@thuiszorg
Mooie CP ! Kasteel van Spontin ,Le chemin de fer du bocq
Bij het aankomen nog 2 plaatsen vrij , bareel ging niet open , verschillende keren geprobeerd. Gebeld geen gehoor , via watchapp kon ik het Nederlands aanduiden , gemeld dat er nog plaats vrij is en bareel niet open gaat . Na een keer of 5 te batchen ging ze open . Electriciteit kas aan plaats 1 en 2 werken niet , buiten dienst , gemeld , andere stekker stroom genomen , kwam er eene zeggen dat we zijn stekker gebruikte ! uitgelegd en stekker weg
10€/ nacht , elektriciteit met muntstukken , verder niks in de buurt
Drukte , zeer smalle plaatsen, parkeermeter werkte niet , met de app betaald , zijn niet blijven slapen, te druk
Mooie plaats, vuilbakken met code 7€ / nacht , je krijgt nog een bon van 2€ korting om te gebruiken als consumptie Rustige plaats
50€ waarborg voor de sleutel van het sanitair! 19,5€ / nacht Verluchting zou goed zijn in de douches
Met de bus naar Audi museum en fabriek geweest , zeer interessant, je kan ook met de motorhome er parkeren , zijn vriendelijk en behulpzaam! Deutsches museum is niet interessant, Techniek museum in Singen en Spayer is veel groter en mooier !
Prima rustige plaats, kort bij het centrum , mooie fiets routes naar Malmedy, Trois pont, Coo
mooie plaats , juist gras een beetje bij maaien , in het dorp is een ijscrem, kruidenwinkel , bakker in een
Heerlijk verblijf , vriendelijke ontvangst, komen zeker terug ! Fam Van Welde Rudi - Thuiszorg plaats nr 3
Alles aanwezig , mooi verblijf gehad !
vriendelijke havenmeester! Veel gefietst, mooie plaats !
wc en douches gaan niet water is stuk , rommelig , met geld betalen voor ticket, goed voor 1 nacht ….
zeer mooie camperplaats, Klaus een vriendelijke man , 18€ all in , wasmachine 2,5€,droogkast 2,5€ goede douche , wasruimte en badkamer . Perfect !
Zeer mooie en rustige plaats, vriendelijke uitbaters, mooi sanitair en nieuw in opbouw , alles wat je nodig hebt is er , fiets en wandel routes , komen zeker terug !
Zeer mooie plaats op onze doorreis, dank aan Nel die ons wegwijs heeft gemaakt 😊,de rozalie tuin , Blauwestad .
Goede lokatie om Zeehonden opvang te bezoeken, met de fiets en boot naar Schiermonnikoog , zeer mooi om te fietsen en eten
Plaats op onze doorreis, lekker gegeten bij Haven restaurant,havenmeester komt in de namiddag langs en zeer vriendelijk
Mooie plaats op doorreis
leuk verblijf gehad zaterdag met de fiets naar Venlo mooie markt en het was net carnaval mooie plekken nieuwe douche en wc ruimte vriendelijke eigenaar
Bedankt voor de vriendelijke ontvangst , uitleg , de hulp met de elektriciteit paal
Top plaats, zeker om de mooie stad te bezoeken met het gratis openbaar vervoer. Verder alles in orde , komen nog terug !
Top camperplaats , vriendelijke ontvangst en rondleiding. Rustig gelegen, mooi sanitair, afwas ruimte, mooi zwembad. Goed gelegen om te fietsen , Aldi en dorpje kortbij op fiets afstand. Wij komen zeker terug , stonden op plaats 1, bedankt dat mijn schoonbroer en schoonzus op bezoek mochten komen .
Sitecode: 101966
Tip Top in orde , zowel ontvangst en uitleg van de CP , korting in de winkel 10% , tot eind augustus 2 nachten betalen 1 gratis ! Nog wat gebabbeld over de fruitmannen in België die de eigenaar en eigenares kennen . wij komen zeker terug ! groetjes Marina & Rudi uit België
Toffe locatie , rustig , douche wc aanwezig , fiets cafe lekkere taart en koffie . S’avonds zorgen dat hor en deuren dicht zijn voor de muggen !
mooie overnachting plaats met elektriciteit of niet , rustig , mooi stadje, winkels kortbij, vriendelijke havenmeester, mooi toilet gebouw en douches een aanrader!
mooie plaats aan visvijver, je kan rond de vijver wandelen . kort aan de camperplaats is een restaurant en een broodjes zaak, de andere zijn aan de overkant van de grote baan tegenover de camperplaats ; pizzeria’s in de buurt , 2 frituren , chinees restaurant, cremerie, apotheek zeeman, kruidvat , beenhouwer. De lijn verschillende bus verbindingen . Onder de bomen is geen satelliet ontvangst
douches onder water , niet proper
prima plek , vriendelijke uitbater! wij komen terug Fam Van Welde
Aandacht !! email is veranderd reservation@ibis-tilburg.nl behulpzame man aan de balie Motorhomes staan inderdaad kris kras geparkeerd . lekker eten bij Ibis Hotel
Rustige nacht , verder oke , inchecken was niet eenvoudig ! vandaag eene die niet kon uit rijden met zijn ticket ??? Vroeg aan mijn man om zijn ticket te gebruiken ( in het frans ) niet gedaan ! Een vrouw heeft haar ticket gegeven met als gevolg dat zij niet zal buiten kunnen rijden Leepe trukken dat die man doet !!!!
