@tien-en-maria
- 1980
We hebben vijf nachten gestaan. prima sanitair ,ruime plaatsen, stroom naar gebruik. Alles top. het is een schitterend gebied om te fietsen.
vier nachten verbleven op de camperplaats. grote plaatsen, een hele mooie camping. Vriendelijke ontvangst! prachtig sanitair. en nog lekker gegeten ook! succes verder!
Vriendelijke ontvangst! ruime plekken! Mooie sanitaire voorzieningen! Heel veel succes gewenst!
mooie plek zeg!!!
Heerlijke rustige camperplaats! ruime plekken met water en stroom en wifi. Heel mooi fietsen in de buurt.
we stonden op de camping, prachtige plaats, prima sanitaire voorzieningen! heerlijk
mooie plek, ze doen niet moeilijk en voor iedereen is er plaats! top
Sitecode: 19279
wij hebben drie nachten gestaan! grote plaatsen, prachtig sanitair! hele mooie omgeving om te fietsen!
Hele mooie locatie! makkelijk in en uit checken. hele mooie duidelijke fietsroutes. En zondags gratis broodjes, waar vind je dat nog?
wij stonden er twee nachten met twee kinderen van 3 en 6 jaar! voor de derde keer! we hebben allemaal genoten! speeltuin, kabouterpad, poffertjes eten! daarna lekker onder de douche, alles bij de hand! Top
een prachtige camperplaats! Je kunt er heerlijk fietsen in de omgeving! Schoon sanitair en grote plaatsen. €19,00 inclusief stroom! Prijs kwaliteit is prima!
wij stonden hier drie nachten! prachtig aangelegd park! Vriendelijke eigenaars! nog niet helemaal klaar, maar douches en wc aanwezig! succes
Vriendelijke ontvangst, heel behulpzaam, mooie fietsroute ( happen en trappen) nette sanitaire voorzieningen! wij komen hier zeker nog eens terug! ps de ijsjes zijn ook heel lekker 😋
Een prachtige cp zeg! prima sanitair, Mooie omgeving om te fietsen!
Vriendelijke ontvangst, grote plaatsen, mooi sanitair! Je kunt heel mooi fietsen. een top plaats!
De plaatsen zijn inderdaad niet groot, maar het was lang niet bezet en daarom had iedereen ruimte genoeg. Prima plek om Vannes te bezoeken. stroom, en service mogelijkheden! Een aanrader.
wij stonden hier 3 nachten! wat een mooie plek zeg! vriendelijke mensen, prima sanitaire voorzieningen,mooie fiets omgeving!
Vriendelijke eigenaren! ruim opgezette cp! Je moet zelf wc en douche bezitten. Lozen en waterinname prima! wij stonden hier 5 nachten.
wij stonden hier 3 nachten. vriendelijke ontvangst! mooie plekken met op iedere plek water en stroom. Sanitair gebouw nog niet klaar, maar wordt erg mooi! wij komen graag terug!
Net terug! wij hebben genoten met onze kleinzoon van 4 jaar! We stonden op de nieuwe Camperplaats! super mooi aangelegd! 👍👍 veel succes ! Wij komen terug!
Prettige ontvangst! Meer dan grote plaats! Prima sanitaire voorzieningen, mooi zwembad. en dit allemaal voor een schappelijke prijs!
een prachtige locatie, goede sanitaire voorzieningen! mooie fietsomgeving.
we hebben hier 4 nachten gestaan! gastvrije eigenaren, schitterend sanitair! ruime mooie afwas gelegenheid! Grote plaatsen! mooi wandel en fiets gebied! een aanrader
mooie CP ! ruime plekken! wij mochten wel kiezen. sanitair prima! mooie fietsroutes in de buurt! ga zo door, wij wensen jullie veel succes!
Wat een mooie plek! Heel veel succes voor deze jonge ondernemers!
Sitecode: 92019
Mooie CP met ruime plaatsen! Handig betalings systeem! Je betaalt de plaats, stroom en douches kun je gebruiken naar eigen behoefte! alles via een pasje waar je geld opzet! Geld wat je niet gebruikt hebt storten ze weer terug! Je kunt er heerlijk fietsen!
een plaats waar we graag terug komen!
Sitecode: 20384
Wij hebben hier een paar nachten gestaan! Ruime plaatsen, 1 km van het centrum. Goede uitvalsbasis om te fietsen! Een plaats om terug te komen!
wij waren hier twee nachten! een mooie CP, ruime plaatsen, schitterend sanitair gebouw, warme douches, mooie afwasplaats! alle voorzieningen aanwezig! TOP, ga zo door! foldermateriaal aanwezig voor mooie fietsroutes! wij komen zeker terug
Nu voor de tweede keer hier! zeker niet de laatste! top plaats.
