• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@tineke21

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

bah, wat ongezellig! niemand gezien, zelfs geen eigenaar of beheerder. alles via de telefoon. vol met geparkeerde, onbezette campers. ook nog kano opslag. véél te duur. waardeloos. de stad Sofia lokte ons ook niet. wegwezen dus.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

voor de derde keer hier. heerlijk. speciaal sfeertje met B en B waar je kunt ontbijten of een biertje halen. s morgens komen de "mannen" uit de buurt hun koppie drinken. minpuntjes: de rivier ruikt vervuild en het verkeer langs de camping is in 3 jaar tijd erger geworden. goede, vriendelijke ontvangst (ze herkenden ons). prima ook om de piramides te bezoeken, op de fiets.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

voor de derde keer hier. de beheerders (zo lief), de locatie (fantastisch), sanitair wat verouderd, maar wie geeft daar nou om, Kulen Vakuf (heerlijk authentiek dorpje) met de fiets. ook met de fiets naar de prachtige watervallen in de buurt. gezellig barretje en eten in restaurant op de camping. kortom, voor ons een 10!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

zoals municipal betaamt: prima, maar héél groot. geen hoogseizoen camping voor ons. verouderd sanitair maar dat vind ik geen probleem. werkend en schoon. aan het strand. leuke strandtenten. ook op de camping een leuk restaurant maar dat was niet altijd open (half april). op de fiets naar Alexandroupolis. wij zijn er 9 dagen geweest en hebben de Evros Delta goed verkend. helaas was het gebied vorig jaar geteisterd door bosbranden.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

prima camping. niks op aan te merken. we waren er slechts 1 nacht, half april en dat was niet omdat het er niet goed zou zijn. vriendelijke ontvangst. Delphi bezocht. indrukwekkend!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

geweldig! maakt "eco" helemaal waar! leuke ontvangst, jonge jongen die alles wist en anders zocht hij het op. midden in de natuur. fijn, schoon sanitair. ruimte. en dan de caravan Rock's cafe (of zoiets), waar je kon eten en drinken. keuken met alles voor gebruik. met de trein naar Ljubljana, met de fiets naar Bled. de natuur rondom is adembenemend voor diegen die er oog voor hebben.kortom een 10 voor ons! wij waren er helaas maar 3 nachten.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

heerlijke camping. ruim. eigenaar erg aardig. sanitair prima. het restaurant was nog gesloten toen wij er waren, half april. op de fiets naar Tyros, prima te doen met E-bike.Tyros een fantastisch dorpje! vis gekocht in de haven. heerlijk Grieks!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

wij waren er begin april. alleen deze camping was open. we stonden vlakbij het strand. perfect sanitair en de Taverne vlakbij op het strand is heerlijk Grieks. in hoogseizoen zou ik hier nooit willen zijn. door veel regen, zijn we verder gegaan na een dag of 4

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

prima camping voor 1 nacht, als je Olympia wilt bezoeken. toen wij er waren, was er een groepsreis, dus vol. heerlijk warm gegeten in het bijbehorende restaurant. aardige eigenaresse.

Sitecode: 20281

goede, leuke camping . verouderd sanitair maar goed werkend. wij zijn er 7 dagen geweest, omdat we de sfeer zo fijn vonden. lieve eigenaar die op ons wachtte 's nachts toen we van de boot kwamen. omgeving verwaarloosd, maar daarom interessant voor ons. door aanleg van nw haven Patras, is de stroming vd zee veranderd, waardoor het "strand" langzamerhand verdwijnt. zo sneu voor de eigenaren. prachtige restaurant was nog dicht helaas maart 2025).

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

3 nachten met grote tevredenheid gestaan. alles gaat geautomatiseerd, prima, tóch fijn om de volgende dag iemand van de camping te ontmoeten die ons vroeg of we nog vragen hadden. prima afgesloten terrein, keurig sanitair, gezellig zitje, bbq plek, echt goed en leuk verzorgd. prima plek ook om Venetië te bezoeken. wij zijn met de bus gegaan, probleemloos.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

goed omheind, makkelijk te betalen. supermarkt vlakbij en in de haven vlakbij een openbare toilet. een prima overnachtingsplek dus in afwachting van de ferry naar IJsland

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

fijn dat anderen al hadden gemeld dat je moet inchecken bij de supermarkt. het systeem van elektriciteit aankoppelen, vonden wij nogal ingewikkeld, maar misschien lag dat aan ons. wij stonden niet boven op het duin, veel te veel wind. het dorpje heerlijk, op loopafstand. je kunt je goed voorstellen hoe het vroeger was toen er nog kleinschalig gevist werd. prachtige surfplek! uitstekend sanitair.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

een redelijk goede camping. ruime plekken, goed sanitair. ook wij stonden op de camping ipv camperplaatsen. we zijn naar het strand gelopen, maar nergens was er iets gezelligs om te drinken. esjberg stad bezocht met de bus. de stad vonden wij waardeloos. smakeloos.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

we waren er in oktober 2022. de vale gier en minnoksgier gezien. met de gids mee: een aanrader. lekkere grote, groene plekken. goed toiletgebouw.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wat een heerlijke camping, leuk kleinschalig, mooie planten en bloemen op het terrein, omgeving ook kleinschalig en heerlijk wandelgebied. uitzicht op het bijzondere dorpje marvao. restaurantje in het dorp, waar je of lopend of met de fiets heen kan, supermarktje in het dorp, en op zaterdag een heerlijk authentiek marktje bezocht. genoten! oh ja,ook nog: heel schoon en intiem toiletgebouw.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Fijne camping. we waren er in oktober 2022, 1 nachtje. heerlijk gegeten in het aanliggende restaurant. mooi aan het meer. fijne sfeer

