@tinekePP

2013

Een locatie beoordeeld19 dagen geleden

geen voorzieningen meer

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

onverwachts hier beland nu Camping Salata gesloten is. Vriendelijke ontvangst. Smalle plek, sanitair echt basic. In het dorp is weinig open, boulevard mooi, medio januari is her zoeken naar een bakker of supermarkt. Veel is helaas dicht, gewoon doods.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Wij stonden onverwachts voor een dichte deur. De camping is gesloten ( 15/01/25)

Lang gerekte camping met ‘ strandje’ direct aan het meer. waren met 3 honden welkom. De laatste week van aug. was nog erg druk, maar vanaf 1/9 werd het rustig. De pizzeria/ snackbar/ bar was vanaf toen ook dicht, evenals de broodjes service. vriendelijk personeel. Onhandig was dat een deel van het sanitair bij ‘ complet’ dicht bleef, maar dat was snel geregeld. sanitair netjes/ schoon. snap alleen niet waarom er geen WC brillen/ wc papier was.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

zeer rustig gelegen, prima wandel gebied. of fietsen langs de Rhone. aardige receptie. in de winter 1 toiletruimte open ( verwarmd) prima doorreiscamping

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

wij kwamen 22/12 aan bij de camperplaats, althans de GPS bracht ons naar het lege westelijke deel naast de grote weg. weggereden en uiteindelijk via het volgende dorp, langs het strand terecht gekomen bij het oostelijke standdeel van de CP. je kunt hier alleen via het strand komen, t tunneltje is maar max 2.00 hoog. lekker gestaan . receptie en sanitair via tunneltje onder het spoor bereikbaar. sanitair schoon maar verouderd (deuren sloten niet)

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

prima plek voor een tussenstop . ruime plaatsen die wel vlakker zouden mogen zijn. vriendelijk personeel. fraai sanitair dat helaas verstikkend heet was, ook hartje winter. graag de verwarming wat lager zetten! broodjes service vanaf 08.00 uur. kortom prima, met verbeterpuntjes.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

wat een ruimte en wat een rust… midden tussen de granaatappelvelden, sinaasappels, vijgen en olijven ligt deze net gestarte camperplaats. Kleinschalig, persoonlijk en vooral ruim. geen campers op een rijtje. het sanitair is basic maar schoon, bijv . je afwas moet je bij de camper doen of bij de woning. er is elektra (voor sommige plaatsen is een verlengkabel nodig). vriendelijke Nederlandse eigenaren. veel fietsmogelijkheden.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

sorry , maar ik vind dit echt vreselijk. de camperplaats is piepklein, tjokvol, op een industrieterrein en tussen 2 drukke wegen… dit roept bij ons totaal geen vakantiegevoel of gevoel van vrijheid op. Gekeken en snel doorgereden .

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

prima plek, asfalt en vlak. en rustig. toilet etc was dicht. op 1 ste kerstdag waren bijna alle plaatsen bezet, om 21.00 nog 3 vrij. niemand gezien die het geld kwam ophalen.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

mooie plek, maar had de toegangsterminal een storing. pakte geen enkele kaart. dus maar in t stikdonker weer achterruit gereden om elders een plekje te vinden

prima voorziening, ruime plaatsen. sanitair, elektra. wandelroute langs de rivier direkt naast de CP. geen last gehad van de MD. Er is echt alles voor de camper, incl verzorgingsplaats. zo mogen er meer plaatsen aangelegd worden! incl 12 uur electra €10,-

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

wat een mooi verzorgde camping! uitstekend sanitair (mn t gebouwtje bij het kinder zwembad) goede voorzieningen invaliden. direct bij het leuk dorpje (goede vrijdagsmarkt) maar toch super rustig. loosplaats voor campers. 3 Zwembaden, nog wat fris begin juni. incl. 3 honden betaalden wij €31,- per nacht incl 10% Asci korting.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

zeer ruime , rustige camping, en mooie grote plaatsen. Apart gedeelde voor campers, maar ook voor tenten. eenvoudig maar schoon sanitair. vriendelijke receptie. poort gaat 07.30 open, broodjesservice (worden na 08.30 geleverd). accepteert kortingskaarten. incl AsCI kaart en 3 honden€22,- pn.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

prima, wat verouderde camping, direct aan de boulevard. onverwarmd sanitair (brrrr) . mini supermarktje met vers brood. terrein wordt prima onderhouden. t was gezellig in Blanes begin januari

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

heerlijke relaxte camping direct aan zee. wij waren hier begin januari 2022 en er was een mix van Duitse, Ned, belgische en franse gasten. vriendelijk personeel. we betaalde voor de grootste plaats €20 pn voor 2 pers en honden, incl alles. een kleinere plaats was €18. broodjes service en een mini supermarktje bij de buurcamping. op fietsafstand van Oliva Playa ( leuke terrasjes, farmacia etc) en Oliva, waar ia Aldi, Lidl en andere supermarkten .

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

leuke camping in een mooie omgeving. prima om lekker met je hond in de heuvels/ bergen te wandelen. broodjesservice, vriendelijke receptie. wij hadden de keuze uit diverse plekken en hebben de meest zonnige gekozen. in de kerstvakantie was het heel rustig in het restaurant. het overdekte zwembad was open. internet werd gerepareerd zodat de (3G) verbinding een stuk verbeterde.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

prima camping voor een bezoek aan Valencia en lekker dicht bij het strand. er zijn meerdere camping kort op elkaar, dus t was even zoeken welke we moesten hebben. er zijn verhuur chalets ( keurig), typische Spaanse jaarplaatsbewoners ( naar onze maatstaven heeel rommelig)en camper plaatsen. goed sanitair en een zwembadje wat met kerst ook nog gebruikt wordt. asci tarief €14 incl electra.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

wat een leuke plek. klein dorpje, tussen de feestzaal en de school meerdere camperplaatsen. gratis elektra en water. prima geregeld.vooral erg rustig