@tiekew8
camping ligt nogal ver van de doorgaande weg (D900) en gaat met stevige klim en wordt smal. Daar aangekomen kregen we te horen dat we welkom waren, maar omdat we met 3 volwassenen waren niet gewenst werden?? het beleid/regiem van de eigenaar is: enkel toegankelijk voor koppels van 2 personen per plek!! Geen kinderen onder 18 en ook geen pets. Ook wanneer je alleen zou zijn krijg je geen plek. Vreemd, héél vreemd. doorgereden naar Apt Lubea: top!
TOPPERTJE!! zeer aan te bevelen plek, mede vanwege de mooie ligging aan een natuurlijk meertje waar je kan zwemmen en vissen. terrein keurig verzorgd en grote plekken met veel keuzemogelijkheden voor schaduw of juist zon. sanitair perfect verzorgd en van zeer goed niveau. Waar wij stonden (26) goed werkende Wifi. En dat voor €20 all-in (ook electra en tax). Beweer nooit dat ik ergens terug wil komen, maar hier zou dat van toepassing zijn.
2023
Pech van Annick vormde 'n geluk voor ons dat wij 'n dag/nacht hebben doorgebracht op de Zandberg. Top plek met genoeg voorzieningen voor de doorsnee "camperaar". Ook prima plek voor wandel /fietstochten waarbij de geschiedenis over 14/18 leidend is. Bezoek het memorial van "brothers in arms" (vlakbij) omdat dit het vele leed zo goed uitbeeld. Annick schijnt ook nog koffie te schenken én kampvuur te maken voor zijn gasten!
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.