@tinekerijdt
Lid van Campercontact sinds 2019
2020
9 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
ligging is goed. wel voor ons te massale camping met veel groepen. prijs wat aan de hoge kant december 18
Sitecode: 19408
mooie plek maar wel wat duur en heel erg gericht op yoga, retreat etc. prima als je daar van houdt maar ik niet en vervelend als iemand dan zo blijft aandringen
mooie plek in mooie omgeving. prijs staat echter in geen verhouding (20€) zonder faciliteiten. voor de mooie plek nog 3 sterren
alternatieve vieze troep. onvriendelijke ontvangst door iemand die van alles niets wist. omgedraaid en vertrokken
heerlijke rustige plek in een zeer mooie wandel pmgeving. prijs tov andere prima. wij komen zeker terug als t weer beter is. we waren hier in januari 2019
zonder korting betaalden we hier 35€ pn. jammer we hadden al 3 andere plekken gehad die dag dus zijn maar gebleven maar dit was het zeker niet waard. overigens komen deze prijzen veel voor in deze omgeving.
deze plek lag voor ons ideaal op doorreis maar we hebben toch maar even in de buurt geinformeerd of de prijs die we zagen wel klopte. we kregen info dat het inderdaad tussen de 40 en 45€ lag. niet verder gezocht of ze open waren. te duur!
we wilden deze plek graag eens proberen. oase van rust. groen. vriendelijke uitbaters. wel 2 punten aftrek voorvde prijs want die is veel te hoog (19€) per nacht. als de prijs niet zo hoog geweest was waren we zeker langer gebleven. 10€ per nacht vinden wij de maximale prijs hiervoor in de winter (2018)
nadat we op weg naar een andere cp vastgelopen waren was dit een verademing. rustig. genoten vd verse sinasappels vriendelijke uitbater