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

el tranquilo.....rust, maar mevrouw de eigenaresse (engels) was zo gespannen. prima, grote plekken met grind. omgeving saai, amandelbomen, olijfbomen op lange rijen. sanitair uitstekend. dorp erg leuk met eigen sfeer

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

we waren er op vrijdagavond en we werden op een bepaalde manier geplaatst zodat de volgende dag auto's geparkeerd konden worden voor de markt. markt leuk. supermarkt 100 m. leuk dorp. niks mis mee

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

zeer kleine plekken en troep, ezels, kippen enz. Toch had ook dat zijn charme. ik noemde het liever een "zigeunerkamp". toch zijn we er 5 dagen gebleven, ook al omdat we uitzicht op zee hadden. omgeving heerlijk om te fietsen. restaurant naast de camperplaats heerlijk vis gegeten. 1 wc, best wel weinig, die niet werd schoon gemaakt. na 5 dagen hadden we er genoeg van.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wij waren er half oktober. camping was wel open, maar er werd niet meer schoon gemaakt. niet zo'n prettige receptie. de heggetjes tussen al de plekken, vond ik maar saai. wel heel fijn om naar Quillan te fietsen, een heerlijk,echt Frans stadje. we zijn er 5 nachten gebleven

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

een sfeervolle camping. wij waren hier begin oktober. grote plekken, prima sanitair, leuk restaurant dat helaas niet open was op die dag . en dan natuurlijk het hele grote strand, waar geweldig gesurft kan worden. ook de omgeving fijn om te fietsen. wij zijn naar Leucate village gefietst.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

hoewel een hele grote camping, toch fijn omdat je her en der kon gaan staan, geen benauwde heggetjes. wij stonden aan de rivier, prachtig! fietsen naar de Pont du Gard en het dorpje, heerlijk. prima sanitair, schoon

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima camping, niks mis mee. slechts 1 nacht gebleven, omdat het plensde. heel jammer dat we de fietstocht naar het centrum daardoor maar niet gedaan hebben.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

een heerlijke camping, was onze eerste indruk. aardig echtpaar dat ons ontving en we kregen een handgeschreven kwitantie van onze betaling. Omdat onze reis verder ging, 1 nacht gebleven, maar de camping smaakte naar meer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

camping is gesloten! privé eigendom geworden.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

ook dit jaar weer geweest, begin april. geen warme douches, maar we mochten binnen douchen. sneeuw en -4 graden. 10 dagen geweest. heel veel plezier gehad met de eigenaren. Toch maar warmere oorden opgezocht.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prachtig geoutilleerde camping! heel schoon. ontvangst wel oké, een beetje onverschillig. voor ons allemaal een beetje te netjes. 1 nacht gebleven

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

vorig jaar ook al hier geweest en omdat dat geweldig was, zijn we terug gekeerd. ze herkenden ons nog, zo leuk! met de fiets naar Mostar, aan de westoever van de Buna. 12 km. hele lieve mensen. 27.4.2022. ook weer Blagaj bezocht (met de fiets).

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Plek aan de rivier. Waterspreeuw, ijsvogel, grote gele kwikstaart voor onze camper. Erg aardige eigenaren, heerlijk gegeten in het restaurantje ter plekke. 2 gerechten, alle twee top. heerlijk authentiek dorpje Kulen Vakuf op 1 km. prachtige fietstocht Strbaski watervallen. sanitair: oké. 6 dagen gebleven

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

heerlijke, kleinschalige camping. uitzicht op zee. terrasgewijs. eenmaal beneden, strand (kiezels) 2 restaurantjes, knus. jammer dat we lang moesten wachten tot we konden betalen. dat is enige minpuntje

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wat een aardige eigenaar, Gaga! ook zijn moeder ontmoet die ons overlaadde met fruit en groente uit eigen tuin. we hadden super plek aan riviertje. ijsvogel, wielewaal, hop. vanuit Mostar trein naar Sarajevo en weer terug: prachtig. Gaga was onze taxi naar Mostar. perfect geregeld! 6 dagen. aug. 2021

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prima plek als je geïnteresseerd bent in de piramide. Het hele complex is met de fiets te bereiken. Prima douche in B&B. Hurk wc op de camping ook prima. Gezellig zitje bij B&B voor biertje of te bestellen eten. De camping wordt van de weg afgescheiden door houten wand . Als je er niet te veel op let, valt het verkeer wel mee. De rivier ligt in de diepte, is niet schoon en stinkt zelfs een beetje. Aardige, behulpzame mensen. 20-27.8.2021