@texy
- 1983
Voor een schuine plek voor de ingang betalen ze nu 32€ per nacht inclusief stroom.
Alleen toegang voor stacaravans onder de 3 meter hoog!!! Wij betaalden 76 zloty voor 2 personen zonder hond, all-inclusive. Zwembad direct naast de deur. De UNESCO-kerk kan te voet in 25 minuten worden bereikt. Supermarkt op 5 minuten fietsen.
Voor een plek vlakbij het centrum van Wroclaw, sensationeel!!!
Sitecode: 19375
Leuke plek voor een tussenstop als je van Krakau naar Boedapest reist, of andersom. Een beetje steil, maar je kunt het nog steeds redden. Er zijn historische plaatsen op 600 meter afstand.
Geweldige plek voor een fietstocht langs de Vistula of naar Krakau. Boottocht naar Krakau kan vanaf hier in Krakau worden geboekt. Bus en trein zijn uiteraard ook mogelijk. Water en elektriciteit op uw eigen plaats. Het liefst zou ik een restaurant in de Joodse wijk in Krakau hebben, maar het restaurant op het plein is nog steeds helemaal oké voor de prijs.
Sitecode: 20404
Je wilt hier voor altijd blijven!
Geweldige plek om Mikolajki te ontdekken. Omdat de plaats vol was, was WiFi nauwelijks bruikbaar. Momenteel alleen contant geld aannemen!
Alles was geweldig. Zelfs de wifi werkt als de plaats niet vol is. Water en wasmachine moeten extra betaald worden. Afvalverwerking en douches worden oud. Restaurant is ok, maar niet voor fijnproevers. Winkelen op 1 minuut afstand.
Prima CP om met de fiets in 30 minuten de duinen te bereiken. Wij betalen ongeveer €24 voor 2 personen inclusief stroom, douches en al het overige.
Sitecode: 20170
Prima plek, wij betaalden €24 per nacht met een Acsi kaart inclusief stroom. In 10 minuten bent u op de fiets bij een supermarkt of de stad. Het strand is in 6 minuten te bereiken. Je krijgt een sleutel voor het achterhek als je op een van de achterbanken gaat staan. Kolberg zelf is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust of willen flaneren op het strand onder de bomen.
Voor 2 personen zonder hond betaalden wij €35 per nacht inclusief stroom. Anders zoals beschreven. Douchen € 1,- per 4 minuten.
Alles was geweldig - we betaalden € 35 voor een nacht zonder elektriciteit.
Zonder Wifi betaalden we €46 voor 2 dagen, wat te duur is voor deze plek.
Prima winkel als je geen Ritz sanitair nodig hebt omdat je toch alles bij je hebt. In het restaurant zingen ze ervoor. We zullen terugkomen.
Prima plek, je hebt een euromunt nodig voor de stroom en een goed oog voor de vitrine. Je kunt ook 's nachts naar de plaats rijden.
Zeer goede plek! Wandel- en fietspaden in de omgeving zijn een hit.
Heerlijk in het laagseizoen, want je hebt bijna een baai met zonsondergang voor jezelf. We verbleven 2 nachten in november en betaalden 22 euro voor 2 personen. In het hoogseizoen sta je hier met 500 anderen, daar moet je wel van houden. De restaurants zijn oké.
Alles met veel liefde gebouwd, en zodat iedereen zich prettig voelt, is er een aardige eigenaar die huisgedestilleerd aanbiedt. We zullen terugkomen.
Alles is aanwezig, alles is in orde. We waren hier zes dagen. Direct tegenover de ingang van de camping ligt een kleine supermarkt en een supergelegen restaurant 300 meter de berg op.
Geweldige plek, we betaalden 187 kuna of 25 € voor de plek met elektriciteit. Het 360° uitzicht op de bergen bij schemering is geweldig.
Rustige plek om te ontspannen van de toeristische drukte aan de kust. Michael komt uit zijn boomhut om alle vragen te beantwoorden. Goed uitgangspunt voor fietstochten naar Buje en Groznjan.
Sitecode: 20261
Alles is aanwezig, alles is in orde. De dorpsjeugd komt 's avonds. Wat hebben we geamuseerd.
Hier kun je een of twee nachten staan voor 9 € inclusief elektriciteit als je de trein naar de zinkende stad wilt nemen ;-))
De plaats was 2 jaar geleden gesloten.
