@tinus-kou
- 1986
geweldig sta er nu net alles erop en eraan . voor 9 euro per dag inclusief stroom top camperplaats .7 september
bittere teleurstelling . 4 jaar geleden was ik hier ook prachtig aangelegd .toen 6 tot 8 plaatsen nu slechts 4 ligt vol met bouwmateriaal asfalt machines en tractoren laatste keer voor mij
plaats voor 6 campers . er staan er nu 21 . dit gaat niet goed volgens mij . zonde .
nog steeds gratis . inderdaad lastig vinden . vooral als je op e45 80 km rijdt ben je dr zo voorbij . maar gelukkig nog 2e afslag . goede wegwijzers . oranje pijlen . hoop dat dit gratis blijft
10 -09 -2024 . nog steeds gratis . en nog steeds geen service. wel een fantastisch mooie plek
mooie plek was hier 21 juli 2024 stroom betalen ging erg lastig . kreeg t niet voor elkaar . ff naar koffiehuis gelopen en eigenaar hielp meteen .
was hier 1-9-2023 prijs is onveranderd 15 £ + 3£ voor stroom . inmiddels stortplaats voor grijs water . eigenaar staat met caravan op de hoek . komt geld halen . heel vriendelijk . nog geen sanitair maar gaat wel komen .