@thejea
- 2014
Twee nachten gestaan.Leuke bijkomstigheid toen we ons wilden inschrijven wimpelde de beheerster dat af. Dus wij verbleven gratis maar met stroom op fijne plaats.Stroomaansluiting op div. plaatsen defect, lange kabel nodig.Omgeving misschien leuk fietsbaarmaar bij 38 graad cel na 10,2 km te heet.
Mooie schone plek water,vuilnisbakken, centrum dorpje ademt de middeleeuwen.Zondermeer een aanrader voor een overnachting.
Mooie kleine camping perfect onderhouden, vriendelijke beheerders beplanting lijkt wel een arboretum qua diversiteit. aanrader.
fijne schone plek plaats voldoende en ruim,electric werkt evenals water.Oceaan vlakbij mul strand fijn fietsen door het bos naar noord of zuid. Aanrader.
leuke plek met alles er op en eraan.Fijn fietsen langs canal de Nivernais.Prima prijs,schoon sani.Laat je niet leiden door de navigatie dan wordt het wurgen in bochten.
prima rustige camping, attente ontvangst en uitleg incl. handgeschreven fietsroute’s door vorige Nederlandse gasten.Schoon sanitair(zelf papier meenemen). € 34 voor 2 nachten ex stroom met acsi. Onweer omgevallen bomen maar geen tak op het dak. Merci Dieu.
prima plek voor een of twee overnachtingen. Mooie uitgangsplaats voor fietstocht over la Voie Bleue, niks mis mee
niks mis mee, alleen die rotherrie van de weg.Prima voor een kort verblijf en dan voort kameraden.
vriendelijke ontvangst gastvrij goede tips.Aanrader voor iedere camperaar. Als moeder de vrouw weer aanwezig is zal ook het eten wel perfect zijn.
Stonden hier 2 dagen heel voorkomende beheerders.Restaurant prima,waterkwaliteit matig. De omgeving ben je snel op uitgekeken. Sanitair etc allemaal netjes.
Sitecode: 91946
Er is van alles,maar half. Wij betaalden voor een nacht €18,80 met waf,waf. Geen uitzicht op meer,dus minder. Maar nabijgelegen restaurant aquarius verschaft prima kost.Een nacht!
vriendelijke en behulpzame ontvangst.Sanitair etc vonden wij voldoende,alleen op onze standplaats achter hoofdgebouw geen WiFi. Omgeving leerzaam en bewonderenswaardig antiek.
kattige ontvangst door Maria, niet gemeld bij portiersloge.Na praatje alles ok. Goed uitgelegd hoe naar Plaka met metro en oudheden cq bergen puin. Nacht veel herrie, metro,verkeer, kattegekrijs. Een nacht en vergeten.
beste plek, er is nu voor ca 20 campers plaats, met vakken aangegeven, en wie zeurt er nu over 250 nok staangeld, als een hamburger hier 201 nok kost?
heerlijke plek ook al zijn er behalve water geen verdere faciliteiten, wel een zeer relaxte omgeving
17-04-2022 nieuwe parkeerplaats aan de achterkant van het station met een zeer mooie onderdoorgang die uitkomt in het centrum, parkeerautomaat aanwezig, 4 euro per dag, rustige plek teja
30 -04 2022 prima lokatie zeer vriendelijke eigenaar stadje ( na oorlogse nieuwbouw )met eet tentjes en winkels vlak bij op donderdag is er markt
21-9-21 theja in campercontact verkeerde tarieven, correct is dkk 170,- per nacht. Hartelijke eigenaren, voorzieningen in orde, rustige omg. knappe koetjes en kalfjes