@thomasghijsen
Lid van Campercontact sinds 2026
- 2025
2 nachten gestaan met de Acsi kaart. Mooie plekken. Beetje verouderd sanitair maar wel prima. Je betaald extra toeristen belasting per dag ipv per nacht. hierdoor mag je wel (gratis) gebruik maken van het strand en al het openbaar vervoer rondom Rostock. Je krijgt per mail een kaartje van Rostock om deze services te gebruiken. Wij vonden dit ideaal om zo Rostock en Wärnemunde te verkennen. Het zwembad was helaas maandag en dinsdag gesloten.
Wij kwamen om 1:00 uur snachts aan van de ferry. we hadden de avond ervoor al gebeld of we zo laat nog op de camping konden staand. Dit was geen probleem. We kregen een code waarmee we snachts de camping op konden rijden en konden gewoon de dag erna afrekenen bij de receptie. Dit was wel heel prettig want om 1:00 uur snachts nog een plek gaan zoeken is niet zo fijn. De camping en sanitair waren heel netjes.
Mooie camping aan het meer. wij hadden een plek die eigenlijk niet op de kaart stond, direct aan het meer. dit weekend waren er de midzomerfeesten. dus het was er tot savonds laat nog levendig. en de prijs was ook niet zo gunstig, maar wel begrijpelijk vanwege de midzomerfeesten. Het sanitair was netjes met regen douches. Je kan bij de camping zelf ook kano’s huren.
Heel fijne plek om uit de stad aan het water te staan. Binnen 10 minuten sta je lopend in de stad. Bij de sanitair unit kan je €32,- of 320 SEK achter laten voor een plek met stroom in de brievenbus. envloppen liggen bij de brieven bus om je naam en kenteken op te schrijven.