@titoche
- Pilote Reference
- 2013
- Integraal
ging naar Camping Car Park
Het is verboden om daar te overnachten vanwege de onbeleefdheid van bepaalde mensen, artikel dat vandaag in de pers is verschenen en een bord bij de ingang van de parkeerplaats om u te waarschuwen. Jammer !
Een deel van de camping is gereserveerd voor campers, maar het is geweldig, aan de andere kant is het de gabgie op het niveau van de staanplaatsen, die allemaal een perceel voor zichzelf willen. Geweldige fietstocht langs de zee
3 plaatsen worden ingenomen door zigeuners, we voelen ons niet veilig Gratis water en lediging
Groot gebied met uitzicht op de zee, ga niet door de stad omdat de zeer smalle straat geen container heeft voor afval, schade.
Sitecode: 22046
Zijn vandaag op de site, water afgesneden gezien de temperaturen (normaal dus) maar gebied gekraakt door reizigers, en die hun behoeften doen op locaties gewijd aan CC
Deze recentie bevat geen tekst.
Camping gelegen in het kasteel, maar plaatsen in de zomer gemiddeld maar schoon sanitair beperkt, hyper mooie omgeving
Zeer kleine camperplaats. Moeilijke manoeuvreren wanneer het vol is. Gelegen tussen de weg, het spoor en het kanaal. Zeer veel lawaai tot s avonds laat en' s ochtends vroeg. Sanitair alleen voor gasten met boten.
Parking zonder faciliteiten, maar rustig, 5 gereserveerde plaatsen Voor campers. Let op: zaterdag markt.
Veel lager dan Graz, gezondheid lijkt agelco, te midden van een luidruchtige industrieel gebied zo vroeg in de ochtend de metro naar het centrum van 500m, genoeg voor een nacht.
2015/05/08 verblijf, prachtige locatie met hyper eigen gezondheid aarzel dan niet om de gratis tickets te verzoeken om de enorme zwembad naast de bus naar het centrum van de stad 500m tegen door niet het brood op de site -> hyper duur en kleine supermarkt 800m
Schitterend, goed rustig en goed aangelegd .Living op 2015/08/23, comtez10 € nacht