@tiaanjw
Lid van Campercontact sinds 2026
Een beeldschoon uitzicht en rustige omgeving. De eendjes, schapen en koeien zijn niet verlegen hier! Dat voelt als echt kamperen en maakte de overnachting nog unieker :) het water is niet al te koud en lekker voor een verfrissende duik!
Over het algemeen helemaal prima, maar we miste een beetje de passie voor het kamperen. We kregen meer het gevoel dat de bewoonders een liefde voor hun bedrijf en boerderij hebben en toevallig nog een veldje over waar je wel je camper mag neer zetten. En voor hun een lucky bijverdienst. Geen voorzieningen voor je afval water.
Wow!! Wat een heerlijk plek om te staan, het uitzicht met de zee op de achtergrond kan je uren naar kijken! Alles is heel duidelijk en netjes en in de in omgeving zijn zeer mooie wandel paden door de bossen over riviertje en langs een meer! De wandeling zijn ook zeer aan te raden met je trouwe viervoeter :)
Deze plek is de rust zich zelf! Zeer ruime keuzen uit plekken en prachtig open uitzicht. Voor de toegang tot de voorzieningen moet je even telefonisch contact opnemen dan krijg je toegang tot een bescheiden maar netjes gwbouwtje met wat banken en de badkamer voorzieningen.
Hele mooie rustig plek met veel ruimte om van te kiezen. Aardige ontvangst en alles wat je nodig hebt!