Geweldige plek als de plaatsen aan de kust in je opkomen.
Zonder iets, maar heel dicht bij het centrum van Super Aups. Van eind november tot eind februari is er elke donderdag een truffelmarkt in de stad voor het goud van Aups.
Veel te duur voor de stoffige plek. Extra water, extra elektriciteit als je een van de twee aansluitingen krijgt. En de betaalautomaat is niets voor gepensioneerden zonder IT-ervaring
Als de plaats vol is, is de CP niet geschikt voor grote kalibers. Het is schaduwrijk, er hangen echter een paar takken naar beneden. We betaalden 32 € voor twee nachten inclusief korting.
Het zwembad is koel en dat geldt ook voor de nabijheid van de Romeinse architectuur. Ze voltooiden de bouw in drie jaar. We gingen er op de fiets heen. Laat je niet leiden door Google Maps bij het instellen van de fiets. De CP hier merkt men de droogte in het Middellandse Zeegebied van de laatste jaren.
Geweldige plek om het prachtige Uzès op 500 meter afstand te verkennen. Eindelijk een stad zonder H&M, C&A of Zara. Veel kleine winkeltjes en galerieën die het ontdekken waard zijn. We namen nog een paar flessen wijn mee van de eigenaar van het veld. De rosé is geweldig.
Eenvoudige gemengde parkeerplaats van waaruit goede wandelingen en kajaktochten mogelijk zijn.
Wat een heerlijk rustige plek. De eigenaar en haar dochters zijn erg lief. Natuurlijk is niet alles state-of-the-art, maar de prijs/prestatieverhouding klopt.
Wanneer je geen elektriciteit nodig hebt is het een geweldige plek. U moet het dorp Salvetat sur Agout bezoeken door naar de kerk te gaan. Leuke winkeltjes waar je iets kunt kopen van lokale kunstenaars.
direct naast een parkeerplaats, erg druk in het seizoen. Er zijn 10 betere op hetzelfde strand met meer afstand van de drukte.
Als je e-bikes hebt, goed voor twee nachten om Collioure of Port Vendres te bezoeken en te vullen met water, of om van de gruwel af te komen.
Ik weet niet of je de plaats in augustus moet bezoeken, het parkeertarief van 5 € is ok voor 20 uur. Plan eventueel een korte rit met de trein.
Geweldig voor wandelaars en fietsers. De plaats heeft goede sanitaire voorzieningen en een speeltuin.
Gewoon een vlak terrein voor acht mobieltjes, de rest is helemaal scheef. Foix is cool, het veld niet. Maar er zijn genoeg zitplaatsen als je naar beneden rijdt naar de rivier om de hoek. 200 meter!
Sitecode: 81988
steile klim naar de parkeerplaats niet voor voertuigen langer dan 8 meter geschikt. Anders zoals beschreven.
Wij betaalden 27,80 voor één nacht en 2 personen zonder hond in het hoogseizoen. De ruimte is nog steeds ok met het zwembad.
Goede plek als je het wat overvolle dorp op de berg wilt bezoeken. Sommige galerieën van kunstenaars zijn een bezoek waard, en als je iets van ze koopt na de zure Corona-periode, zijn ze blij en de kunstenaar ook.
De baan ligt heerlijk in de schaduw van de rivier. Veel is helaas niet meer functioneel Wij betaalden € 15 voor 2 personen
Leuke plaats. We betaalden 15 € inclusief elektriciteit voor 2 personen. Bridge kan van THW zijn, maar werkt luid. De plaats aan de overkant van de rivier is mooi!
Achter de staanplaats is nog een camping met een restaurant
Eigenlijk 6 sterren! Met wifi in juli 2021 betaalden we € 20,10 per nacht. Een oppas en e-bikes kunnen ook apart geboekt worden.
Sensationeel!!! direct gelegen aan de oevers van de Charante. Er is alles wat je nodig hebt in de stad. Met de fiets zijn goede tochten mogelijk. En wie een kajak heeft, zal blij zijn. Voor zaterdag kun je een grotere maaltijd bij de grill boeken.
Mooi gelegen plaats, zo nu en dan gaat er een trein 200 meter. Anders, zoals reeds beschreven, gelegen aan de rivier, waarvoor u een visvergunning kunt krijgen als u die nog niet heeft.
Interessante locatie - zeer aardige havenmeester. In de zomer kunt u een boot nemen naar Venlo City.
