@tipi

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

wat een service van het hotel en heerlijk gegeten met afhaal menu super

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

wat een hartelijke eigenaren hebben maar 1 nacht gestaan en genoten van de apacas komen graag nog eens terug Pieter en Tineke

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

vriendelijke goed Engels sprekende eigenaar netjes winkeltje en restaurants op loopafstand komen graag terug top 18 euro

Sitecode: 12074

twee nachten hier gestaan wat een pracht plek verzorg en netjes goede bus verbinding en met de trein een uur naar Praag komen graag terug

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

wat een mooie en verzorgde camperplaats en super makkelijk in en uit checken geef jullie een 10

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

super plaats niets knulligs aan gewoon in het Nederlands super plaats naast park geef het een 10+

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

wij komen hier al Jaren staan op doorreis en is een prachtige plaats het grote parkeerterrein is niet meer voor campers alleen kun je nog beneden staat jammergenoeg ziet het er onverzorg uit prullenbak overval en al tijden niet geleegd jammer

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

jammer gesloten 2 februari 2024 altijd erg prettig gestaan we zijn doorgereden naar Bouillon

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

zeer onvriendelijk stonden voor de poort en werd verteld dit is privé terein werden weg gestuurd

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

van 15 12 23 tot 3 01 24 gestaan met heel veel plezier enorm vriendelijke Engels sprekende receptie. heerlijke regendouche sanitair schoon komen zeker nog terug

cp in een heel lief dorpje staan mooi op grevel en kijken uit op een vijver met stroom 12 euro en nog twee flesjes bier er vriendelijk

mooi plekje 1 nacht gestaan wel wat lawaai in de avond en nacht van rond rijdende auto's en muziek maar evengoed pracht plek