@theodorus7
September 2026
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Prachtige camping. Panorama view. Nieuw schoon sanitair. Gezellige zitjes. En onze gezellige en behulpzame host Ron. Hij regelt alles! Een aanrader dus.
prima camping om Oslo te bezoeken. De bus stopt voor de ingang van de camping. Boek digitaal en krijg na invullen van een code 25% korting in het na seizoen. slechte bezetting receptie
2023
prima camping in een rustige omgeving in de stad Bourges. 10 minuten lopen naar het centrum. Het sanitair is verouderd maar ok. Bourges is waarschijnlijk ooit een mooie stad geweest. maar nu is het net als het sanitair. verouderd maar oké.
2022
Sitecode: 101948
inderdaad geen goedkope camping. maar het is wel mooie camping. Mooie ruime plaatsen. prima sanitair met zelfs privé bad kamers. Wandelpad door het bos naar Silkeborg.
Fijne camping met mooie plaatsen. het dorpje en de zee op loopafstand. leuke restaurants en barretjes in de baai. prachtig uitzicht over de stad Rijeka. wel op de dag verkeer lawaai. s’nachts is het stil.
Wat een leuke camping. alle vorige reviews kloppen. Er is nu een toilet unit bijgebouwd. Maar het blijft lekker basic kamperen naast de koeien. Het ontbijt is ook geweldig. Ga ook vooral ook een wijntje bij de boerderij drinken. Je krijgt er gratis lekkere hapjes bij. Wat een gezelligheid en wat een gastvrije mensen.
Camping aan een kleine baai. we waren hier in het voor seizoen en de camping was net geopend. wat een rust. prachtig splinter nieuw sanitair. prachtige plekken sommige met uitzicht op zee. het enige probleem lijkt mij als de camping in het hoog seizoen vol zit, de baai veel te klein is. maar misschien valt het mee.
Geweldige camping. prachtig sanitair en mooie plekken. Goede uitvalsbasis om flink te wandelen. zeer rustige omgeving
Drukke camping prima voor 1 overnachting om het Nationaal Park Plitvicemeren te bezoeken. Sanitair is verouderd. en let op! om 11:00 uur wegwezen of anders……..
kleinschalige camping. schone douches. mooie wandel promenade op korte afstand. zeer vriendelijk eigenaren.