@theboez
- 2000
Mei 2026
prima plek onder de oude bomen. alles aanwezig, eenvoudig sanitair. maar dat heeft zijn charme. heel rustig . goed toeven, 2 dagen gestaan.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Uitstekende CP. Alle voorzieningen.
Heel rustig. Meer en restaurant vlakbij. Prima plek, we gingen terug in de tijd...
Pittoresk dorpje. Veel bloemen tegen oude, historische huizen. Heel rustig, zeker als de geparkeerde auto's weg zijn. Toilet en water.
Niets toe te voegen aan eerdere goede recensies. Nog twee praktische zaken: waterkraan kan afgesloten zijn, hoofdkraan onder putdeksel. Twee: ga iets verder van de hoofdweg staan: ‘s nachts blijft het vrachtverkeer zeker hoorbaar (of oordopjes in). Kerkklok stopt inderdaad om 22.00 en begint Om 7.00 uur.
2017
Top CP. Aan alles is gedacht. Heerlijk rustig in een prachtige omgeving. Prijs ten volle waard.
Perfecte plek. Alles aanwezig. En dat voor 5 euro. Prima restaurant om de hoek. Escargots specialiteiten.
2016
Uitstekende plek. Alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig. Elektra, water, loosmogelijkheden, gratis wifi. Kortom zo hoort het! En niet te vergeten in een prachtige omgeving.