Leuke schaduwrijke plek. Op de boulevard kun je naar Denia lopen of met de fiets gaan. In El Fuego aan de haven is er een biologische kip of een Iberico-burger die elke euro waard is.
Sitecode: 19368
Het kan zijn dat de stopcontacten nieuw zijn, de afvoer is afgebroken. Slechtste plaats na 6 weken in Marokko. Er is een kleine vijver op 500 meter van het plein waar u vrij kunt staan.
Sitecode: 20584
Top plek om te loungen of te winkelen in Essaouira op het strand. Het zwembad is natuurlijk een hoogtepunt in het voorjaar. Douches heet! Zeer rustige plaats!
Sitecode: 19447
Als het geblaf van honden u 's nachts, na de reis, met de gaten van duizend en één nachten niet stoort, is het een leuke plek met goede muziek bij het zwembad. Het eten is te duur.
Een geweldige plek met een zwembad, uitzicht op het Atlasgebergte en een goede restauratie. Begrijp de slechte behoefte helemaal niet. Een minigolfbaan is in aanbouw. Het Animas Park van André Heller is niet ver weg. Na het oversteken van de Atlas een paradijs.
Sitecode: 19656
Geweldige plek, en op weg naar de Todra-kloof.
Sitecode: 19509
Rustige plek met goede wifi. Taxi voor 2 personen naar de stad kost 10 dirhams als het te winderig is. Bij Chez Dimitri in de stad is er ook een lasagne of pasta oosters tegen redelijke prijzen.
Een plek om aan te komen en te ontspannen. De vrouw des huizes zorgt voor alles en wil vanuit het hart dat iedereen gezond is.
Hami, de eigenaar is erg behulpzaam. Er is niets dat hij niet organiseert. De plaats is erg rustig. Een wasmachine is nu ook beschikbaar.
Goede, rustige en deels schaduwrijke plek op een geweldige locatie. Er is ook een tajine met de kruiden ;-) De plaats is 900 meter. De eigenaar is grappig en behulpzaam
We kwamen uit Tafraout. Het eerste deel van de route is niet geschikt voor grote kampeerders. We zijn er net doorheen gekomen met veel lawaai en lawaai. De plaats is geweldig en na zo'n stuk een paradijs
Sitecode: 19902
Geweldige plek. In Tafraout is alles wat je nodig hebt om te wonen en de locatie van de stad is gewoon geweldig. Je moet eten bij Chez Nadia. is iets verborgen. De kleurrijke rotsen zijn een must vroeg in de ochtend.
Sitecode: 20813
behalve het gebruikelijke afval op het strand, een geweldige plek.
super vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Soms komt een aardig persoon langs met heerlijke bagage die niet gemist mag worden. Sim wordt 100 meter verder gebruikt.
Onnodig kijken de surfers Paradise Arrifana. Onderweg is er een kleine supermarkt die alles heeft wat je nodig hebt.
Sensationele plek met zwembad! Prijzen 18 € maar je moet minimaal 2 nachten in het laagseizoen verblijven. Met ADAC krijgt u 10% korting.
Beste plek om de stad te verkennen! In de stad is er een winkel waar je elke adapter krijgt die je altijd al wilde hebben. Zie foto's!
De historische oude binnenstad is het bekijken waard
De aanpak is voor professionals, als beloning is er een goddelijk uitzicht op de stad.
niet ver van een goede foto-uitkijk. De plaats is een bezoek waard !!!
zelfs in het begin van de herfst ontmoet je vriendelijke medewerkers van de organisatie
nog in aanbouw - veel waar voor uw geld
Sitecode: 20601
ga tussen tulpen staan, zodat je niet zo snel wilt gaan
We kwamen van Apt op de D 943 naar deze plek. Adembenemend - en een droom voor wandelaars. Hier konden we onze stoelen onder olijfbomen openen.
Het aantal plaatsen is gehalveerd. Anders zoals beschreven
zo moet het zijn !!!
Na een bezoek aan de Calvados-distilleerderij deze plek gevonden. Zeer rustig, leuk stadje
Hoogtepunt is het Yakuzzi-bad. Zeer schoon en slechts 25 minuten lopen naar het strand
Goed onderhouden plek met prachtige wandelmogelijkheden langs de kust. 5 minuten naar het strand. Speeltuin voor kinderen. Zwembad met en zonder dak.