@thierrymirella
- 2018

- Mac Louis
- 2019
Juni 2026
camping op wandelafstand van een gezllig stadje met veel horeca en winkels, carrefour op 750 m .. gezellige camping met mooie plaatsen , met of zonder schaduw, propere toiletten en douches, en dit voor de ACSI prijs vzn 18.50 euros
Sitecode: 21950
zeer mooie cpplaats.. alles erop en eraan, proper sanitair.. op 500 m van winkelcentra.. top
Sitecode: 101966
zeer vriendelijke ontvangst,welkomstpakket, zeer rustige cpplaats tussen de appel en perenbomen, zeer net sanitair,hoevewinkel waar veel te verkrijgen is,van brood tot wenskaarten,veel streekproducten, bieren,wijnen....komen hier zeker terug
wauuuuw, prachtige cp plaats,zeer vriendelijk ontvangen door de uitbaters, prachtige ligging tussen de druivenranken, idéale ligging om te fietsen en te wandelen.. en na de inspanning, ontspanning op het prachtig terras met een heerlijk wijntje van het domein, een aanrader, we komen zeker terug
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

zeer vriendelijke mensen..alle voorzieningen..10 euros standplaats en 4 euros electra..vriendelijke ontvangst..prachtig domein in mooie streek..voor ons een 10 op 10
terug van weggeweest..altyd een prachtige plaats om terug te komen.. voor ons een 10 op 10
Sitecode: 19412
mooie propere camping ..alsook sanitair.. zeker GPS coordinaten niet gebruiken .
jammer,geen electra..anders wel een goeie plaats voor 1 nacht.. proper sanitair..vriendelijke uitbaters die u in het vlaams ontvangen..leuke plaats voor 10 euros
prachtige camperplaats, alle voorzieningen , geen electra..zo zouden er meer moeten zijn