@theleisureseeker
fantastisch! prijs is echt geen 50,-!! wij betaalden 28 euro voor dit geweldige verblijf met prima wifi en stroomvoorziening en geweldig sanitair, helemaal met de voorgangers eens!
onderweg op het Pieterpad is dit een perfecte plek om met de camper te overnachten, sanitaire voorzieningen aanwezig en heerlijk stil!
een super grote plek met prima sanitair!
sanitair is voldoende aanwezig! zwembad wordt op dit moment aangelegd, verder een prachtig meer om te zwemmen een plek van stilte en verwondering waar je de sterren op zijn mooist kan zien! een prachtig programma van creativiteit voor kinderen, daar heb je geen speeltuin voor nodig!
een prima plek als uitgangspunt voor ons vervolg op het Pieterpad ditmaal tot Venlo. met wegbrengservice tot startpunt en een mooie douche incl handdoek! ook aangeschoven aan het heerlijke buffet diner en ontbijt, we laten ons verwennen in deze tijd van het jaar, zeg maar een Sint cadeau!
een prima ervaring! ruime rustige plaatsen, even een bonnetje kopen bij het havengebouw en daardoor toegang tot het sanitairgebouw, 4 min lopen van een restaurantje ( gaat a.s. zondag dicht) dan even de brug over en… aan het strand! hier even dit review en mijn verslag op Polarsteps geschreven, een prachtige afsluiting van onze reis door Zweden!
prima plek met prachtig zicht op het meer, goede en schone sanitairvoorzieningen, wij verbleven hier gister en eergister en reden op de fiets terug naar het zuurstokken dorp Granna heel apart om die te zien maken!
een prima rustige plek op onze doortocht naar Zweden, het vvv heeft zijn standplaatsen prima op orde, ook het sanitair prima, een mooie wandeling gemaakt naar het meer om daar te genieten van een buffet, het restaurant op eigen terrein was (tijdelijk) gesloten
prima plek op onze doortocht naar Zweden! de zonnige uurtjes in de middag genoten van hoe kindertjes kunnen genieten van de schommel trampoline en de zandberg!
prima plek om van hieruit de stad te verkennen op de fiets sanitair met code ingang voldoet prima, rustige plek!