@thomasghijsen
Lid van Campercontact sinds 2026
- 2025
September 2026
Sitecode: 198142
Tijdens openingstijden van de sportschool kan je naar het toilet en voor €5 ook gebruik maken van de douche. Plek kost €10,- per nacht.
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Fijne verharde plek voor de camper. Wel een dure camping om te staan. Doen aan geen enkele actie mee en de standaard centerparcs aanbiedingen gelden ook niet voor de camping. Uiteindelijk voor 3 nachten inclusief zwembad er bij toegevoegd €163,60 kwijt. Maar wel fijn kunnen zwemmen met de regenachtige dagen.
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Top plek. Met de Acsi kaart 23€ per nacht. Fijn binnenzwembad en het buitenbad was deze week ook nog open. Wij hebben er weer van genoten.
2 foto's toegevoegd · 28 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Mooie plek alleen gesloten. Staan op dit moment bouw kranen op de plekken.
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Tweede keer dit jaar dat we hier gestaan hebben. Fijne plek om te staan op een gezellig veldje. Welkom met de hond en een fijne uitvalsbasis om Brielle in te gaan. Wij komen zeker nog eens terug.
Juni 2026
Hier gestaan op de terug reis uit Denemarken. Erg vriendelijke receptie medewerker die ook voor iedereen die maar een nachtje kwam de tijd nam om alles goed uit te leggen. sanitair is helemaal in orde, de plekken ook. de camping ligt aan een meer waarbij ook een gedeelte voor de hond is. Wat ons betreft jammer dat we er maar 1 nacht staan.
Wij zijn hier ondertussen twee keer geweest. De camperplaats ligt bij de jachthaven Kastrup in het amanger strandpark. Met een half uur fietsen sta je in het centrum. Na het ontdekken van de stad sta je fijn in een strandprak. Erg fijn om op z’n mooie plek te wandelen en zwemmen met de hond. Als bonus was er nog live muziek in het park. De plek zelf is een kiezel ondergrond maar op 2 minuten lopen zit je aan een picknicktafel aan het strand.
Prachtige camping aan de zee. Veel faciliteiten. Fijn Binnenbad en pas opnieuw geschilderd buitenbad. Nette service gebouwen. Het is wel een zeer groot terrein. Dus soms ver lopen. Helaas accepteerde ze de ACSI kaart niet terwijl deze dagen wel op de website van ACSI in de acceptatie periode zou moeten vallen. Volgens de receptie geld de kortingskaart niet meer in juni, juli, augustus. Wij betaalde €111,- voor 2 nachten met 2 personen en hond.