@tiger
- 2006
prima plek om te lozen en te staan, plek voor zeker 8 campers aan het meer
blijft een mooie plek om te staan en de outlet te bezoeken
Geweest maar het kost 220 sek en niet 20 sek.Betaald dus €21.
Prachtige locatie,rust,ruimte en fantastisch uitzicht.Eigenaren zeer vriendelijk en aardige mensen.Heerlijk om hier 2 dagen te zijn.
prima CP, dichtbij zwembad en sportcentrum, dichtbij centrum, valt niets op aan te merken,als je niet op grasstenen wil staan zoek toch lekker een camping op, gratis stoom is een pluspunt, wij hebben het niet nodig.dankjewel Ringsted voor deze CP
Vriendelijke,goede ontvangst.Wat een mooie plek.Heerlijk rustig,mooie omgeving en een zeer attente eigenaresse.Heerlijk eten.Hopelijk komen wij op de terugreis weer aan.Lieve groet.
jJe staat in de achtertuin van het hotel/restaurant,wanneer je niet bent aangesloten bij de Duitse camperplaats betaal je toch €5 voor overnachting ondanks dat je hier een maaltijd gebruikt.Dorp is niks te beleven.
prima CP met alle voorzieningen, hebben hier 3 nachten gestaan naar volle tevredenheid, mooi nieuw aangelegd, Idar Onerstein toch een beetje vergane glorie .
prima plek, stonden er geen 5 maar wel 15, waarschijnlijk geen probleem
mooie plek, bijzonder aardige eigenaren, heerlijk gegeten, een aanrader
Hebben hier 2 nachten gestaan, een nacht betaald (SEK 150). Inclusief stroom, douche, wc. En een nacht op de parkeerplaats. Heerlijk rustig. 's Nachts doodstil, wij vonden het hier heerlijk.