@tiscorry
Zijn hier 2 dagen geweest, wat een top plekje. Heerlijk in de schaduw. Super rustig. Stroom water en je kan de toilet legen. Ja mag staan waar je wilt. Alpacas in de wei. Super aardige man. Aan Martin kan je alles vragen niks te veel. Komt geregeld een praatje maken, was erg gezellig Hadden wel trek in een ijsje heeft ie een ijscokar geregeld. Wij hebben het erg naar ons zin gehad en komen snel weer eens aan.
Prima plek hoor maar die blaffende honden. We gaan eerder weg, geen een nacht fatsoenlijk geslapen. Honden in de buurt maar ook veel op de camperplaats.
Gisteren aangekomen. Zeer vriendelijk begroet door Alex. en we stonden nog niet of we hadden al sinaasappel en honing gekregen. Duidelijke uitleg. Alex gaf ons tips, wij zijn nieuwe camperaars dus heel fijn. Honing kun je kopen en dat hebben we ook gedaan. Heerlijk. Volgende x blijven we wat langer en nemen de fietsen mee🤭 Top plekje
We stonden voor het hek maar konden niet naar binnen. zuil gaf aan voer je code in maar ja welke code? bankpas ging ook niet. Erg jammer. Er was ook niemand te zien die kon helpen dus dan maar door gereden