Goed om te overnachten, een duitser die zijn wetten eens stelde toen we er aan kwamen .
Rustige plaats om te overnachten
Een van de minste , wc en douches waren vuil en vies roken muf ! wc cassette te ledigen op passen of je bent gewassen met uw eigen ……, mag eens over na gedacht worden om te betalen ook ingewikkeld ! Auf wiedersehn Trier , nicht mehr
Mooie plaatsen, vriendelijke eigenaar , veel doorrijdende treinen dag en nacht en wie van vliegtuigen houd vertrek en landen van Frankfurt Hahn luchthaven
Heel rustig ! Mooi uitzicht Ticket kopen bij Aral tankstation in het dorp is 10 €
ruime plaatsen luidruchtige engelse naast ons van hun tablet veel jongeren voetbellen bal tegen hekken goed voor 1 nacht
Mooie plaats , er waren See feesten van dure auto’s Lamborghini , Mc Learen aan de Wortersee
mooi sanitair en douche / Trein station in Gollingen an der Salzach 100 meter van de Camping ,veel treinen die door komen Mooie waterval in de buurt ! Trein naar Werfen genomen , verder een bus naar Ijs grotten in Werfen en online ticket voor bezoek ijs grotten in Werfen kan je best doen scheelt 4€/ persoon De moeite waard dikke kledij voorzien in de grotten
mooi camping voor 3 nachten , 3 personen en elektriciteit in juni betaalde ik 135€ mooie douches , wc , haardrogers , wastafels zeer tevreden!!!
Prachtige Camperplaats ! Bedankt voor het lekkere avond eten voor onze club De Zwervers ! Wij komen nog terug
Zoals altijd rustig gelegen cplaats in het bos , met de mooie lieve poezen die op bezoek kwamen . De Halloween tocht die we begeleid hebben op verzoek van Rina ,met liedjes , verhaaltjes een beetje griezelige figuren en raadsels die werden opgelost ! Daarna de lekkere Spinnen soep ! Het mooie weer , wij komen volgend jaar terug voor de Griezel tocht . Rudi Sven Marina
rustige plaats ! Laatste trein 22:30 , eerste trein 4:58 weinig last van 19€ voor 24 u water gratis te tanken
mooie rustige plaats, veel uitleg, 2 hottub , 1 gezellig huisje met open haard om samen te zitten , taverne met lekkere taart en dranken ,alles aanwezig 15€ voor 1 nacht , elektriciteit is met muntstukken te betalen aan paal . wij komen nog terug !
Vriendelijke mensen , veel uitleg gekregen, alles proper, rustig , veel fiets en wandel gelegenheid , goede frituur 5/5 , 1 km van de camperplaats Bij Den Toren Venlosesteenweg 93 in Kinrooi een gezellig cafeke De Bierhemel wij komen nog terug
mooie rustige camping, toilet douches afwasbakken aanwezig., lozing staat aan de kant van de weg en waterkraan, er staat nog een extra kraan op de camping zelf achteraan 2 nachten met 3 personen en elektriciteit + toeristentaks 49,20€ betaald , je kan niet met de kaart betalen alleen cash bezoek citadel en klein centrum
Rustige nacht gehad , we stonden er met 7
Zeer mooie rustige camping voor motorhomes tenten en caravans aan Ourthe Prijs is 25€ voor 2 personen, extra persoon is 4€ Toeristentaks is 1€/ persoon Je mag kiezen waar je staat ruime plaatsen , mooi afgebakende plaatsen met een haag je kan de luifel helemaal open zetten , elektriciteit inbegrepen, je krijgt een code voor de wifi is heel goed mooie toiletten en douches. 2 Afwasbakken , Frituur op 1 km , cafeetje,echte aanrader voor rust
zeer vriendelijk ontvangst, veel info gekregen over de cp , bestellingen van brood , koffietijd om 14 u gezellig samen zijn met gratis koffie en cake van de uitbaters !!😃. Mooi cafetariake met drank en klaar gemaakte maaltijden , dranken , bier , wijnen , cava , yoghurt , rijstpap en andere pudding ! lozen van water , cassette , vuilbakken aanwezig! Alles in orde 😃, daarom 5 /5 , komen zeker terug !
vrijdag toegekomen , info en folders gekregen met fiets routes en bezienswaardigheden, frituur 1 km hier van ,staat op info bord zeer ,lekker je kan binnen zitten . Vers water en lozen kan bij nr 82 . vuilbak aanwezig . Zeer rustig ook s’ nachts alle voorzieningen voor 10€/ nacht . wij hebben 2 nachten gebleven vertrek wanneer je wil staat geen uur op . De uitbater is Jos een heel vriendelijke man . Wij komen zeker terug !! Een echte aanrader !!
