@thc

Sitecode: 19732

Inmiddels prima put om de wc te lozen, met deksel en waterkraan met slang. Niks mis mee vonden wij. leuke plek.

Fijne camping, vriendelijke behulpzame beheerders. Twee minpuntjes: lozen grijs water kan alleen met emmers in de chemisch-toilet pot, en de vele vliegen zijn af en toe erg hinderlijk.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

cp gedeelte blijkbaar opgeheven, we konden gewoon op de camping een plek zoeken. Heel krappe weggetjes, kleine plaatsen. Geen halve prijs, wel acsi korting.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooi onbedorven dorp. Supermarkt met deur aan de CP! Politie komt regelmatig langs. Stoeltjes buiten mag niet. Boulevard 2 min. lopen, veel terrasjes en eettentjes.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

schitterende plek beneden achter de vroegere tennisbaan. prachtig uitzicht, veel vogels, super stil. Wel een kraan gevonden, maar nergens loosputten gezien. Restaurant te chic voor ons.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

kraan met drukknop, zonder schroefdraad, dus gieter is handig.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

mooi hier. maar het restaurant is tot 18.00 open.

stroom is niet gratis, parkeerkaart €7,50, en internetten lukte niet. overdag erg lawaaiig. wel prachtig gelegen, jammer van die weg!

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

je kan kiezen tussen blaffende honden (vooraan) of disco-beat (achteraan). Verder schitterend.