Prachtige CP, goede sanitaire voorzieningen, gezellige leesruimte! mooie verharde plaatsen. mooie omgeving om te fietsen, direct aan een knooppunt!👍👍
Top plaats zeg! Dichtbij centrum! Ga zo door
Wat een leuke plek zeg! Vriendelijke beheerder, prachtig uitzicht, ruime plaats. De Pipo wagen, gebruikt als sanitair gebouw is keurig netjes en alles is er!
5 en 6 augustus! Wat een sympathieke havenmeester. Voor iedereen een plekje! Sanitair gebruik met tijdslot! Genoten!
Mooie CP, zeker in deze moeilijke tijd van afstand houden, genoeg ruimte om buiten te zitten op een mooi grasveld. Stroom als je wilt, je betaalt voor verbruik! 👍👍! Hele mooie fietstocht gemaakt over de dijk naar Urk!😎😎
Vriendelijke ontvangst, mooie verharde plaatsen, schitterend toilet gebouw. Gezellige huiskamer met bibliotheek,foldermateriaal voor fiets en wandel routes! Wij blijven nog!
Wij staan hier drie nachten. Ondanks deze tijd is het hier prima staan! Het sanitair gebouw is dicht, en er mogen de helft minder campers staan, iedereen op afstand. Top! Mooi fietsen hier! Een grote supermarkt! Heel gast vriendelijke ontvangst! 👍
Wij staan hier drie nachten! Wat een schitterende plaats om een stad te bezoeken. Alles aanwezig! Goede uitleg en tips over de stad! Wat wil een mens nog meer? Ps mooi weer, maar daar heeft niemand invloed over. GA ZO DOOR!
Wij hebben hier 5 nachten gestaan! Een hele mooie ruime plaats. Goede sanitaire voorzieningen! Wij betaalden €143,00 voor 5 dagen Inc. Douchen , stroom en toeristen belasting.wij vinden het een plek om zeker terug te komen.
Een heel verzorgde camperplaats waar werkelijk aan alles gedacht is. Een mooie ontmoetings ruimte! Mooi sanitair gebouw. Het ligt heel gunstig ten opzichte van het stadje Oirschot! Dit is het geld €16,00 dubbel en dwars waard! GA ZO DOOR!
Mooi plekje! Sanitaire voorzieningen goed( wel een eindje lopen) wel schoon! Mooie omgeving om te fietsen! Jammer dat je er maar twee nachten mag staan.
Een schitterende CP! Alles aanwezig! Anton geeft ook nog een mooie rondleiding door het kasteel!
Dit is een hele mooie CP! Vriendelijke mensen, gastvrij! Top sanitair! En waar krijg je zondag morgen nu gratis broodjes? Ga zo door.
Prachtige camping met vriendelijke eigenaren! Schoon sanitair, mooie afwasplaatsen! Hele ruime plaatsen! Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen!
Wij waren hier van 27-02 tot 05-03. We betaalden € 27,00 per nacht inclusief stroom. Goede CP om de stad te bezoeken. Wij deden dat op de fiets, was goed te doen! De metro is ook dichtbij, evenals een heel winkel centrum! Vriendelijke beheerders.
Een prachtige camping! Alles aanwezig! Ruime plaatsen, schoon sanitair, broodjes service en je kunt er lekkere frites eten met een snack! Vriendelijke ontvangst! TOP!
Mooie Camperplaats, weinig schaduw, prachtig uitzicht op de stad! Wij konden gratis met een klein busje naar de stad! Stroom , water en wc legen! Prima!
Een mooie camping! Ruime plaatsen, mooi sanitair en afwas mogelijkheid! Prijs kwaliteit dik in orde! Schitterende locatie aan de Maas. Fietspaden met knoop punten! TOP
Vier nachten gestaan! Mooie ruime plaatsen! Vriendelijke eigenaren. Schoon sanitair, douchen met munten. Mooi stadje, en een schitterende omgeving om te fietsen!
Grote camperplaats, mooie grote plaatsen! Goede sanitaire voorzieningen, douche munten, maar wat is daar op tegen? Goede fietspaden om Prora te bezoeken en Binz! Echt een aanrader!
Mooie camperplaats! Vriendelijke ontvangst! Broodjesservice. Goede sanitaire voorzieningen op de camping!
Zeer mooie camperplaats! €15,00 plus € 2,00 toeristenbelasting per persoon. Vriendelijke ontvangst! Je staat heel mooi op het gras en veel ruimte, leuk voor meerdere dagen!
Prima plaats, goede sanitaire voorzieningen! Gratis broodjes! De bus naar de stad stopt voor de camperplaats. Was erg fijn, omdat het die dag erg regende! 25 juli 2017
Vriendelijke beheerder! Schoon sanitair! Prima vertoeven hier. Centrum dichtbij. Fietsknooppunten. Waterbus op loopafstand, die je naar Rotterdam of Dordrecht brengt!
Wij hebben twee nachten op de camping gestaan. Er zijn ook speciale camperplaatsen. Vriendelijke ontvangst! Informatie boekje gekregen met fietsroutes. Met de fiets naar Groningen is 11 km. Goed te doen! Goede sanitaire voorzieningen. Een aanrader!
