@time

geweldig wat een plek, komen zeker terug. En alles is al zovaak geschreven, niets aan gelogen, en wat een superlieve gastvrouw. Om 17.30 uur alsnog wijn proeven . een dikke 10 Time.
Deze geweldige plek bestaat niet meer.

Wat een prachtige plek is dit, je wordt heel vriendelijk ontvangen door een van de bewoners zoniet kun je gaan staan waar je wilt, en ja natuurlijk ook eigen gemaakte producten gekocht. Ook het winkeltje is leuk. komen hoogstwaarschijnlijk terug als wij in de buurt zijn. Dank voor de gastvrijheid.

Prachtige plek!! met mooie kunstwerken. zelfs over de speeltoestellen is behoorlijk nagedacht. toiletten schoon. praatje gemaakt met een meneer die daar ook druk bezig was. stonden met nog 5 campers zeer ruim van elkaar af. Wij vonden het voor een nacht voldoende.

een prachtige plek.! 2 dagen gestaan geen last gehad van drukte s'avonds eerder heel rustig, je kunt er ook heel mooi fietsen wij hebben genoten .

prachtige plek zoals beschreven is, zeker de moeite waard om heen te gaan. Time.

Een hele rustige stek, stonden alleen vriendelijk ontvangen door Peter die ons nog wat tips gaf over de omgeving, helaas geen toiletten en douche aanwezig. maar toch 5 sterren gegeven. Time.

vandaag aangekomen, konden via registratie binnen komen, moesten 6.05 euro betalen en kan zelfs niet naar het toilet of zonder te betalen en er is geen afval emmer of iets om je vuil te dumpen, viel ons erg tegen.

14-6-19 Mooie rustige plek , goed te doen mooi bos achter om te wandelen supermarkt kort bij 👌
11-10-18 Een geweldige rustige plek met event. stroom. Heerlijk geslapen. Een echte Heank plek TOP. Wij geven een 9
Zeer rustige plek bij wijnproeverij, met vriendelijke mensen die meteen vroegen of wij stroom wilden gebruiken.
N340 14-09-15 duidelijk hoorbaar de N 340 en een kennel op 20 meter afstand geeft een zeer onrustige nacht voor ons geen plek om terug te komen het stadje is wel leuk
Veel herrie; jongelui met brommers. Om 03.15 werd het pas rustig; verder een prima plek, wij hadden gewoon een beetje pech (vakantie?)