@thierrymirella
- 2018
Sitecode: 21950
zeer mooie cpplaats.. alles erop en eraan, proper sanitair.. op 500 m van winkelcentra.. top
Sitecode: 101966
zeer vriendelijke ontvangst,welkomstpakket, zeer rustige cpplaats tussen de appel en perenbomen, zeer net sanitair,hoevewinkel waar veel te verkrijgen is,van brood tot wenskaarten,veel streekproducten, bieren,wijnen....komen hier zeker terug
wauuuuw, prachtige cp plaats,zeer vriendelijk ontvangen door de uitbaters, prachtige ligging tussen de druivenranken, idéale ligging om te fietsen en te wandelen.. en na de inspanning, ontspanning op het prachtig terras met een heerlijk wijntje van het domein, een aanrader, we komen zeker terug
zeer vriendelijke mensen..alle voorzieningen..10 euros standplaats en 4 euros electra..vriendelijke ontvangst..prachtig domein in mooie streek..voor ons een 10 op 10
terug van weggeweest..altyd een prachtige plaats om terug te komen.. voor ons een 10 op 10
Sitecode: 19412
mooie propere camping ..alsook sanitair.. zeker GPS coordinaten niet gebruiken .
jammer,geen electra..anders wel een goeie plaats voor 1 nacht.. proper sanitair..vriendelijke uitbaters die u in het vlaams ontvangen..leuke plaats voor 10 euros
prachtige camperplaats, alle voorzieningen , geen electra..zo zouden er meer moeten zijn
kleine,rustige camping, verouderd sanitair maar net en proper
zeer mooie plaatsen.. toilettes en douches zeer proper.. eigenaar zeer behulpzaam..komen zeker terug..27 euros
prachtige gratis cplaats met alles erop en eraan.. zelfs wc en douchemogelijkheid.. museum die de moeite waard is om te bezoeken... 3.50 euros ingang met wijnproeverij inbegrepen.. het minste wat we konden doen was 2 flesjes chablis kopen toch.. zo n plaatsen zouden meer moeten bestaan
Sitecode: 20025
4 sterren id voor camping met alles erop en eraan, vriendelijk personeel,mooi groot zwembad met bar, gratis shuttle naar mataro, maar voor iemand die graag fietst of wandelt kan de camping niet slechter liggen, aan een drukke baan zonder fiets of voetpad, hypergevaarlijk, daarom nooit meer
eind september prijs 20.20 euros in plaats van de aangegeven 18.50, maar toch zijn geld waard, proper vernieuwd sanitair , 800m tot aan canal du midi, prachtige fietsroutes
zeer mooie en rustige plaats tussen de druiven, aan zwemvijver, ideaal uitgangspunt om de leiestreek te verkennen.. zeer vriendelijke ontvangst en lekkere wijn te koop.. een aanrader .. komen zeker terug
niks aan de 3 vorige reviews toe te voegen..helemaal mee eens.. een aanrader.. komen zeker terug
14,25 euros met ACSI..zeer vriendelijke dame aan de receptie,mooie grote camping.. ´ douches en toiletten zeer proper.. prachtige ligging..broodservice... zeker een aanrader , op 7 km van de A75.. wij komen zeker terug
mooie locatie, met ACSI 25.00 euros all in..proper sanitair..dichtbij boulevard met winkels en bars /restaurants .. mooi wandel/natuurgebied naast camping..
mooie camperplaats met zwembad en bar resto.. prachtig sanitair..zeeeer vriendelijke ontvangst, broodjesdienst, winkeltje, dit alles voor 18 euros all in..voor mij een 11 op 10
mooie grote parking..20tal plaatsen met electra...vers water inname.. grijs water en wc lossen.. dit allemaal voor 5 euros voor 48 uur.. nog veel gratis plaatsen zonder electra. dicht bij bars en restaurants.. aan zo n cpplaatsen kan belgie nog veel bijleren...met dank aan stadsbestuur
vriendelijke ontvangst..beetje rommelig...13.00 euros.. wel 1 douche en wc in eenzelfde ruimte...
mooie rustige camping..propere sanitair.. zeer vriendelijk onthaal..mooi middeleeuws stadje en kasteelruine te bezichtigen op 800m..en dit alles voor 11.50 euros all in
een aanrader..vriendelijk onthaal..alles erop en eraan...propere sanitair..restaurant en bar..afhaalpizzas en menus
propere camping, mooi gelegen langs de zee..door hagen afgebakende ruime plaatsen.. verwarmd zwembad.. wij betaalden 18 euros plus 50 cent /pers met acsi, kwam dus op 19 euros per nacht