@theZeesTravelers
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 19365
Er zijn voldoende parkeerplaatsen, alleen is er maar één douche per geslacht. En er zijn niet veel toiletten. Als je een eigen badkamer en douche in je camper hebt, is het een prima plek.
De camping was erg aardig, makkelijk parkeren en een geweldige camping. Schone douches en toiletten. Een heel bijzondere plek, maar wel een heerlijke locatie.
Een enorm grote plek midden in Vik, maar het kan er erg druk worden. De toiletten waren erg schoon, maar voor de douches moet je muntjes halen bij de receptie. Houd er rekening mee dat het er erg druk kan zijn.
Geweldige camping, de toiletten en douches waren ECHT SCHOON. Mooie, ruime douchecabines met heerlijk warm water (houd er wel rekening mee dat je de knop voor de douches steeds moet indrukken). De kampeerplaatsen zijn gescheiden voor tenten, auto's (zonder elektriciteit) en grotere campers (met elektriciteit). Dicht bij water en een vriendelijke omgeving om te wandelen. Ik kon in eerste instantie geen medewerker vinden, maar er hingen bordjes in de keuken met informatie over hoe je een plek kunt reserveren en betalen als je dat niet online hebt gedaan.