Hele vriendelijke ontvangst! Mooie plek om te staan, prachtige fietstocht gemaakt langs de IJssel! Lekker gegeten bij Banka. Vergeet de musea niet! Bakkerij museum en het Anton Pieck museum. Vier nachten gebleven.
Wij zijn net thuis. Een hele fijne CP waar wij al jaren heen gaan. Vriendelijke eigenaren! Broodjes service! Sauerland card waar je met voordeel naar het zwembad kunt, om daar lekker te zwemmen en te douchen. € 14,00 inclusief WIFI! TOP
Prima cp om de stad te bezoeken. Mooi centrum, goede sanitaire voorzieningen. €8,00, stroom kun je kopen en de douche kost €2,00.
Wij zijn drie nachten geweest! Wat een geweldige plaats om Amsterdam te bezoeken! Slechts 1km van het pontje, wat je GRATIS naar de stad brengt, centraal station! Vriendelijke beheerder, ruime plaats! AMSTERDAM, dit doen jullie goed!
12-09 2016. Een prachtige camperplaats met ruimte voor je stoelen neer te zetten. Mooi uitzicht van de haven! Prima sanitair! Gratis WiFi! Gezellige onthaal door de haven meesteres! Veel succes en ga zo door!
Sitecode: 42050
Super mooie camperplaats! Wij waren hier drie dagen. Nette douches en wc's. WiFi gratis en goedwerkend! Een aanrader!
Sitecode: 42050
26/08/2016. Net terug uit Groessen. Een super plaatsje in een perenboomgaard. WiFi heel goed! Lekkere douches, schoon en ruim. Hele mooie omgeving om te fietsen! Wij zijn zeker van plan om terug te keren!
Hele mooie,maar drukke CP. 's Nachts rustig! Op loopafstand van het mooie stadje. € 6,05,betaald. Geen stroom, wel lozen van water en wc legen! Zeker niet duur! Vriendelijke parkeerwachter!
Mooie CP , bij camping La plage, aan de oever van de Dordogne. Je mag gebruik maken van het zwembad van de camping, niet van het sanitair! Doe dat dan ook niet! Gratis internet! Wc en vuilwater lozing. Gratis water! Je koopt een pasje, hierop kun je geld storten ,het wordt afgerekend als je weer door de slagboom gaat! €13.22 per nacht!
31/07/2016 Een mooie CP, je betaalt bij de slagboom met een credit kaart. Je kunt eerst de taal kiezen hoe het werkt. Geen sanitaire voorzieningen, wel lozen van water en toilet.Je loopt vanaf de CP naar de stad. Hele mooie stad, zeker de moeite van het bezoeken waard!
30/07/2016 Een mooie CP om het museum en de gedenkplaats te bezoeken. Half uurtje lopen! Wel blokken nodig! Het sanitair gebouw stelt niet veel voor! € 0,0 waar vind je dat nog??!!
Ook gestaan in mei, een prachtige plaats aan de Niers. Winkels en het gezellige centrum op loopafstand! Eiken bomen laten in mei geen eikels vallen, trouwens er staan daar geen eikenbomen! Gennep ga zo door!
Wij waren hier van 24 t/m29 maart. Ruime plaatsen, ook voor Campers. Mooie sanitaire voorzieningen, ruime douches, afwasgelegenheid enz. Een brasserie waar je heerlijk kunt eten! Een goede ontvangst! Ga zo door! TOP!
Mooie camperplaats! Een nieuw sanitair gebouw. Om er binnen te komen moet je €0.50 betalen, maar het slot was er al afgebroken bij de heren toilet.
Mooie, rustige plaats. Douche en toilet tegen betaling te gebruiken, evenals WiFi.jammer dat de sluiting al kapot was gemaakt bij de toilet.
Wij waren er een nacht. €5,00. Wij vinden het super goedkoop! Prachtige plaats met een schitterend uitzicht. Bakkers in het dorpje. Mooi plein als je aan komt. Goed verzorgd. Je moet wel zelfvoorzienend zijn. Eigen douche, wc en stroom.
Wij waren er 5 dagen in juli 2015. Een schitterende locatie om te staan. Vlak aan zee, met wandelpaden en fietspaden. Iedere ochtend om 09.00 uur de bakker (wekker zetten, want ze is snel weg). Jammer dat de douches maar een paar uur per dag open zijn, alleen als de receptie bemand is, maar verder TOP!
Wij waren hier met Hemelvaart. Schitterende locatie met gratis WiFi. Dichtbij centrum. Restaurant De Eetkamer op loopafstand, waar we lekker gegeten hebben. Ook mogelijkheid om iets af te halen. Aan knooppuntroute gelegen. Helemaal TOP!
Vriendelijke ontvangst. Mooie verzorgde camping met ruime plaatsen en schoon sanitair. Een verzorgde informatie map met belangrijke tel. Nummers , fietsroutes enz. Een echte aanrader!