@tjakkina
- 2014
Mooie plek, heerlijke douches en bovenal de meest behulpzame gastheer en vrouw. Dat mag ik wel zeggen want ik had de verkeerde afslag naar rechts genomen bij het verlaten van de camperplaats. Er moest een 4x 4 wiel aan te pas komen om me weer op het rechte pad te brengen. Sylvia en Martin en Simon , de buurman natuurlijk heel erg Bedankt. Dus advies bij het verlaten van de plek linksaf .
Slechte ervaring qua betalen. Had voor 4 nachten 54 e betaald voor 3 pers. moesten door omstandigheden eerder weg. ik kreeg de 4 nacht niet terug. Ik kreeg een klopje op de schouder maar geld was er niet. Plek op zich is aardig maar sanitair is niet schoon. Dikke schimmel op de muren. niet netjes van de beheerder.
mooie ruime plaats. vanaf 4 november 2022 is het een betaalde plaats 6 euro. maar ik blijf niet vanwege de treinen
Sitecode: 19908
Is nu weer gewoon open. water innemen en lozen mogelijk. 'Zomers is het zwembad open..
Topper. Aardige beheerder. gewoon campers op een rij, naar wel relaxt. Klein stukje lopen naar strand maar wel veel trappen naar strand beneden. Voor mensen die slecht lopen is dit niet te doen. 50 eurocent schone warme douche.