super , rustig om te relaxen , zeer vriendelijke uitbaters . Gps coördinaten kloppen . komen zeker terug
Schakel zeker je rooming uit want je zit op Britisch Netwerk !!!Zeer rust gevende CP , mooi uitzicht op zee , mooi om te wandelen , fietsen .Klein restaurant aan zee . Verder naar het dorpje toe veel cafeetjes en eet gelegenheden . De natuur is er heel anders , zeer mooi
Rustige plaats om te slapen, veel wandelingen die je kan doen en fietsen. Kort bij het meer. Misschien een vuilbak voor het afval zetten.
Mooi cp aan de maas, zeer rustig, frit kraam 100 meter van de cp plaats vriendelijke dame. Voor 3 personen betaal je 5,20€/ nacht. Mooi om te fietsen.
Mooie cp , centrum dichtbij , s’ nachts rustig , markt op vrijdag voormiddag . Lekkere pizzeria Casa Mia niet duur .
Mooie plaats goed om te fietsen , wandelen .
Vriendelijke uitbaters , veel uitleg gekregen , mooi om te fietsen , groot zwembad was lekker fris , propere douches en toiletten . 18€/ nacht en 15€ waarborg voor de druppel waar je het poortje naar buiten opendoet en toegang krijgt tot het zwembad
Mooie cplaats veel uitleg gekregen van Villa Oeverberg is de moeite waard om te bezichtigen , het yssalon en het dorpje Kessel zelf . Vriendelijke uitbaters behulpzaam , hebben de moeite gedaan om 5 motorhomes uit Belgie bij elkaar te zetten ! Wij komen nog terug
Moooie camperplaatsen , nieuw sanitair, camperplaatsen aan het bij maken , zeer rustig
Met de fiets daar geweest 4 juli wij wonen er niet ver van . Is een mooie camperplaats ,zeker met de bloesems , tijdens het peren seizoen . Misschien een bordje aan de hoofd straat hangen dat er een camperplaats is!! Je kan er ook mooie wandelingen maken en fietsen kapel Henkensberg , de visvijver cafe te Wever .Fruitbedrijf Vanhellemond in Meensel een bezoek waard .
Zeer vriendelijke eigenaars , behulpzaam komen een babbel doen . Geven uitleg over verschillende wandelingen die er zijn en bij de camperplaats vertrekken oa de ladder wandeling ! Zeer mooi
Mooie cp met cafe’s restaurants , winkelcentrum 100 meter afstand . Mooi kasteel om te bezoeken .
Rustige cp , dicht aan zee , vuilbakken aanwezig en openbaar toilet . Minpunt kinderen van campers speelden voetbal waar door de bal tegen motorhomes kwam . Na opmerking was het onmiddellijk gedaan met voetballen . Een beetje respect voor andermans materiaal mag wel !
Sitecode: 72035
Mooie ruime plaatsen , dicht bij het centrum 800 meter met klein centrum en frituur aan de kerk .
Heel vriendelijke behulpzame eigenaars. Op vrijdagavond binnen gezeten rond houtkachel. Zaterdagavond friet, die je kan bestellen, lekker en niet duur , drank in de frigo voor 1€ bier en frisdrank. Heel rustige plaats, genieten van de stilte. Verder alles oke 🌞🍷🍺👍
Mooie rustige camperplaats , vriendelijke eigenaars . Mooi stadje met brouwerij dat kan bezocht worden en proeven , veel restaurantjes en cafeetjes ook Lidl , Jumbo en AHein in de buurt .
Vrijdag tot zondag gestaan . Vrijdag aangekomen parking vol een man heeft gezegd dat we op de busparking mogen staan . Veel motorhomes toegekomen en die niet weten dat je ook op de busparking mag staan . Dat zou nog mogen vermeld staan aan de inkom van de motorhome parking . Voor de rest rustig en mooie stad Brugge .En nog wat meer plaatsen maken voor motorhomes !!
Prachtige camperplaats, zeer vriendelijke mensen , prachtig onthaal en uitleg gekregen . Om 19:30 was het koffietijd voor ons .
Sitecode: 20227
Zeer vriendelijke mensen, bij aankomst veel uitleg gekregen. Er is een restaurant -taverne waar je voor weinig geld heel goed kan middag eten en kleinigheden zoals croques ijscreme en cocktails. Er is ook een fritkot ! Alles bij de hand . Douches en wc zeer proper. Er zijn ook vuilbakken aanwezig voor je afval.
Rustige plaats alles voorzien misschien grasdalen leggen en gras eens maaien .
Zeer mooie rustige plaats, op 4/4/2017 overnacht.
Mooie plaats om te staan, rustig en te wandelen ,10€ om 24 uur te staan . Sanitair om wc leeg te maken is niet zo proper, misschien een kraan zetten om cassette uit te spoelen en proper te maken .