar staat
mooie voorbeeld camperplaats,deze werkt met een app,en als de app niet duidelijk is ,is er nog altijd de vriendelijke dame die direct komt helpen
dinsdag telefonisch contact gehad maar zoals op website vermeld kan men niet reserveren,woensdag ter plaatse maar was afgesloten tot donderdag voor werken vrijdag morgen terug ,stonden 2 campers maar hadden geen plaats want overige plaatsen waren gereserveerd?
mooie gratis plaats aan kanaal,wel spijtig dat er campers ,maar ook plezier boten,zijn die vuil achter laten en hun water laten lopen,snappen deze mensen dan niet dat dat een reden is waarom deze plekken verdwijnen.
topplaats ,vriendelijk dame,mooie grote plaatsen, klein gezellig dorpje,mooi wandelen en fietsen
ofwel ben je camperplaats ,ofwel camping,maar zeggen dat je camperplaats bent en dan prijzen en regels hanteren van camping vind ik niet kunnen,voor een of twee nachten kon niet wel voor langer en de vermelde prijs moet je ook zeker maal 2 doen
supermooie nieuwe camperplaats,prachtig aangelegde mooie plaatsen,super vriendelijke eigenaars, mooie douche wc ruimte,,prijs is wat duurder maar zeker waard voor wat je krijgt,alleen de nog eens 3€ extra voor hond vond ik wat veel,voor de rest super cp
mooie verzorgde camperplaats met alles op en aan en aangename eetavonden op zaterdag . supertoffe vriendelijke eigenaars,komen zeker terug
Sitecode: 92079
Mooie aangelegde camperplaats in prachtige tuin,super vriendelijke eigenaars,topplaats